Teraz jest 10 sty 2025, 23:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 cze 2010, 08:34 

Venom17. I właśnie o to w tym trybie chodzi. Masz się nie dać zajść od tyłu. Wtedy zabawa robi się trudniejsza. :wink:
A z tym kampieniem w krzakach to zależy na jaki serwer trafisz. Niestety czasem takich wookie czy innych kamperów się nie da uniknąć w rozgrywce :D

PostNapisane: 6 cze 2010, 08:45 

Kolego grałem wczoraj na jednym niemieckim HC i miałem tak zajebiaszczą ekipę z przypadku aż mnie zaskoczyło bo mimo tych campiących we 4 potrafiliśmy odwrócić losy całego meczu.Dynamika rozgrywki i ta "bliskość śmierci" sprawia że HC to dla mnie jedyna opcja bo zwyczajnie jako "stary" fps-owiec nie rozumiem tych pomarańczowych trójkącików :)

Wracając do tematu, do szczęścia w tym patchu (oprócz naprawienia małych bugów) potrzebowałbym tylko żeby w bazie atakujących na rashu nie mogli zostawać obrońcy.I jeszcze jedno niech nie majstrują więcej przy G3 bo karabin był kosa a teraz to lepiej we wroga kamieniem rzucić.

PostNapisane: 6 cze 2010, 09:32 

O losie. :) Zrobili świetną gre, wszyscy sie przy niej bawimy świetnie na swój sposób, ale coś złego cokolwiek to każdy znajdzie. A dyskusja kolejny raz, mimo że jestem krótko na forum, widzę, jak zawsze schodzi na inny tor i tym razem jest wymiana zdań o tym czy lepszy HC czy może nie lepszy. Zauwazcie ze w patchu sa tez pozytywne rzeczy, takie jak zwiekszenie ilosci punktow za akcje przy fladze itp. wiec moze wiecej osob bedzie sie garnelo do wspolpracy i sedna sprawy. Dobrze by bylo zeby taka zmiana byla tez na PC. Moim glownym "marzeniem" w zmianach tego bf'a jest zeby wprowadzili mozliwosc (mimo ze sam nie jestem i nie bylem snajperem nigdy - kilka killow na GOL'u na razie) innego kamuflazu/munduru snajpera. Wookie juz wyszdl z mody..

PostNapisane: 6 cze 2010, 11:30 

Adriano47 napisał(a):
bo zwyczajnie jako "stary" fps-owiec nie rozumiem tych pomarańczowych trójkącików :)

W 2142 na mapie pojawiały się czerwone kropki po sygnalizacji przez powiedzmy "radio" i tak powinno zostać, a pomysł pomarańczowych trójkącików pewnie powstał z myślą o konsolowcach.

Już nie mogę się doczekać poprawy noża... Nie ma to jak zasadzić się na snajpera i dostać no scope'a. Fakt wookie to przeżytek i według mnie powinien być dostępny kamuflaż na dany typ mapy, wookie mógłby zostać na dżungle i tereny zielone, jakiś piaskowy na pustynne tereny i biały na śnieg. Zwiadowca powinien być ledwo zauważalny :D , ale to tylko takie tam gadanie.

PostNapisane: 6 cze 2010, 13:51 

KSWEET napisał(a):
Zauwazcie ze w patchu sa tez pozytywne rzeczy, takie jak zwiekszenie ilosci punktow za akcje przy fladze itp. wiec moze wiecej osob bedzie sie garnelo do wspolpracy i sedna sprawy.

O właśnie, za rozbrojenie ładunku powinno być więcej punktów, bo człowiek ratuje drożynę, pakuje się na pewna śmierć i marne +30 punktów dostaje.

PostNapisane: 6 cze 2010, 15:51 

Dlatego nawet lepiej kampić niż iść na mcom. Uzbrojenie i wysadzenie to zaledwie 130 pkt. Tyle to kampiący snajper (w miarę ogarnięty) może ściągnąć w minutkę, zatem motywacji brak. Ja najbardziej czekam na fix nożyka. 4 ciosy w kamplamę (supasnipa recon) i nic :/

PostNapisane: 6 cze 2010, 21:16 

ptaku71 napisał(a):
NIC o zmianie trybu HC

Uff.. :D Niezłej zamieci narobił autor tematu :wink: A konkretów nie widać

PostNapisane: 6 cze 2010, 21:35 
Zbanowany

No cuz, moze tapetka z Onslaught na oslode? http://badcompanytwo.com/news-post/bf-blog-releases-bad-company-2-onslaught-wallpaper/

@HapTi, uwazaj, zeby tobie jakas lamakampa-nonsupasnipa zeberek nie policzyl przed paczykiem :lol:
nawet nie popijam po takich z 870 :lol:

Ostatnio edytowano 6 cze 2010, 21:42 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 6 cze 2010, 21:39 

[Yossarian] napisał(a):

@HapTi, uwazaj, zeby tobie jakas lamakampa-nonsupasnipa zeberek nie policzyl przed paczykiem :lol:

często biegam z m870 na asfalcie, więc snipami się nie martwię - ładnie się ich zjada. I bez masła!

