===Tomy===[PL] napisał(a):
Okota napisał(a):
za 1049 dokladnie:D:D:D
Najpierw to to "kup". Wymiotło kolejną dostawę.
Sirius, Balta, sklep Benchmarka ... każdy przekłada kolejne dostawy.
BTW: Sirius podwyższył na 1099 zł.
Ogólnie Mayek rząda IMHO ciut za wiele.
Sam, nie dawno kupiłem okazyjnie R9700@Pro z Zalmanem HP-80A Ati by ATi na pokładzie za kwote grubo poniżej 1000 zł. Nie wspomnę, że korzyści podczas zabaw w BF w odniesieniu do poprzednika R9500Pro jakieś takie ... niezauważalne
No rzeczywiście ciężko dostać tę kartę, ale "kto szuka ten znajdzie" hehe.
Co do twojej "nowej" grafiki to myślę że DOOM III czy Half-Life II będzie ci wymiatał ( nie wiem jak reszta podzespołów. ale myśle że jak masz Radka 9700 pro to reszta też jest w porządku, chybą że się myle....). Mówisz że korzyści są niezauważalne w BF1942 jak grasz po przesiadce, ale to tylko dlatego że BF1942 już jest jakiś czas narynku i była ona pisana pod DirectX 8, a teraz prawie wszystkie gry będą wychodzić pod 9 więć wierz mi że Twoja grafika dopiero pokaże na co ją stać
. Ja właśnie zamówiłem sobie Athlon XP 2500+ na Bartonie (512 kb L2 cache
). i pł. gł. Solteka na nForce 2 Ultra 400, i podkręce go do 3200+ na luzaka
. do tego pamiątki w trybie dual 2 x 512MB DDR 400 od TwinMOS na kościach MTec. Jedyne wąskie gardło to moja stara grafika, jeżeli będzie chodzić o najnowsze gry bo mam Leadtek WinFast GeForce Ti 4600 128MB ( ona by wystarczyła ale niestety jest tylko pod DirectX 8
, ale mysle że za jakiś czas ponmyśli się o grafice (wolałem zmienić procka i pł. główną ).