Teraz jest 15 lis 2024, 11:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 maja 2010, 14:52 

narkisos napisał(a):
A ja się bardzo cieszę na ten puchar oraz mam nadzieję że go wygramy i bardzo chętnie wezmę w nim czynny udział. Szkoda że nikt nie napisał żadnego wątku tyci wcześniej na forum BF LIGI iż od jakiegoś czasu toczy się jakaś dyskusja ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem w końcu to nie puchar klanowy tylko narodowy i każdy się załapie:-) MACE podziękowania w tym miejscu z mojej strony jak i innych graczy nie będących członkami polskich klanów za umieszczenie krótkiego info na forum BF LIGI. Mam nadzieje że teraz wszystkim uda się przyłączyć do czynnej dyskusji i zabrać głos. Życzę wszystkim w tym miejscu wytrwałości, cierpliwości oraz wiele konstruktywnej dyskusji która mam nadzieję przybliży nas do wygrania tego pucharu:-)

Pozdrawiam serdecznie koledzy,
Narkisos

Ale o czym Ty chcesz tu dyskutowac? Tu trzeba grac a nie ********* na forum jakies zale

PostNapisane: 25 maja 2010, 15:05 

Grenadier napisał(a):
Ale o czym Ty chcesz tu dyskutowac?

O wielu sprawach jakbyś nie zauważył. Trzeba ustalić składy, treningi, terminy, predyspozycje zawodników. Gdyby nie było o czym dyskutować nie byłoby w ogóle tego wątku na forum a zważywszy że został założony to widocznie jest potrzeba dyskusji. Poczekajmy na dalsze ustalenia zarządu.

Pozdrawiam

PostNapisane: 25 maja 2010, 15:21 

z tego co mi wiadomo to na razie wszystko podlega dyskusji zamkniętej pomiędzy głównodowodzącymi, a nie forumowiczami, o czym była mowa wcześniej. Wszystko w swoim czasie :roll:

PostNapisane: 25 maja 2010, 15:27 

Ceglak napisał(a):
z tego co mi wiadomo to na razie wszystko podlega dyskusji zamkniętej pomiędzy głównodowodzącymi, a nie forumowiczami, o czym była mowa wcześniej. Wszystko w swoim czasie :roll:

Dokładnie jak piszesz CEGLAK, masz świętą rację dlatego odpisałem na post poprzedzający moją wypowiedź - "Poczekajmy na dalsze ustalenia zarządu."

PostNapisane: 25 maja 2010, 17:01 

Czekamy z niecierpliwością wszyscy :D. Artih i nie zalało mi ostatnio komputera żeby była jasność ha ha :lol:

PostNapisane: 25 maja 2010, 20:28 
Moderator forum

Czy Wy na prawde musicie zachowywac sie jak dzieciaki w piaskownicy?
Koniec watku o narkisosie.

PostNapisane: 28 maja 2010, 11:10 
Moderator forum

Jesteśmy na etapie wybierania "home-map" dla Reprezentacji.

Pod nie zostanie wybrany 20-24 osobowy I skład (31 maja). W kolejnym tygodniu zostaną już zorganizowane treningi/sparingi na tych mapach przed dowodzących na danej mapie Kapitanów.
Po 31 maja wybierzemy II i być może III skład oraz wyznaczymy Kapitanów tych składów.

PostNapisane: 3 cze 2010, 01:27 

Witam

Na ostatnim spotkaniu omowilismy kilka istotnych kwestii.
Zaczne moze od tego na co od dluzszego czasu czekacie. Mam na mysli sklad I druzyny :

264.
Al-Jazzair
Artih
Ceglak
corp_por
Dudeck
Duelist
Fatal
Garbus
Gaju
Grenadier
halki
Hunter_PL (?)
Hunterr
kazm
Lachu
Mace Windu
Myshaq
Nadro
Pinio
Robert
Strzelec
Szymas
Thorn
Tomecki
Tygrys

Chcialbym zaznaczyc, ze ta lista moze ulec jeszcze zmianie. Nie kazdy kto jest na niej, bedzie mial okazje grac.
W najblizszym czasie chcemy zawezyc troche sklad. Dotyczy to tak samo osob, ktore w ogole nie znalazly sie na liscie. Macie szanse jeszcze tutaj trafic!

