Bilu napisał(a):
Witam, mianowicie mam taki problem, ktory polega na tym, ze czasem (zwlaszcza na singlu) gdy np. jechalem pojazdem z kamery zza plecow albo w MP gdy np. sie respilem i patrzylem z gory na mape, to podloze czasami miga, tak jakby co chwila np. znikala trawa i sie pojawiala (jest to ciezkie do wytlumaczenia, jak bede mial ss to pokaze). Prosze o pomoc. To sie dzieje na niskich, srednich i wysokich detalach. (nie tnie mi gra, wszystko chodzi plynnie tylko te podloze). A moze po prostu trzeba wylaczyc jakas opcje grafiki?
Moje parametry:
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz
RAM: 2GB
Karta graficzna: ASUS EAH4670 series
Zasilacz: 500W
PS Z innej beczki co trzeba zrobic zeby zabijac jednym strzalem ze snajperki nie w glowe? Bo mam m24 czy cos takiego i gdy strzelam np. w klatke piersiowa to wrog nie pada. Mozn jakos dodac dmg do tej snipy?
Zeby zabijac jednym strzalem ze snipy nie trafiajac w glowe trzeba grac na serwerach ktore sa w trybie HC (Hardcore mode) Tam jest zatrzesienie takich "niedzielnych" "sniperow", cieszacych sie z Fraga w "piete". Tryb HC dla Recon, to takie Easy Mode. Choc sa reconi stawiajacy sobie za punkt honoru celowanie w "banie"