Teraz jest 1 lis 2024, 12:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 cze 2010, 09:15 

Witam wszystkich :D
Nie wiem jak poprzednik, czy ma oryginał czy nie :? ale ja mam oryginał i mam dokładnie ten sam problem.

No dowód tego że mam oryginał zamieszczam zdjęcie gry po zalogowaniu z moim nickiem Omega_WoS
http://www.xfire.com/profile/omegawos/s ... w#99331219
Za żadne skarby mapka nie chce się dalej odblokować i nie idzie iść dalej :!: :?:

Właściwie to na single player mi nie zależy gram głównie w MP ale chciałem sobie przejść pewnego razu jak mój usługodawca internetu nawalił :x

A tu kicha tak jak opisywał mój poprzednik :evil:
Jak ktoś poradził sobie z tym problemem to pls help :D

Kurcze zdjęcie się nie wkleiło wiec spróbuje jeszcze raz
http://screenshot.xfire.com/s/99331219-4.jpg

PostNapisane: 17 cze 2010, 10:41 
Moderator forum

Cieszę się, że nareszcie ktoś zaczyna stosować się do pewny reguł - dziękuję.

Wystarczyła szczerość i chęć.

Co do problemu. Może okazać się tak, że jest to problem po ostatnim patchu - licho wie.

W tym momencie każda wskazówka będzie cenna i każdy kto ma skutecznie rozwiązanie problemu opisanego jw. proszę pisać.

Omega -> jeśli masz chęć zrób mały eksperyment: zachowaj savy, przeinstaluj grę ale nie pobieraj poprawek i spróbuj dokończyć misję. Jestem ciekawy efektu.

PostNapisane: 21 cze 2010, 19:29 

===Tomy===PL Poszedłem za Twoją radą i odinstalowałem grę całkowicie a następnie zainstalowałem ją na nowo :?
Ponieważ zainstalowałem ją tak by przez internet sprawdzał autentyczność gry wiec po sprawdzeniu autentyczności odmówiłem instalowania patcha :!: i odłączyłem neta

Grę odpaliłem SAVE przegrałem no i bul :shock: :shock:
Gra pisze że SAVE są niezgodne z wersją gry :!: Raczej się tego spodziewałem :!: :x :x

Po wielu próbach i kombinowaniu udało mi się żeby gra widziała chociaż misje które ukończyłem
Zacząłem misje "10" od nowa i poszło dalej

Wniosek:
1) Patch uwala grę na dziesiątej misji dla ludzi którzy dopiero grę zaczynają od razu z tym patchem
2) Dla graczy którzy grę przeszli na starszym patchu misja chodzi normalnie i patch najnowszy jej nie uwala (Sprawdzone u kumpla oraz ja sam po przejściu tej misji bez żadnego patcha zapisałem grę a potem pobrałem patcha i spróbowałem przejść ją jeszcze raz i gra wtedy śmiga :!: :lol:

Ciekaw ile jeszcze takich niespodzianek czeka mnie w tej grze mam nadzieję że to była pierwsza i ostatnia :shock: :twisted: :oops:

Strefa czasowa: UTC + 2