Teraz jest 15 lis 2024, 13:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2010, 19:13 

Ceglak napisał(a):
ale wczesniej latałem np z tygrysem (którego nie widziałem łohoho i jeszcze dłużej), :?

Ajj przesadzasz :) czasami wchodze sobie polamic :) Ale jeśli się przydam wam do czegoś to jestem chętny :)

PostNapisane: 9 cze 2010, 21:14 

niezależnie kto bedzie gral, ja mam nadzeje ze pokazecie ze Polak potrafi i zajdziecie daleko :wink: trzymam kciuki :)

PostNapisane: 13 cze 2010, 22:22 

Dziś odbyło się spotkanie podczas którego zapadły pewne ustalenia odnośnie Team Poland B Battlefield 1942.

1. Oficjalnym CL Team Poland B Battlefield 1942 został wybrany Zip. W sprawach związanych z drużyną śmiało również można kontaktować się zarówno ze mną jak i Czartem.

2. Aktualna lista zawodników którzy wyrazili chęć gry w Team Poland B Battlefield 1942:

• Bubu
• Czart
• Enzo Milan[NL]
• Jozue
• Kert
• Kobra
• Korn3l
• Kucyk
• Majak
• Maniek
• McFish
• Mufanza
• Narkisos
• Odilath
• Pitek
• Szurpit
• Tomek[PL]24
• Ultimate0
• ZiomalNS
• Zip

3. We wtorek(15.06), środę (16.06) oraz piątek (18.06) odbędą się 3 treningi. Start godzina 19.30. Wszystkie informacje co do serwera podam we wtorek. Proszę o zainstalowanie TS (informacje na zamkniętym forum) i sprawdzenie czy wszystko działa prawidłowo.

4. Ustalono TAG Team Poland B Battlefield 1942:
- POL^B |
Dla przykładu mój nick - POL^B |Narkisos

5.
Wszystkich którzy nie znaleźli się na wymienionej wyżej liście a wyrażają chęć gry w Team Poland B Battlefield 1942 również zapraszamy na treningi w wyżej wymienionych terminach.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 14 cze 2010, 10:30 przez narkisos, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 cze 2010, 10:28 

Ponieważ nasz serwer się robi (jest w przygotowaniu – myślę że przyszły tydzień będzie już ok) udało się mi się dzięki uprzejmości kolegi MUFANZA skorzystać z serwera zastępczego na cel treningów w tym tygodniu. Oto informacje jakie są wam potrzebne:
91.102.114.187: 14567 – hasło na forum zamkniętym lub proszę tak 30 minut przed treningiem odezwać się na XFIRE.

Jednocześnie pragnę poinformować iż po długich negocjacjach udało się podpisać wieloletni kontrakt z kolegą MUFANZA który od dziś dołączył do Team Poland B Battlefield 1942. Witamy w zespole.

Pozdrawiam

PostNapisane: 14 cze 2010, 10:45 
Redaktor Battlefield.pl

Jeśli się komuś przydam to służę pomocą, może nie samą grą bo mi się nie chce :] , ale doświadczenia mam chyba dość sporo ;)

PostNapisane: 14 cze 2010, 16:08 

Witam serdecznie koledzy.

Chciałbym w tym miejscu oficjalnie potwierdzić iż dobrowolnie rezygnuję z funkcji kapitana Team Poland B Battlefield 1942 jak i członkostwa w drużynie. Wydaje mi się że moja rola dobiegła końca a to co udało mi się osiągnąć mam nadzieję że nie zostanie zatracone i pomoże w dalszej organizacji drużyny. Udało mi się zorganizować zamknięte forum które działa sprawnie, udało się załatwić TS dla Team-u a w trakcie przygotowania jest również serwer. Cieszę się że tak wiele osób zmieniło swoje zdanie po osobistych rozmowach i przyłączyło się do Team Poland B Battlefield 1942 za co również dziękuję. W sprawach związanych z Team-em proszę kontaktować się z CL a mianowicie Zipem lub też z kapitanem czyli Czartem. Dziękuję wszystkim za dotychczasową współpracę i życzę samych sukcesów.

