Teraz jest 28 lis 2024, 07:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 maja 2010, 14:01 

przestan..wklejasz jakies screny ze cie usunieto...codziennie wyjezdza kupa ludzi przez glupote adminow i nie robia z tego trzody tak jak ty..druga sprawa server nie nalezy do bf.pl a baaa nawet nie do PL zeby rozwodzic sie nad tym ze cie wywalili...jak napisal dzik 100% true przyszedles sie chwalic na forum jaki to super extra skill jestes bo cie wyrzucaja i jeszcze sie chwalisz ze cie od czitow wyzywaja,daj temat jest pro elo uber skill-prosze postawic mi posag i skladac hold..badz powazny i nie zakladaj wiecej glupich tematow

PostNapisane: 18 maja 2010, 15:04 
Moderator forum

gabcio napisał(a):
jak dla mnie temat nic nie wnosi...takie akcje przewijaly sie od samego poczatku...koles przyszedl sie tylko pochwalic i zasmieca forum ale skoro moderator ciagnie off top :shock:

Przede wszystkim żyjesz w wolnym demokratycznie kraju a nie w Chinach Gabcio .

Autor poruszył bardzo ważną kwestię - niedojrzałości adminów a dyskusja jest jak najbardziej w temacie.

W przyszłości jeśli uważasz, że wątek nie trzyma się tematyki raportuj posty - tego narzędzie może używać każdy.

PostNapisane: 18 maja 2010, 16:13 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Autor poruszył bardzo ważną kwestię - niedojrzałości adminów a dyskusja jest jak najbardziej w temacie.

Dyskusja? Można stwierdzić jedynie w niektórych przypadkach fakt. Tylko czy to jest warte 3 stron bicia piany?

Dużo bardziej wolałbym poczytać zamiast przechwałek porady jak osiągnąć taki skill.

PostNapisane: 18 maja 2010, 16:33 

Poradników i róznych porad przecież na forum nie brakuje. ;)

PostNapisane: 18 maja 2010, 17:33 

Ty tak Tomy powaznie? gabcio ma w 100% racje - topik o jakims (holenderskim?) serwerze i kicku przez admina? no litosci... jaka tu dyskusja i o czym...

PostNapisane: 18 maja 2010, 19:11 
Moderator forum

capri napisał(a):
Ty tak Tomy powaznie? gabcio ma w 100% racje - topik o jakims (holenderskim?) serwerze i kicku przez admina? no litosci... jaka tu dyskusja i o czym...

Chłopaki dajcie już sobie na luz! Lepsze bicie piany w temacie jw. niż setny raz żal o statusy veterana, uciekające tekstury i wywalające pulpity :)

No to który chętny na kicka? :omg:

PostNapisane: 18 maja 2010, 20:11 

Tomy moderator z ciebie nie od dzis....przypomnij sobie ile tego widziales juz na forum...a venom to nie swiezak ale gracz zarejestrowany od 2008 roku wiec takie akcje z adminami musza byc mu znane z wczesniejszej pogrywanki w bfa badz natknal sie z takimi przypadkami na forum...naprawde rozumiem mozemy dac temat: "glupota adminow-przyklady i wnioski"...ale wklejanie screenow z jakiegos DE servera???? moze napisac do nich na forum i poprosic o odblok skoro mu tak zalezy,to nie jest nawet temat ktory dotyczy adminow z Polski, dlatego uwazam ze temat jest shit i nalezy go zamknac

exoriou napisał(a):
Poradników i róznych porad przecież na forum nie brakuje. ;)

nie wszystkie sa w kategori z bc2...na poprawe aima i reflexu jest moj poradnik w dziale bf2 nie odwiedzany przez nowych graczy bc2

Dusty jak chcesz pocwiczyc skill to zapraszam na moj poradnik napisany jak jeszcze grywalem ostro w bf2:

viewtopic.php?f=35&t=27988

ostatnio tez polecam OSU o ktorym dowiedzialem sie po napisaniu poradnika..fajna gierka...tutaj prezentuje skilla moj kolega Grubber ktory poprawia swojego aima wlasnie w OSU i wychodzi mu to swietnie:

http://www.youtube.com/watch?v=YtlmunIjxWo

tutaj mozesz pobrac osu,jest duzo map oraz mp3...przyjemna i naprawde trudna ale po paru takich treningach ogarniesz aima:

http://osu.ppy.sh/

aaaa gierka darmocha:))

PostNapisane: 18 maja 2010, 21:09 

Topic można zamknąć bo widać, że niektórzy zaliczają to do spamu i mocno im ten temat przeszkadza. Śmieszy mnie tylko to że za ratio jest kick/ban, w życiu z czymś takim się nie spotkałem (a gram nie od dziś). Jeżeli takie przypadki już były to sorry bady, lecz ja czegoś takiego nie widziałem.

GL & HF ^_^

PostNapisane: 18 maja 2010, 21:16 

gabcio napisał(a):
Dusty jak chcesz pocwiczyc skill to zapraszam na moj poradnik napisany jak jeszcze grywalem ostro w bf2:

Oooo! Dzięki! Chętnie poczytam. Wprawdzie nie wiem czy w moim wieku można jeszcze wyćwiczyć refleks ;) ale popróbuje, bo skilla mam bardzo... symetrycznego :D (kto pamięta "Podróż za jeden uśmiech" ten wie co to znaczy ;))

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2