Teraz jest 1 lis 2024, 12:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 250 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2010, 07:40 

sys napisał(a):
Tą "klasą" da się nabić dużo punktów. Dzisiaj na Valparaiso opracowałem mega technikę - od 150 punktów + snajperzy (którzy nie widzą co się koło nich dzieje) wzwyż na pewno się da zrobić. Jednak technike zostawiam sobie :twisted: gińcie!

Giniemy! Recon tez mysli ze jego snipspot jest znany tylko jemu hehe.

Z innej beczki. Wiadomo ze klasa "sabot" dostaje peczek C4 na stan. Widzicie T90 z 2 osobowa zaloga. Udaje sie wam zrobic mu "wklejke" z 3 sztuk C4. Odbiegacie by zrobic szybkie deton. Nagle katem oka widzicie mechanika ktoremu zachcialo sie w takim zamieszaniu "rozwiercic" ten T90. Dodam ze ten "mech" widzial wasza akcje. 1) Odpalacie ladunki? 2)Pozwalacie mu rzezbic czolg? Wszystko na Rush w ataku.

PostNapisane: 9 cze 2010, 09:36 

2 paczki wystarczą ;p

Ja bym wysadził. Frag to frag xD
Nie po to bym się męczył w podchody jakby tu podejść do tego złomu, żeby podłożyć ładunki, aby mi jakiś nigger go rozwiercał.

PostNapisane: 9 cze 2010, 11:40 
Zbanowany

Ja bym pewnie naslal mu od 'fackerow' i zostawil...

PostNapisane: 9 cze 2010, 15:06 

[Yossarian] napisał(a):
Ja bym pewnie naslal mu od 'fackerow' i zostawil...

A mech dostaje nagle heda ze snajpy :lol: A Ciebie juz tam nie ma :P

PostNapisane: 9 cze 2010, 15:08 

Cytuj:
Cytuj:
sys napisał(a):
Tą "klasą" da się nabić dużo punktów. Dzisiaj na Valparaiso opracowałem mega technikę - od 150 punktów + snajperzy (którzy nie widzą co się koło nich dzieje) wzwyż na pewno się da zrobić. Jednak technike zostawiam sobie gińcie!

Giniemy! Recon tez mysli ze jego snipspot jest znany tylko jemu hehe.

Nie myślę tak, ale jak nie napisze jest większa szansa na to, że nie zostanę tam zabity 8) . Poza tym zrobiłem tak już 5 razy i nikt mnie nie znalazł (nie to nie latarnia...).

PostNapisane: 12 cze 2010, 14:03 

omfg. aleś ty genialny. na pewno to nie jest ten krzaczek obok drogi która przejeżdża 80% pojazdów w trakcie obrony 1 bazy ?? oo a może miejscówka w trakcie obrony ostatniej bazy xD w sumie są 2 mocne do kampienia i jestem pewny ,że każdy tutaj wymieni ci o wiele więcej takich spotów.
ejj a może ta genialna technika to trafienie heada z pewnej odległości ?? bo o tym nie słyszałem, podobno sie da tak trafić ale kto wie jak nam nie powiesz xDDD

PostNapisane: 12 cze 2010, 14:37 
Zbanowany

Cytuj:
Z innej beczki. Wiadomo ze klasa "sabot" dostaje peczek C4 na stan. Widzicie T90 z 2 osobowa zaloga. Udaje sie wam zrobic mu "wklejke" z 3 sztuk C4. Odbiegacie by zrobic szybkie deton. Nagle katem oka widzicie mechanika ktoremu zachcialo sie w takim zamieszaniu "rozwiercic" ten T90. Dodam ze ten "mech" widzial wasza akcje. 1) Odpalacie ladunki? 2)Pozwalacie mu rzezbic czolg? Wszystko na Rush w ataku.

Odpowiedź jest mega oczywista - robimy BUM... w końcu kto pierwszy ten lepszy... a ofiary na wojnie się zdarzają.

PostNapisane: 12 cze 2010, 15:45 

Perley napisał(a):
omfg. aleś ty genialny. na pewno to nie jest ten krzaczek obok drogi która przejeżdża 80% pojazdów w trakcie obrony 1 bazy ?? oo a może miejscówka w trakcie obrony ostatniej bazy xD w sumie są 2 mocne do kampienia i jestem pewny ,że każdy tutaj wymieni ci o wiele więcej takich spotów.
ejj a może ta genialna technika to trafienie heada z pewnej odległości ?? bo o tym nie słyszałem, podobno sie da tak trafić ale kto wie jak nam nie powiesz xDDD

Żadna z tych i gwarantuje Ci, że mogą sobie wymieniać i niech wymieniają. Spotów na każdej mapie jest od cholery, ja znam kilka dobrych, mało znanych wśród graczy kryjówek. Jak chcesz tak "pokozaczyć" to powiedz nam jakie techniki walki ninja stotsujesz. Stawiam na strój maskujący, broń obcych, bomby atomowe i inne takie. I może zamiast grać tyle w BFa i szlifować swój skill(o, sorki przecież on już jest najlepszy na świecie :stupid: ) weź do ręki słownik i zobacz także taką trudną rzecz jaką jest uwaga... stawianie wielkiej litery po kropce :shock: !