Jeśli kogoś nurtuje pytanie dlaczego to uprzedzę od razy wasze posty. Pewne koncepcje, wizje, sposób organizacji czasu, prowadzenia działań jeśli chodzi o Team Poland B Battlefield 1942 poprzez kapitanów znacznie odbiega od wizji jaką przedstawiałem wielu osobom które wahały się zanim się przyłączyły. To wszystko powoduję iż nie mam zamiaru pod pewnymi sprawami podpisywać się swoją osobą i zaprzeczać temu co mówiłem wielu osobom zanim dołączyły dlatego właśnie ustępuję. Wydaje mi się to oczywiste i racjonalne.

Pozdrawiam

PostNapisane: 14 cze 2010, 18:49 

edit Kobra - pozostawiam sensowny komentarz do usuniętej wymiany "zdań"

polacy polacy cali polacy lepiej jechać po sobie wzajemnie ,obrzucać się błotem ,wyciągać brudy i zniechęcać wszystkich w około niż wziąć zachować się jak porządny człowiek zamknąć swoje ale ale za zębami.

Takie skromne pytanie Czy w taki sposób TEAM A ma zamiar współpracować z 2gą drużyną?

[Edit] Uapa

PostNapisane: 14 cze 2010, 21:22 
Moderator forum

Wstępnie poczyszczone.
Proszę wszystkich o nie wypowiadanie się o innej drużynie niż swoja.
Generalnie jak masz uwagi o swoim teamie , masz od tego forum zamknięte - tam pisz.
Wszelkie dyskusje i wycieczki osobiste będą kasowane. Miałem nadzieję, że tutaj piszą ludzie dorośli a jak czytam niektóre posty to gorzej niż banda przedszkolaków. Jak kogoś nie lubisz , to spamuj mu na PW albo się do niego nie odzywaj, zabagnianie forum będzie tępione.

Jak ktoś nie zrozumiał to poczuje to ostrzeżeniami, banami, koniec zabawy

PostNapisane: 15 cze 2010, 10:09 

Dobra nie żryjcie się bo już komary za wszystkich ogarniają :lol:. Piloci Teamu A musimy coś polatać bo będzie żenua :D wiec spiąć poślady i pisać do mnie jutro wieczorem to jest środa 16 czerwca, ew dzisiaj wtorek 15stego. później mnie ni mo.

Pozdro poćwicz ! 8)

PostNapisane: 15 cze 2010, 14:58 

Witam po długiej przerwie.
Chciałem sie dowiedzieć czy to są ostateczne teamy?

PostNapisane: 15 cze 2010, 18:51 
Moderator forum

Majak1 napisał(a):

Nie sa, o czym trabimy przy kazdej niemal okazji. Jezeli ktos udowodni ze sie nadaje do Teamu A to nie widze problemu, zeby go nie przyjmowac.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 16 cze 2010, 11:32 
Redaktor Battlefield.pl

Strzelec napisał(a):
Majak1 napisał(a):

Nie sa, o czym trabimy przy kazdej niemal okazji. Jezeli ktos udowodni ze sie nadaje do Teamu A to nie widze problemu, zeby go nie przyjmowac.

A jakie są kryteria? :)

PostNapisane: 16 cze 2010, 17:13 

pewnie poza powrotem formy, ćwiczeniem i ogarnięciem (logika podczas gry) czego za pewne Ci nie brakuje to nic :)

Lotnicy dziś o 20 się ustawiamy via x fire na jakiś serwer może PTSiaki pożycza lub ktoś inny :D

PostNapisane: 17 cze 2010, 18:58 

Supeł i tak się nie załapiesz..

PostNapisane: 17 cze 2010, 19:26 
Redaktor Battlefield.pl

COLAR napisał(a):
Supeł i tak się nie załapiesz..

Ja teraz to i na Platsie mam problemy :D
Chodziło mi raczej właśnie o Ciebie że nie ma Cię w tym dzielnym składzie :) bo dzielnie bym kibicował :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2