Teraz jest 28 lis 2024, 07:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowe mapy
PostNapisane: 13 maja 2010, 14:28 

Jeśli ktoś na prawdę uważa, że DICE nie rozważało zaaranżowania map z trybu single player dla trybu multi player to gratuluję przenikliwości. DICE to nie jest jakieś garażowe studio, a oddział wielkiej korporacji w której każdy detal jest rozkładany na "opłaca się"/"nie opłaca się". Jeśli tylko taka opcja byłaby dla gry korzystna, to zapewne by ją wprowadzili.

Wy chyba wyobrażacie sobie, że praca nad mapami wyglądała mniej więcej tak:

- Ej, Demize, może wrzucimy parę map z single do trybu mutli?
- Nie Bazajaytee, bez sensu, nasi kumple z działu graficznego stracili by pracę, lepiej powiedzmy szefowi, że trzeba zrobić nowe mapy.
- Poważnie? To byłby fajny pomysł.
- Bazajaytee, pomyśl tylko ile pieniędzy EA zaoszczędziłoby na przygotowaniu lokacji. Na prawdę nie chcesz, aby nasze studio zgarnęło taki hajs?
- Dobra, walić to, wywalmy te mapy z single, niech chłopaki robią nowe.

I nagle, w maju 2010 roku, na polskim forum gry przebłysk geniuszu. Coś na co nie wpadł nikt, ani w DICE, ani na innych forach. Myśl, która nie pojawiła się jeszcze w historii gier komputerowych. Przeróbmy mapy z single!
Napiszmy do Bazajaytee, bo on pewnie na to nie wpadł! Przecież na statsverse mam 3 dni grania więcej w BC2 od niego, miał prawo zapomnieć.

PostNapisane: 13 maja 2010, 14:49 
Zbanowany

mikolaj wez sie 'mama nie pozwala mi klac', mam ochote pytam, a nie siedze i krytykuje. Jesli potrzebujesz: jestes zajefany. A teraz be cool!

ps nawet w swoim zadufaniu nie sparawdziles gdzie pisalem... ale mimo wszystko jestes boZZZki! Mam nadzieje, ze wystarczy ci tej adoracji, jeszcze w narcyzm popadniesz...

psps jeszcze jedno: gratuluje tobie wybitnej przenikliwosci ludzkich rozumow... ale oplakuje brakow: zrozumienia postow innych osob i ich intencji...

PostNapisane: 13 maja 2010, 15:33 

Ty chyba też nie rozumiesz jednej jedynej rzeczy, którą chcę przekazać moimi postami w tym temacie: oni naprawdę myśleli nad tym, czy nie włączyć map z SP do rozgrywek dla wielu graczy. Skoro tego nie zrobili, to pewnie mieli swoje powody. Tymczasem na forum ludzie odkrywają Amerykę.

No chyba, że jesteś w DICE znany i chcieli Ci zrobić na złość nie wykorzystując map z SP - w takim wypadku jak najbardziej pisz i lamentuj, bo część graczy chętnie by takie mapy zobaczyła.

Ok, zakończmy to jakże miłym dla oka obrazkiem:

Obrazek

Ostatnio edytowano 13 maja 2010, 16:17 przez mikolaj, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 13 maja 2010, 16:20 
Zbanowany

http://www.abload.de/img/dice29v6w.jpg kolejna info w sprawie map.

mikolaj pajac z ciebie... bedziesz tak dlugo ucinal dyskujse kasujac moje posty?
i wspierajac sie znajomosciami?!
http://www.abload.de/img/unbenannt111039k.jpg

edit: teraz skumalem: wrocek gora, Forumowicze z wrocka promowani...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2