W przeciagu 2 dni, osoby wymienione powyzej powinny juz otrzymac dostep do zamknietej czesci forum.
Na poniedzialek(07.06.2010) i wtorek(08.06.2010) planujemy pierwsze wspolne spotkanie wraz z zawodnikami. Podczas nich chcemy sie przyjrzec niektorym z Was. Radze rezerwowac sobie wieczory!

Jezeli sa jakies istotne pytania, cos zostalo pominiete - prosze pisac w temacie

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 3 cze 2010, 13:45 przez Mace Windu, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 cze 2010, 12:04 
Moderator forum

Osoby, które nie zostały zawarte na tej liście a są chętne do gry (lub pomocy w prowadzeniu) II Teamu prosimy żeby zgłosiły się do Mace, Strzelca lub mnie.

PostNapisane: 3 cze 2010, 15:06 

Team 2 zaczyna sie organizowac! Czart i Narkisos zapraszaja do swojej druzyny. Poszukiwany jest trzeci kapitan.
Prosze o zglaszanie sie zawodnikow do wlasnie tych osob.

kontakt do Narkisosa xfire: narkisoss lub pm na forum ; Czart xfire: czart71 lub pm na forum

na zgloszenia czekamy do 13.06.2010

PostNapisane: 3 cze 2010, 16:58 
Moderator forum

Panowie, ja Was bardzo proszę. Bo będę zmuszony rozdawać ostrzeżenia.

PostNapisane: 3 cze 2010, 20:00 
Moderator forum

A co tutaj było bo nie widziałem ?

Ja nic złego nie napisałem więc nie rozumiem dlaczego mój post zniknął.

Wyraziłem tylko zdziwienie, że ktoś zaakceptował na kapitana Team Poland II taką osobę jak Narkisos.
O ile Czart aka Aleksandros broni się doświadczeniem i ogólnie pojętą wiedzą na temat rozgrywek drużynowych w BF1942 i posiada pewne koncepcje gry (z którymi się mogę nie zgadzać - ale je ma) o tyle taka osoba jak wspomniany wcześniej Narkisos poprostu nie nadaje się na tego typu stanowisko. Nie broni się ani wiedzą ani "średnimi" umiejętnościami w samej grze (nie wiem czy powinien się załapać do II składu czy na wielu mapach nie będzie na dane miejsce lepszych od niego).

Jak już napisałem szkoda, że taka decyzja zostałą podjęta przez jedną osobę bez konsultacji z innymi. NIe może też być tak, żeby wśród 3 Kapitanów Teamu były dwie osoby z jednego Klanu (tutaj -> Nateos).

Tyle na ten temat - myślę, że merytorycznie więc zanim ktokolwiek skasuje tego posta proszę o kontakt na GG bądź X-Fire.

PostNapisane: 3 cze 2010, 20:10 

[CENZURA] będzie ban jeśli to się powtórzy/MODERATOR

Po trzecie mam pytanie czy będą jakies oficjalne koszulki Team Poland?? :D Żeby można było z dumą chodzić po mieście :D i niejako reklamować bf1942?

PostNapisane: 3 cze 2010, 23:05 

Zazwyczaj się nie zgadzam z Artih, ale teraz ma racje, pomysł z Narkim w 100% chybiony.

PostNapisane: 3 cze 2010, 23:15 

Panie i Panowie sprawa z team 2 wygląda nastepująco :nasza inicjatywa polega na sprawdzeniu czy polską scenę stać na drugi team w tym "nations-cup " czy można dać sobie na spokój z tym .
Nikt nie mianował Narkisosa tutaj generałem ani ja nim nie jestem ,po prostu zbieramy drugą ekipę i zobaczymy co dalej.Wiadomo ,że wielu to by chciało przyjść na gotowe i być może leciec po najlżejszej lini oporu ,ale ja jestem świadomy że trzeba tu dużo pracy obliczonej na kilka tygodni lub m-cy aby były jakieś efekty!
Pierwszy Team Poland się wybrał dzięki inicjatywie ich założycieli i chwała im za to ,ale pytam czemu mają służyć ironiczne uwagi (kasowane przez admina :() od "kolesi z Bydgoszczy" ??
Proponuję aby każdy zajął się swoją robotą i nie zawracał głowy własnymi inklinacjami!
To na razie tyle :kto chce może próbować dołączyć do takiego teamu jaki chce i stworzyć jaki mu sie podoba i tak niech pozostanie !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2