Teraz jest 27 lis 2024, 11:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 sty 2010, 11:28 

taaa... wojenka i polskie tłumaczenie... Mam nadzieję, że jeszcze to trochę poprawią, bo na dzień dzisiejszy zbyt dobrze nie jest. Ale i tak najważniejsze, że erep jest po polsku ^^

PostNapisane: 13 lut 2010, 19:27 

Kogo tam Holandia interesuje... Trzeba skasować Juniora i utrzymać w końcu jakiś High Iron :)

PostNapisane: 20 mar 2010, 23:35 
Spamer!

Orientuje się ktoś dlaczego chlebek Q5 podrożał 3 krotnie ? O.o

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 21 mar 2010, 11:17 

Prawdopodobnie przez zmiane systemu leczenia. Wiele osob konczylo dzien ze zdrowiem na poziomie 40-50 i leczylo sie nastepnego dnia. Teraz mozesz uleczyc jedynie tyle zdrowia ile stracisz w walce. Oznacza to, ze jak ktos zapomnial o tej zmianie i w dniu zmiany zostawil sobie 40-50 wella to nastepnego dnia nie mogl sie uleczyc i teraz do 90-100 musi podgonic wlasnie chlebkami/giftami. Najlepiej Q5 bo najszybciej. Tak samo teraz jezeli ktos pracuje w firmie Q5 to straty z pracy nie zniweluje walka. Musi kupowac chleb Q5. Wlasciciele firm to wykorzystuja i stad taka cena. Mysle, ze cena ustabilizuje sie za jakis czas jak juz 40-50 wellowcy naprawia swoje zdrowie. W chwili obecnej bardziej przez moment oplaca sie pracowac w firmie Q1 i zyc na chlebie Q1.

Swoja droga skoro troche osob pojawilo sie na forum wraz z BC2 to wykorzystam moment i polece gre z reflinka :wink:
:arrow: http://www.erepublik.com/en/referrer/JUHAAA
Strandardowo po osiagnieciu 6 poziomu oddaje polowe zlota, ktore zyskam z reflinka 8) Pomoca w grze w razie czego tez sluze, nawet jak ktos zacznie gre nie z reflinka.

Ja to w ogole jestem ciekaw jak bedzie to wszystko wygladalo cenowo jak wejdzie w koncu nowy modul ekonomiczny i militarny.

PostNapisane: 21 mar 2010, 11:48 

wlasnie mnie ten modul troche martwi, skoro teraz przy co drugiej bitwie jest kurczak i mega lag, to ciekawi mnie jak to bedzie wygladalo gdy erep zamieni sie w Panzer General ( :lol: ) no i te tury? wydaje mi sie ze teraz to bedzie pozeralo znacznie wiecej czasu niz wczesniej :x

PostNapisane: 22 mar 2010, 22:33 

O turach przyznam szczerze nie slyszalem. Mozna cos wiecej? 8) Natomiast widzialem grafike z mapka i rzeczywiscie nowa wersja bedzie podchodzic po Panzer General. Swoja droga czyzby dzisiaj Slowenia razem z calym Penixem bedzie szykowac sie do odbicia polskiego Rhone Alps? 8) Zapowiada sie ciekawa bitwa.

PostNapisane: 22 kwi 2010, 21:50 

Się dzieje. Najpierw Poland can into high oil. Potem blok Brazylii. No a teraz atak RuBotów na Mazowsze. Teraz tylko czekam na wybory na obczyźnie i lecę do kraju bo widać coś znów się dzieje.

PostNapisane: 25 kwi 2010, 09:05 

i kolejny fail, ktory to juz? :lol:

PostNapisane: 28 kwi 2010, 20:17 
Redaktor Battlefield.pl

Jak by ktoś był tak miły to niech się zarejestruje z mojego linku :D

http://www.erepublik.com/pl/referrer/elcidx :)

Damy radę, jeszcze pokażemy reszcie na co nas stać!

PostNapisane: 29 kwi 2010, 11:52 

no wkoncu zdobylismy Hellokitty, czyzby upadek Wegier? 8)

PostNapisane: 30 kwi 2010, 10:48 

Węgry zostaną wymazane, niemal na pewno bo golda nie ma!! A oni są silni tylko dzięki tank mode, a nasze dwukliki są *******. A ePL jak zwykle zostanie bez high regionów....

PostNapisane: 1 maja 2010, 10:50 

Z wymazaniem bedzie ciezko bo teraz kazdy, kazdego blokuje. Plus, ze glowny dochod Wegier jest teraz w rekach Chin. Czesc ich graczy mogla nie zauwazyc, ze juz sa za granicami kraju i np. walczyc, a potm "ups" bo nie ma szpitala i kilka dni stracone na leczenie prezentami.

Najgorszym naszym posunieciem, no dobra nie naszym a Grecji, bylo zdobycie regionu tureckiego, z ktorym graniczyl Izrael. Teraz Polska, aby wlaczyc sie do walki musi przejsc przez kilka nic nie znaczacych regionow, a w miedzy czasie latwo nas zablokowac. Tak wraz z Izraelem i ich pozostalymi MPP moglismy wymazac Turcje z dwoch stron, a to bylyby kolejne straty w szpitalach i strata kolejnych "dwuklikow" po stronie Phoenix. Szkoda bo teraz przez kilka dni dmg Polakow bedzie sie marnowal na malo istotne tereny, ktore juz po 4 godzinach widac, ze beda nasze, tak nasi bija.

Co do regionu High to przeciez jak wymarzemy Wegry to poleci i Turcja i Serbia (aktywne MPP Chorwacji). Bez tych 3 panstw znowu Berlin zrobimy polski, a moze uda sie zajsc do Brazylii po North of Brazil. Dogadamy sie znowu z Hiszpanami, albo od strony Peru cos zdzialamy.

PostNapisane: 1 maja 2010, 12:17 

elosz, postanowiłem wrócić do erepa tylko mam problem mam 40 wella i niemoge sie szpitalem podleczyć (za moich czasów dawał 50) a teraz tylko tyle ile sie w walce straciło chyba.

mógłby mnie ktos dogiftowac do tak 80 albo kopsnąć kilka goldow na wellnes boxy??

Polska już tylko z rdzennymi jest??

moj profil http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2344450

PostNapisane: 3 maja 2010, 10:08 

Warto powarcac do Polski z Hiszpanii? Znajde tam jakąś pracę ze skilem 9 w manu? A jak wyglada sytuacja z firmami? Da sie rozkrecic jakis biznes nie tracac przy tym zbyt wiele?

PostNapisane: 3 maja 2010, 11:23 

@ Bagno: prezenty poszly.

@ Witraszek: Co do pracy to w MANu jest u nas dobrze. Skill 7 wzwyz ma 35-40 PLN pensji na starcie. Co do firmy to w MANu ciezko mi powiedziec jak teraz to wyglada (mam firme z bronia, ale dawno temu zamknalem z powodu braku czasu). Wydaje mi sie jednak, ze o wiele bardziej oplaca sie firme w MANu niz w Landzie. Ja mam w Landzie dwie i zysk z nich mam jedynie wtedy, gdy mamy swoje rdzenne regiony. W momencie kiedy zdobywamy jakis region high to automatycznie nie jestem w stanie dac takich pensji jak inni, wiec albo nikt u mnie nie pracuje albo musze doplacac :wink: Firmy w MANu maja zblizone dochodu nei zaleznie od regionow. W Landzie jak teraz zalozysz to zysk bedziesz mial jedynie teraz. Jak zdobedziemy jakis region high to odrazu bedziesz mogl zamknac firme w Polsce.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2