Teraz jest 26 sie 2025, 12:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:08 

Heh...ja co prawda gram hmm nie porównywalnie krucej od Was....a zaczeło sie od w sumie od Wolfa ET....totalny szoker jak dla mnie przez wrzesien katowałem 24/7(podłączyłem sie pod siec w sierpniu)...potem jakos sobie przypomniałem o BF1942...sciągnołem demo Wake...i siup 2 dni puzniej do sklepu po giere...eee...ale gierki nigdzie nie było :? ,no i jakos przypadkiem trafiłem na jakąs tam stronke poswięconą polskiej scenie BFA :P :wink: ....to było jakos 11 października 13 w sobote miałem juz grę...i CLs VPKI zgodzili się wziąść mnie pod swoje skrzydełka....tak więc w sobote byłem juz członkiem Korpusu Inwazyjnego,poczatki były ciezkie ,nie znałem map(only Baxe i Tobruk),na szczęście Red Star zafundował mi accelerate learning(wspólnie gralismy)...jakos w listopadzie zostałem regularnym żołnierzem :P

Tak wogóle nigdy bym sie nie spodziewał ze polska scena BFa jest tak zintegrowana....zreszta wyznacznikiem tego są sukcesy reprezentacji :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:09 

Stalke mam od zaledwie 2 lat. Pierwszy dzien po zamontowaniu lacza RTCW - mp_beach i tak przez nastepny rok ;) klanik POISON. We wrzesniu 2002 dorwalem pirata BF i zaczolem grac, w pazdzierniku zalozylem Band of Brothers 8) potem fuzja z DK = DAK (arcy) i tak juz do dzisiaj. (dop: w pazdzierniuk 2002 kupielm oryginal zeby nie bylo :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:15 

qubix napisał(a):
RedStar

mowilem ze nie wolno wymieniac mojej ksywki bez pisemnej zgody :lol:
hehe

Tytuł: RE:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:19 

Dodam jeszcze ,że byłem w klanie =AJ= w Enemy Territory i zrobiłem im stronke http://www.ajclan.prv.pl

Jeszcze jedno... może mi ktoś podać link do Desert Combat (najnowszej wersji ,chyba to jest 0.5 beta) ,bo jakoś na http://www.desertcombat.com nie uśmiecha mi się transfer (do 10kb/s)... proszę o jakiś szybszy :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:33 
Moderator forum

ja tu widze ze Holman powinien dostac darmowy BF:Vietnam od EA za werbunek graczy hehehe ;)

to moze jeszcze opowiem jak to bylo ze mna: napieralem sobie spokojnie w OFP do 24 grudnia kiedy to mikolaj w formie mojego brata zapodal mi na moje wyrazne zyczenie BFa wlozonego w szwabski helm ktory znacie ze spotkan w wawie :) ******* pudelko na BF to trzeba przyznac :), no i od grudnia zaczela sie ostra gra w BF co spowodowalo ze w nic innego regularnie nie gralem od tego czasu ;) to juz rok hehehhe :)

gdzies w okolicach kwietnia gralem sobie na serwerze na ktorym gral Mati i Kaczy, no i po tym jak rozkwasilem pare shermanow i opieprzylem jakiegos czolgiste ze mi odjedza jak go reperuje (:D) mati zaproponowal mi Ś.P. klan ONZ :), no i potem bylo jescze wiele klanow LOL gralem jeszcze w nL, potem w 3M a teraz jest era Evrywawry Johnny Walker ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:35 

A jednak stary nie docztałeś wszystkiego. Na górze pod animacją flasha znajduje sie przycisk Obrazek Szukaj naciśnij go i powinieneś już dać sobie sam rade. Apropo beż żadnych Offtopiców OK.

PS. I tak moja historia z BF'em jest najlepsza :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 18:36 

ja zaczynalem zabawe w MP od pojawienia sie HLa ( potem TFC, CS) az do momentu pojawienia sie demka BF :D BF rulez :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 19:03 

qubix napisał(a):
Heh...ja co prawda gram hmm nie porównywalnie krucej od Was....a zaczeło sie od w sumie od Wolfa ET....totalny szoker jak dla mnie przez wrzesien katowałem 24/7(podłączyłem sie pod siec w sierpniu)...potem jakos sobie przypomniałem o BF1942...sciągnołem demo Wake...i siup 2 dni puzniej do sklepu po giere...eee...ale gierki nigdzie nie było :? ,no i jakos przypadkiem trafiłem na jakąs tam stronke poswięconą polskiej scenie BFA :P :wink: ....to było jakos 11 października 13 w sobote miałem juz grę...i CLs VPKI zgodzili się wziąść mnie pod swoje skrzydełka....tak więc w sobote byłem juz członkiem Korpusu Inwazyjnego,poczatki były ciezkie ,nie znałem map(only Baxe i Tobruk),na szczęście Red Star zafundował mi accelerate learning(wspólnie gralismy)...jakos w listopadzie zostałem regularnym żołnierzem :P

Tak wogóle nigdy bym sie nie spodziewał ze polska scena BFa jest tak zintegrowana....zreszta wyznacznikiem tego są sukcesy reprezentacji :P :P

