Generalnie caly NFZ, z toba JURAND na czele, zawsze placze "bo zwalniam"... Na poczatku myslalem, ze to jakis zart,

ale potem jak wszedlem sobie na wasz serwer, po kilku starciach napisales "JAK TY BEDZIESZ ZWALNIAL, TO JA BEDE WYSKAKIWAL" (sugerujac swoja droga odrazu, ze pogodziles sie ze swoja rola...

) uznalem, ze cos z wami musi byc nie tak...
Dowiedzialem sie od ciebie, ze w dogfigthcie NIE WOLNO zwalniac, bo to jest "lamerstwo" i "tak sie nie robi, bo takie sa zasady"...

Powiem szczerze, z mostu: bardzo mi przykro, ale w JET'cie nie pokazujesz nic specjalnego, dlatego uwazam, ze nie powinienes sie w swoich wypowiedziach tak wymadrzac i narzucac zasad, ktore sam sobie wymysliles

. Zasada numer 1 w dogfigthcie to zwyciestwo. Na meczu w ESLu tez bedziesz plakal, ze "oni zwalniali", lub "oni lockowali"

Pogielo was

Co to jest za dziecinada
W 1942 byl pamietny mecz o pierwszy final nations-cup'a z Norwegia, ktory Polska przegrala bo... tez bylismy naiwni.
Takze nie plakac na serwerach ani na forach, tylko uczyc sie grac

Ja dzis gralem pierwszy dzien po 2-3 miesiecznej przerwie. Strasznie lamie a i tak znajda sie osoby szczesliwe, ze mnie na przyklad z "bazooki" zestrzelily