Od dość dawna mam problemy z match making po wciśnięciu play długo łączy w kolejce i na ogół odrzuca i wywala komunikat "west fe mm queue failed in fo" nie mogę również dołączyć do innych graczy bo ich na ogół nie znajduje jak próbuję wejść na serwer z zakladki to wrzuca mnie do kolejki co jest kompletną bzdurą, mam podgląd np. na serwer autoadmin lub royal old dutch i widzę że tam jest mało ludzi i są miejsca
przekopałem się przez forum oficjalne i spis co zrobiłem i mi nie pomogło, oto lista porad jakie znalazłem i żadna mi nie działa: -przeinstalowałem windoze, miałem xp, zmieniałem na nową instalkę, teraz mam windows 7 -ściągnąłem nowego punkbustera i aktualizowałem ręcznie -wywaliłem punkbustera i używałem tego z katalogu C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\pb i wszystkie testy przechodzi pomyślnie -robiłem dxdiag i również nic nie wykazuje -oczywiście przeinstalowywałem battlefielda -wyłączałem usługi punkbusterA i punkbusterB -przelogowanie z postaci na postać czasem pomaga -w międzyczasie zmieniłem dostawcę internetu, mam naprawdę szybkie łącze -wyłączałem firewalla i antywirusa -w routerze nie firewall jest wyłączone -nieważne czy używam firefoxa czy IE na obu jest to samo
w tle jest drugi komputer a oba spięte są routerem
jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o pomoc bo już brak mi sił i pomysłów by z tym walczyć. z żadną inną grą nie mam problemu, inne sieciówki też mi działają.
|