PostNapisane: 6 cze 2010, 23:56 
Moderator forum

Sam mam PS3 ale nie gram w gry FPS na konsoli tylko na PC , za to mam 3 znajomych którzy potwierdzili że tryb HC przestał być dla nich grywalny...Na potwierdzenie wkleiłem wypowiedz jednego z wielu niezadowolonych z patcha...Jest to z bloga Battlefield.ea.com

captscott wrote:
June 3, 2010 11:59 PM

Just another tid bit, I was playing squad rush and every time we win, we get the screen that tell us we just lost, what the heck is that. You have ruined the guns too.... M16A2 is now a piece of crap.... Everyone look at what they have done with all the damage counts on each gun. Most of them now suck... One more thing, what happen to hardcore??????????? Now it take 30 or more shots to kill someone with mag ammo?????????? EA/Dice continue to mess up this game............... First thing they should do is fix the "LAG", then put the gun damage back to what it was. Can someone please tell me something, why did all of us work our way up the stats to unlock all the guns and kits and now anyone can buy the spec guns at any level? If you did not earn the M16A2 then why should you be able to use the spec M16A2....

PostNapisane: 7 cze 2010, 00:44 
Zbanowany

No to wyglada na to, ze tak oczekiwany przez nas patch (jesli bedzie taki jak dla konsolowcow), zamiast spowodowac przyplyw entuzjazmu do gry, wzbudzi fale pretensji i niesmaku...

PostNapisane: 7 cze 2010, 00:54 

Temat jest chyba mylący bo nie ma tu mowy raczej o tym samym patchu ?
Konsole dostają co innego i PC dostają co innego.
Nie wiem co dostali teraz konsolowcy ,ale znając życie to lubią płakać z byle powodu (chociaż bf dla nich też łaskawy nie jest)
Za to my PC-owcy może kiedyś (nie ma pewności że w połowie czerwca , panie mądralo pokaż mi źródło jak takiś poinformowany)dostaniemy patcha klienta R8 a serwery juz nie beda R12 tylko dalej raczej (jeśli już nie są), Changelog był podawany wiele razy ,ale "Baza" z oficjalnego forum bfa mówił pare razy że naprawionych błędów doszło ,choć nigdy nie powiedzieli jakich ;p
Co do trybu Hardcore , grałem (gram czasami nawet :D) w COD4 MW tylko na hardcorowych serwerach , ale w bfie na hardcorowych serwerach nie mogę znieść masowego noobostwa czyli CG, M60, czy sytuacji gdzie cała drużyna to snajperzy.
Dlatego grałem (bo obecnie nie gram jak caly mój klan , czekamy na patcha ;x) tylko na normalnych serwerach gdzie nie wiem jak niektórzy maja problem z zabijaniem (jesli lagów nie ma ocb :P)
I tyle :D

PostNapisane: 7 cze 2010, 06:24 

Pewnie im zabrali 25% bonusowego damage jak juz ktos pisal. Co do nowego patcha to tez w changelogu nie widzialem az takich zmian. Musieli by zwiekszyc HP do 100% jak na Normalu. Tyle ze wtedy taki tryb nie mial by sensu istnienia, skoro w opcjach serwera na Normalu mozna wyl killkama, mapke itd. Nie podoba sie co niektorym HC? To droga wolna, to nie jest jedyny tryb gry. Jest Normal na ktorym oprocz mapki, debilnych postaci z trojkacikami nad glowa i kilkama/WTF?\ brakuje tylko widzenia przez sciany hahaha.

PostNapisane: 7 cze 2010, 08:29 
Zbanowany

Widzenie przez sciany mam od czasu do czasu dzieki mojej karcie ati 4650 :? :lol: , natomisat z tego co zrozumialem:

Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings
Server Browser - Serwery są sortowane na 3 kategorie: Normalne, Modyfikowane, Hardcore - w zależności od ich ustawień

zrodlo
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=33581

to w zasadzie, byloby jasne:
ze te ktore sa normalne, pozostaja normalne, w wyszukiwarce,
modyfikowane: mix = wiadomo, brak ilosci ammo i celownika, na przyklad,
a hc = czyste hc! :twisted:

Mam nadzieje, ze info o tym, iz naprawiaja extra pare rzeczy pominietych w changlogu nie dotyczy zjeb. hc :lol:

PostNapisane: 7 cze 2010, 08:43 

Tak dadza nowa przegladarke serw, extra ze bedzie taka mnogosc ustawien itp itd. Tylko zeby to dzialalo jak trzeba. Nie jak teraz ze filtracja na HC a co piaty serwer z edupy wziety z normalem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2