Do:
Szanowni zarządcy serwerów:
eGame LanPartyProject & Battlefield.pl
Nick w grze : Kpt. Bober (na forum jak widać: p3g42) Dla przyjaciół po prostu "Piotr"
Doświadczenie: Trochę tego było. Ostatnio trochę się obijałem. Ale tak... Counter-Strike wszystkie wersje prócz CSS. W CS-a grałem od powstania gry. I administrowałem wieloma serwerami, również Half-life i modami do tej odsłony. administracja kilkoma serwerami Lineage 2 (takie mmo jakby ktoś nie wiedział
). Angielski w stopniu komunikatywnym.
Dlaczego ja ?? : Bo cenie sobie przede wszystkim dobrą zabawę i takowej bym przestrzegał, zdrowa rywalizacja przede wszystkim. Nie będę się rozpisywał co lubię na serwerze, a czego nie (poza tym każdy serwer ma inne zasady i takowych należy przestrzegać). Pełne Feir Play i tyle. Jestem spokojny, opanowany, nie kłótliwy i nie konfliktowy. Czasem wole odpuścić i przyznać racje ... niż spierać się bez sensu i prowadzić rozmowę która zmierza do nikąd. Co nie oznacza że nie jestem stanowczy...
No i nie toleruje braku kultury, rzucania mięsiwem bez powodu i krytykowania kogoś tylko dlatego że jest od nas lepszy...
PS
Myślę że podobnie jak mikolajm cześć graczy korzystających z naszego TS-a mogło by się wypowiedzieć pozytywnie na mój temat.
Pozdrawiam Wszystkich
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Piotr "Pegaz" "Kpt. Bober"
Kontakt:
e-mail:
p3g42@wp.plPM na forum
GG: 9088063
Edit Kobra - Adminka na stałe