Teraz jest 10 sty 2025, 18:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 cze 2010, 20:22 
Moderator forum

Tym patchem już cieszą się gracze konsolowi...Cieszą się to zbyt dużo powiedziane,znalazłem taka wypowiedź jednego z graczy konsolowych, jeśli to prawda to chyba wracam do CODa...Pisownia oryginalna

No to Panowie z DICE pozamiatali. Obecnie gra w trybie hard to istna gra ta casualowych cip! Wszyskie bronie zostaly zmodyfikowane na ... niekorzysc. Zeby zabic z trzeba wladowac pol magazynka istny dramat. Hard od trybu normal rozni brak mapki, wskaznika amunicji i celownika ...komu to do K...Y przeszkadzalo! Od wczorajszej aktualizacji BBC2 zastanawiam sie czy nie poszukac jakiejsc innej gry.

Co Wy na to...Jedyny tryb w jakim mogłem grać w tą grę to był HARD właśnie...

PostNapisane: 5 cze 2010, 20:44 
Zbanowany

Tez jestem fanem hc, jesli to ma tak wygladac... to klapa!

@venom: roznie mozna okreslic to co kto lubi, na hc latwiej jest zginac... to napewno...

Ostatnio edytowano 5 cze 2010, 20:46 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 cze 2010, 20:45 

bo hc jest dla cieniasów i tyle. :wink: :wink: Ogólnie jednak zależy kto co woli, ale sporo graczy może odejść.

@up łatwiej jest zabić, można lepiej pokampić bo nie ma czerwonych trójkącików nad głowami, nie ma kill cam itp. - czyli łatwiej

Ostatnio edytowano 6 cze 2010, 08:36 przez venom17, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 cze 2010, 20:55 

Może jakiś link do tego wspaniałego newsa?

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/02/playstation-3-server-and-client-update-rolling-out.aspx

PS3 dostaje patcha, ale poprawiającego kilka błędów w wyświetlaniu unlocków itp. Nie znalazłem nic o R8/R12 na:

http://twitter.com/officialbfbc2 nic
http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-service-update/1088496-client-r8-server-r12-qa.html nic
http://blogs.battlefield.ea.com/ nic

PostNapisane: 5 cze 2010, 21:19 
Moderator forum

We wcześniejszych patchach informowali o tym jak to zmienili AKSu-74 i AN-94 i że te bronie zmieniły się w zabójcze zabawki?

PostNapisane: 5 cze 2010, 21:42 

Gram cały czas na HC i nie zauważyłem różnic na konsoli większośc ludzi gra broniami jak zawsze nie ma jakiś wyróżnień pomijam M60,CG itp. Sam grając też nie widze żadnych różnic w zabijaniu.

PostNapisane: 5 cze 2010, 22:00 
Zbanowany

To chyba chodzilo o konsole ps3? Mam nadzieje, ze nie jestem w bledzie...

PostNapisane: 5 cze 2010, 22:04 

[Yossarian] napisał(a):
To chyba chodzilo o konsole ps3? Mam nadzieje, ze nie jestem w bledzie...

nie jesteś, lista zmian:

Kit images added in spawn menu
Fixed the "required rank" field on the unlock items specified on the W&G page
Added M14, NS 2000 and G3 in-game unlock pop-up when the requirements for unlocking them are reached
Added a server side check of the veteran status of the players
Award bugfix for "Win all 4 game modes" (it had marksman headshot as a dependency)
Garand did not track anything, Thompson tracked Garand.
Increased the penalty points for TeamKill and TeamDamage
Increased the reward points for Objective Actions (Flag Cap/Assist, Arm/Disarm/Destroy/Damage/TeamDestroy/TeamDamage)
Fixed veteran rank number not showing up in ingame scoreboard
The southpaw setting now works for the anti-air gun and the Stationary AT
Collectible weapon messages fixed

Now you can go out and get your Garand stats you have all been waiting for.

Edit: This update will go out on PS3 in all regions including Japan.

Xbox 360 update is also in the works and is due in the very near future.

NIC o zmianie trybu HC

PostNapisane: 5 cze 2010, 23:08 

A to sorry musiałem nie doczytac myślałem, że chodzi o klocka z M$ :oops:

PostNapisane: 5 cze 2010, 23:16 

venom17 napisał(a):
bo hc jest dla cieniasów i tyle. Ogólnie jednak zależy kto co woli, ale sporo graczy może odejść.

@up łatwiej jest zabić, można lepiej pokampić bo nie ma czerwonych trójkącików nad głowami, nie ma kill cam itp. - czyli łatwiej

Poza obrażaniem innych graczy wniosłeś coś świeżego do tematu?To że nie ma trójkącików mini mapki etc oznacza że masz wroga wypatrzeć i wyeliminować.Przeżycie(pomijając oczywiście snajperów) i skuteczne eliminowanie wroga wymaga sporego reflexu i szybkiej oceny sytuacji.Więc albo jesteś ignorantem albo dostawałeś po pupci na HC i teraz masz problem z tym trybem.sry za offtop

PostNapisane: 5 cze 2010, 23:18 

http://twitter.com/Bazajaytee/status/15507835183
:lol: :lol: :lol: :evil:
Ciekawe czy zdążą do końca wakacji... :?