Widzę, że wielu z was od razu po kupnie bf'a wstąpiło do klanu. Nie moge powiedzieć, że bez żadnych umiejetnosci, bo widac przecież, że dużo osób grało już w Wolfensteina Enemy Territory (apropos, to aż mis ie łezka w oku zakręciła, jak ostatnio grałem w Wolfensiteina 3D :wink: ). Jak napisłąem, gram od marca, wiec moze trochę umiem, ale na wstapienie do klanu nie jestem chyba jeszcze gotów (nauka itp. :? - moze wstąpie w czasie Świąt, może w ferie, a może w wakacje. Pożyjemy, zobaczymy :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 19:19 

Ja zaczynałem od pirata angielskiego. Później sprzedałem go z nagrywarką (zapomniałem wyjąć płytki) :D. Popykałem trochę w demko i stwierdziłem a co tam kupuję sobie na urodzinki orginał i tak już zostało. Dzisiaj ciężko mi znaleźć czas na granie - obowięzki rodzinne. Ale jak mam większą chwilkę to pyknę to i owo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 19:44 

1.info w prasie i internecie
2.potem demo single Tobruk :)
3.yaaa demo multi Wake to było to pamięta mże wróciłem z wesela w nocy patrzę a tu sciągnięte już SDI :) grałem do rana ale nieszło za bardzo
4.Wreszcie jest wyszedł od razu do empiku i patche od razu trzeba był osciagać hmm chyba ze sie mylę ^-^
5.czekam na dodatek Road to Rome
6.czekam nadal na dodatek
7.kur.. cały czas czekam na dodatek
8.ja pierd.... cały świat już gra w dodatek w ja nie :(
9.zastanawiam sie czy nie sprowadzic z zagranicy Road to rome :P
10. jest dodatek yaaaaa
11. hu.... z dodatkiem mody lepsze :) prawdopodobnie dlatego nikt w to nie gra bo w polsce tak późno wyszedł hehe
Na poczatku grałem non stop codzienie do rana od jakjiegos czasu nie gram wcale nie wiem czemu te patche nowe tak mieszały że cosmi tnie non stop :( może dziś
Ps. na tę stronkę zagladam codziennie nawet pare razy dziennie :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 20:21 

Luki napisał(a):
. Na necie pojawiłem się 17 października, jak już istniał DAK, ONZ i SPQR. byliśmy chyba 4 klanem :)

no bez jaj... :P

27 lipca sicagam singla, 20 sierpnia mam multiplayera mniej wiecej a w okolicy 7-9 wrzesnia powstaje PRGK-42 z Aivem, Kalim99, Korpuskularnym , Masta Baniakiem , Cubitussem , Pepsee, Kaserkiem, Corlagolem i Piasczenikiem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 20:25 

Heh, to bylo dosyc dawno. Na poczatku gralem w demko kiedy gralo w niego sporo ludzi tylko za nic nie moge sobie przypomniec jak to byl okres. Obstawiam na przelom pazdzerinka/listopada bo tak w polowie pazdziernika juz mialem neta podlaczonego. Troche...nie, wiecej niz troche, gralem na wake, a pozniej z czasem przyszla kaska i kupielm orginalek. Po jakims, dosc sporym, czasie plytki poszly sie...No i przez pewnien czas nie moglem grac...
Az do ukazania sie SW dema. Wspomnienia powrocily :lol: . Nie moglem sie powstrzymac zeby nie kupic ponownie orginala. Daje dalej, od teraz juz w nic innego.

P.S. Coug, dzieki za ten obrazek do Deamona, przydatna rzecz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 20:32 

mi to wujek pokazał go i jakos se radziłem na muli a w maju se orginała kupiłem

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 21:08 
Moderator forum

No to teraz ja...EHHHH
Nie jestem za dobry w datach i takich duperelach wiec nie pamietam dokladnie kiedy zaczalem...Pod koniec wakacji kupilem sobie kompa nowiutkiego (wczesniej mialem 166MMX na ktorym pocinalem w Q2) i szukalem gierki ktora moglbym sie zainteresowac...Wlasnie wtedy Rorciu podarowal mi plytke z wypalonym demo mp i sp BFa no i niesmiertelny filmik z muzyka Eminema ^-^ To bylo cos! Zaczalem grac w singla ale tak skakal ze sie nie dalo zbytnio ;) Wiec wszedlem na wake...nie mialem jeszcze SDI i gralem na modemie 56k z odpalonym rogerem Wilco i z rorciem probowalismy latac pod mostami ^-^ Jaja byly nie z tej ziemi i po nitce do klebka kopiujac adres servera wszedlem na ta stronke i na to forum...Kiedy gruchnela wiesc o wydaniu gierki mialem lekka pustke w portfelu wiec kupilem gre na allegro za 75zl i gram do dzisiaj 8) .Zanim mialem oryginal wogole Phobos przyjal mnie na snajpera do nowopowstalego [=ONZ=] i tak juz zostalo ^-^ Jakis czas pozniej zostalem CLem [=ONZ=], newsmanem BF.pl i moderatorem tego forum...Teraz jestem tak zwiazany z ta scena ze cholera nawet jakbym chcial sie wyrwac to nie bede mogl :shock: ^-^ Jestescie najlepsi :!:
PS. zostalem 2 razy wybrany reprezentantem Polski w BFie i nie rozegralem zadnego meczu :wink: a to wszystko przez te Szmaty :!: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2003, 21:09 

mi demo nie działało ale po rezenzjach na gwiazdkę sobie kupiłem BF i niedługo będzie moja rocznica (a w styczniu wstąpienia do WA:) )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2