PS. Nabiłem sobie w końcu te asysty za miny zbliżeniowe. Teraz gram już asfaltem, jakoś nim mi się lepiej gra :) .

EDIT. Dodam jeszcze, że to nie jest taka kampa, że stamtąd da się strzelać, więc snipespotem bym tego nie nazwał. Już bardziej kryjówką.

PostNapisane: 12 cze 2010, 17:38 

Nie ma to jak stracić argument i uczepić się wielkiej litery, nie masz czym się odgryźć to nie próbuj.
Mam parę swoich spotów ale każdy ma, większość i tak już jest oklepana przez sporą część graczy, no chyba , że trafimy na team lemingów ,wtedy 1 uber "technika" (ciągle z tego nie mogę wyrobić xD) starczy.
A jeżeli trafisz na team potrafiący się komunikować to taka 1 kryjówka ci za wiele nie pomoże.
Wracając do tematu , ja jeżeli latam jako sabotażysta to zazwyczaj wybieram lekkie wyposażenie(w tym ustawieniu i tak nie atakuje z wielkiego dystansu więc równie dobrze mogę szybko podlecieć ,strzelić i założyć ładunki), i broń która akurat mi przypasuje najczęściej m870 lub ns2000. Nawet jak nie uda mi się zdetonować c4 to pewnie ktoś poczęstuje czołg granatem lub czymś co odpali ładunki , więc frag i tak wpadnie, pkt. też a czołg sam zmieni się w kupę złomu.

PostNapisane: 12 cze 2010, 20:25 

Perley napisał(a):
Nie ma to jak stracić argument i uczepić się wielkiej litery, nie masz czym się odgryźć to nie próbuj.
Mam parę swoich spotów ale każdy ma, większość i tak już jest oklepana przez sporą część graczy, no chyba , że trafimy na team lemingów ,wtedy 1 uber "technika" (ciągle z tego nie mogę wyrobić xD) starczy.
A jeżeli trafisz na team potrafiący się komunikować to taka 1 kryjówka ci za wiele nie pomoże.

Spokojnie :D , PiS not war. A "technika" to tak zabawne słowo ha.. ha.. ha.. poza tym(z wikisłownika):
technika (język polski)
(1.1) sposób wytwarzania, produkcji
(1.2) sposób wykonania jakiejś czynności
Więc w czym problem?
I nie straciłem argumentu, bo go nawet nie podawałem :lol: . I dobrze, pisz już sobie z małej literki, tak uczepiłem się strasznie, PRZEPRASZAM! Mój sposób wykonywania czynności(czyli technika, ale nie napisze bo się zlejesz ze śmiechu :stupid: )kampienia w bazie jest na 1 raz na rundę. Po tym każdy zapomina o tym miejscu :omg: . Już koniec flejmłora.

PostNapisane: 12 cze 2010, 20:42 

fakt , nie ma po co się żreć właśnie grałem na serwie pełnym lemingów to nic tak nie bawi jak c4 na plaży i m870 xD

PostNapisane: 14 cze 2010, 09:26 

sys napisał(a):
Jak chcesz tak "pokozaczyć" to powiedz nam jakie techniki walki ninja stotsujesz. Stawiam na strój maskujący, broń obcych, bomby atomowe i inne takie.

Ja np.: używam ninjutsu oraz technik przywołania

PostNapisane: 14 cze 2010, 15:43 

Mi tam wystarcza strój który podpi***** Nomadowi i Psycholowi (mam 2 bo jeden się pierze i na wojnę biorę drugi). Zaqtem czołg to z noża rozwalam na 4 uderzenia, a na sprincie doganiam lecącego na full speedzie apache.

Wie ktoś może jak trzeba podejść do czołgu, aby dostać się w jego "martwy punkt" (nie widzi nas), ale żeby nie było to z tyłu lub centralnie (ryzyko rozjechania)?

Daleko przed biegnącego człowieczka trzeba celować z 200, 100 i 50 metrów? Czy trzeba wyrzej celować na dalekie dystanse (np. na kampiących snajperów)?

PostNapisane: 15 cze 2010, 14:04 

robalxp napisał(a):
sys napisał(a):
Jak chcesz tak "pokozaczyć" to powiedz nam jakie techniki walki ninja stotsujesz. Stawiam na strój maskujący, broń obcych, bomby atomowe i inne takie.

Ja np.: używam ninjutsu oraz technik przywołania

HapTi napisał(a):
Mi tam wystarcza strój który podpi***** Nomadowi i Psycholowi (mam 2 bo jeden się pierze i na wojnę biorę drugi). Zaqtem czołg to z noża rozwalam na 4 uderzenia, a na sprincie doganiam lecącego na full speedzie apache.

A pytałem się was :D ? Odpowiem już bo macie jakieś problemy z interpretowaniem :omg: - nie.
HapTi napisał(a):
Wie ktoś może jak trzeba podejść do czołgu, aby dostać się w jego "martwy punkt" (nie widzi nas), ale żeby nie było to z tyłu lub centralnie (ryzyko rozjechania)?

Użyj swojego stroju :twisted: .

PostNapisane: 20 cze 2010, 20:48 

sys napisał(a):
HapTi napisał(a):

Użyj swojego stroju :twisted: .

use force luke !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 250 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2