Teraz jest 22 lut 2025, 16:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 maja 2010, 23:40 

Tak patrzę na moje statystyki... Praktycznie w każdej broń, której dłużej używam mam celność poniżej 19%. Wyjątkiem są snajperki, gdzie w SW-98 mam 44% przy 180 fragach, a w GOLu 41% przy 240 fragach. Ale np. w takim XMB szturmowca, przy 650 fragach mam celność 18% - coś jest ze mną nie tak? Przecież większość strzałów trafia... Kiedyś ktoś pisał, że w tej grze w karabinach strzelając długa serią (w korpus z odległości 0,5m) trafia jakby co drugi strzał. To prawda?
Pochwalcie się swoją celnością z daną bronią - ale tylko ci, którzy mają się czym chwalić, a nie tak jak ja 19% etc.-.-

I nie kasujcie jeśli można szybko - przynajmniej niech parę osób z tego forum się wypowie.

PostNapisane: 9 maja 2010, 23:46 

viewtopic.php?f=106&t=33596 < cos do poczytania

PostNapisane: 10 maja 2010, 00:01 

w bc2 masz możliwość oglądania statystyk każdego gracza ..... http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/gladky powpisuj nicki i sobie po oceniaj :mrgreen:

p.s : ale dla mnie to i tak jest nic nie warte bo czasmi lepiej sie gra z graczami na " - " niż z tymi z wysokim k/d czy poziomem

PostNapisane: 10 maja 2010, 00:25 
Zbanowany

celnosc -> zwlaszcza u asfalta lub k/d nie mowia za duzo o graczu...

PostNapisane: 10 maja 2010, 07:39 

Ja przeciętnie u assaulta mam celność na poziomie 17%, medyka 12%.
Jeśli chodzi o kompensacje dużych pingów i poprawę trafień w hitboxy, spróbowałem tego i efekt ciężki do ocenienia z powodu zdecydowanie częściej zawieszającej się gry oraz bardzo często występujących problemów sieciowych, po usunięciu zmian problemy sieciowe zniknęły.

PostNapisane: 10 maja 2010, 10:09 

przeważnie gram medem , ostatnio T88 , ping zwykle 100-140 , i wale w gościa serie , a on dalej stoi i zdąży mnie położyć :) , dodam iż jest to na krótkim dystansie , coś zaczyna mnie to wkurzać

PostNapisane: 10 maja 2010, 11:33 

[Yossarian] napisał(a):
celnosc -> zwlaszcza u asfalta lub k/d nie mowia za duzo o graczu...

Dobrze gadasz :) Jest kilka rodzajów graczy :jedni chowają się po krzunach etc a inni np kamikaze wbijają w największy ogień i robią przewagę mimo że giną w prawie każdej akcji.Sam nie mam się czym chwalić gdyż celność mam na poziomie 13 % ale taka specyfika postaci ,mech i jego karabinki :) K/D ratio tez nie powala :P ale moim zdaniem od tych czynników które tu wymieniłem ważniejsze jest to czy robisz właśnie tą przewagę która pozwala odnieść sukces twojej ekipie.

PostNapisane: 10 maja 2010, 11:49 

co do celnosci to takze obnizaja ja strzaly do beczek, paczek i "Panu Bogu w okno"
zogodze sie tez z tymi broniami dla meda 2-3m z 50 amo pojdzie zanim gosc wystrzeli a i tak czesto on zabija

PostNapisane: 10 maja 2010, 14:35 

Jak ja tego nie lubię... jestem w drużynie z asfaltem, wszyscy obok niego zginęli, siedzi na tyłach wroga, wprost idealna pozycja żeby oflankować, 2 sekundy do mojego respa, ten leci z granatnikiem i szuka fraga, leciiii na wroga jak głupi i nawet jak go od razu nie zabiją, to co mi z tego, że zrespię się gdzieś na środku drogi pod ogniem wroga, za chwilę będę martwy. Większość pisze, że patrzenie na ratio jest nubskie, a praktycznie zawsze jest taka sytuacja, że nikt nie czeka na kolegów z teamu, bo boi się o fraga, że mu ukradną złodzieje jedne, nieee, jak poczeka zniknie mu element zaskoczenia, nie nabije sobie fragów.
Mam prośbę, 15 sekund to nie dużo, czasem warto gdzieś się ukryć i poczekać na kolegów z oddziału. A zamiast 3 durnych kamikadze z granatnikiem, lepiej mieć 1 szturmowca z dymem.

PostNapisane: 10 maja 2010, 14:59 

Ja mam zupełnie inne doświadczenia grając na serwerze herkulesa (HC mode) ,zawsze kiedy robię taką akcję(a jest zazwyczaj kilku tak grających) mam pełne wsparcie zupełnie obcych mi ludzi(medycy,granatniki ,snajperzy). Nie wiem skąd to się bierze ale zawsze dzięki kilku takim kamikaze uda się zaplantować lub po prostu zniszczyć czołg etc.

PostNapisane: 10 maja 2010, 15:18 

Ja mimo iz nie kampie w 1 miejscu i staram sie pomogac druzynie mam dosc dobra celnosc (troche wyzsza niz zalozyciel).

PostNapisane: 10 maja 2010, 15:33 

Krecix napisał(a):
Ja mimo iz nie kampie w 1 miejscu i staram sie pomogac druzynie mam dosc dobra celnosc (troche wyzsza niz zalozyciel).

Tak z ciekawości spytam dlaczego kille we wszystkich broniach w Twoich statystykach mają okrągłą liczbę lub zbliżoną do niej? Assault przeważnie po 200, Engineer przeważnie po 200, Medic przeważnie po 100 i Recon przeważnie po 100? Bronie do odblokowania dla wszystkich klas też w większości po 100.

PostNapisane: 10 maja 2010, 16:35 
Zbanowany

zapewne jest systematyczno-metryczny ;)

PostNapisane: 10 maja 2010, 19:24 

sidh77 napisał(a):
Krecix napisał(a):

Tak z ciekawości spytam dlaczego kille we wszystkich broniach w Twoich statystykach mają okrągłą liczbę lub zbliżoną do niej? Assault przeważnie po 200, Engineer przeważnie po 200, Medic przeważnie po 100 i Recon przeważnie po 100? Bronie do odblokowania dla wszystkich klas też w większości po 100.

Zapewne do gwiazdki i następna. Przynajmniej już wie, która jest dla niego najlepsza :)

PostNapisane: 10 maja 2010, 23:43 

Ja tam nie patrze za fragiem ani za celnoscia (wiecej punktow + wygranie mapy to jest najwazniejsza rzecz w grze)
Mozna powiedziec ze lubie grac tankiem :) ja mam celnosc slaba od 9 do 45? xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2