PostNapisane: 6 cze 2010, 01:23 

Konsolowcy płaczą bo im usunęli bonusowe 25% obrażeń :)

PostNapisane: 6 cze 2010, 08:14 

Cytuj:
Poza obrażaniem innych graczy wniosłeś coś świeżego do tematu?To że nie ma trójkącików mini mapki etc oznacza że masz wroga wypatrzeć i wyeliminować.Przeżycie(pomijając oczywiście snajperów) i skuteczne eliminowanie wroga wymaga sporego reflexu i szybkiej oceny sytuacji.Więc albo jesteś ignorantem albo dostawałeś po pupci na HC i teraz masz problem z tym trybem.sry za offtop

I tu się mylisz, bardzo łatwo się tam zabija, gram nie raz i wystarczy się skampić gdzieś na "plecach" wroga i kdr 10/0 jak nic :) I powiedz mi jedno kto tu nic nie wnosi i robi OT? I jeszcze jedno pytanko, gdzie ja kogoś obraziłem, czy użyłem jakichś "epitetów"? Nigdzie? W takim razie następnym razem zachowaj refleksje dla siebie, a nie nabijasz posty drogi kolego.

Co do tematu jeśli to miało by być na piecach to spora część osób może wrócić nawet do bf2 lub przerzucić się do konkurencji, dla mnie osobiście bf2 jest sporo lepszy, lecz mało osób już gra, może po patchu się to zmieni :) :)
Jeśli mają robić takie patche to ja dziękuję :P Zamiast wyeliminować istotne bugi to wprowadzają cudy na kiju, eh to dice :D

PostNapisane: 6 cze 2010, 08:29 

venom17 napisał(a):
I jeszcze jedno pytanko, gdzie ja kogoś obraziłem, czy użyłem jakichś "epitetów"? Nigdzie?

venom17 kilka postów wcześniej napisał(a):
bo hc jest dla cieniasów i tyle.

Grywam wyłącznie na HC. Chciałeś mnie obrazić?

Dlaczego grywam na HC? Bo to jedyny tryb gdzie prócz celności i refleksu liczy się TAKTYKA i GRA ZESPOŁOWA. Na mapkach bez HC obowiązuje styl "samotnego rambo". Nawet jak otrzymujesz trafienia, nawet z działa czołgowego, to jest szansa uciec. Na HC nie ma tej możliwości. Dlatego też rozgrywka widziana z killcama na HC to pojedyncze strzały ew. ostra wymiana w potyczce a bez HC naparzanka we wszystkie strony bez przerw. Bez HC liczy się tylko refleks i bunnyjummping. Mózgu nie trzeba używać.

PostNapisane: 6 cze 2010, 08:32 

Dusty [PL] napisał(a):
venom17 napisał(a):
I jeszcze jedno pytanko, gdzie ja kogoś obraziłem, czy użyłem jakichś "epitetów"? Nigdzie?

venom17 kilka postów wcześniej napisał(a):
bo hc jest dla cieniasów i tyle.

Grywam wyłącznie na HC. Chciałeś mnie obrazić?

Dlaczego grywam na HC? Bo to jedyny tryb gdzie prócz celności i refleksu liczy się TAKTYKA i GRA ZESPOŁOWA. Na mapkach bez HC obowiązuje styl "samotnego rambo". Nawet jak otrzymujesz trafienia, nawet z działa czołgowego, to jest szansa uciec. Na HC nie ma tej możliwości. Dlatego też rozgrywka widziana z killcama na HC to pojedyncze strzały ew. ostra wymiana w potyczce a bez HC naparzanka we wszystkie strony bez przerw. Bez HC liczy się tylko refleks i bunnyjummping. Mózgu nie trzeba używać.

Rozumiem że są zwolennicy HC i nie mam nic przeciwko, dla mnie jednak gra gdzie każdy kampi w krzakach i nie widać skąd mnie zabili nie jest satysfakcjonująca, jak to mówią o gustach się nie dyskutuje i niech tak zostanie :)

Jeszcze tylko jeden fragment twojej wypowiedzi:

Cytuj:
liczy się TAKTYKA i GRA ZESPOŁOWA

Z tą grą zespołową w bc2 to jest ogólnie cieńko, w bf2 teamplay był niezniszczalny, a tutaj? To jest jakaś kpina, najbardziej na hc (według mnie oczywiście żeby nie było niedomówień) każdy kampi gdzieś w dobrym miejscu i nie ma zamiaru iść na mcoma.

Ostatnio edytowano 6 cze 2010, 08:38 przez venom17, łącznie edytowano 4 razy

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2