Teraz jest 28 lis 2024, 17:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2010, 18:04 

marioseda napisał(a):
capri napisał(a):
mam jedno pytanie: co snajper robi w czolgu?

czeka jak kumaty inzynier bedzie strzelal z ckm, wysiadal i naprawial itd

A niech sobie jeździ - żeby tylko nie wysiadał po to, aby przeciwnik zrobił z niego lepszy użytek.

PostNapisane: 9 cze 2010, 18:11 

Szczerze powiedziawszy rozumiem zdanie Yossa że jeżeli snajper jest kumaty ma prawo atakować czołgiem ale ja jako mechanik i operator pojazdów wolałbym mieć takiego kumatego snajpera za sobą na drzewku ,górce etc osłaniającego mój tyłek.Na długi i średni dystans PM-em nie powalczysz a snajper poradzi sobie świetnie.

Dlatego panowie snajperzy jeżeli znacie się na robocie to zostawcie pojazdy nam inżynierom bo nic tak nas nie uszczęśliwia jak świadomość że uniknęliśmy ostrzału albo rakiety bo wasze M24 odstrzeliło komuś banie.
pozdro kumatym snajperom a tą scampioną resztę wookich niech bomba pierd... :lol:

PostNapisane: 9 cze 2010, 18:12 

Ja do czołgów nie mam szczęścia. Staram się być rozważnym, dość ofensywnym itp. a i tak trafiam na bande mechów z CG i padam zanim obrócę wieżyczkę :E Może jakieś konkretne porady dla poczatkujących kierowców czolgów?

PostNapisane: 9 cze 2010, 18:21 
Zbanowany

Adriano47 napisał(a):
Szczerze powiedziawszy rozumiem zdanie Yossa że jeżeli snajper jest kumaty ma prawo atakować czołgiem ale ja jako mechanik i operator pojazdów wolałbym mieć takiego kumatego snajpera za sobą na drzewku ,górce etc osłaniającego mój tyłek.Na długi i średni dystans PM-em nie powalczysz a snajper poradzi sobie świetnie.

Dlatego panowie snajperzy jeżeli znacie się na robocie to zostawcie pojazdy nam inżynierom bo nic tak nas nie uszczęśliwia jak świadomość że uniknęliśmy ostrzału albo rakiety bo wasze M24 odstrzeliło komuś banie.
pozdro kumatym snajperom a tą scampioną resztę wookich niech bomba pierd... :lol:

Nie pcham sie do czolgow i pojazdow..., ale jak widze co sie dzieje, to czasami wole sam w tanka sie wbic i miec z niego pozytek dla wszystkich, chocby skupienie uwagi wroga i danie szansy reszcie na ruch w kierunQ mcomow! I jesli jest szanasa oddaje tank w 'prawowite' lapska ;)
Swoja droga jako snajp, mam platyne na tankach... :wink:

Ale, ale, koledzy pomijaja poczatek pojawienia sie subtematu snajpera w czolgu:
[Yossarian] napisał(a):
to jest zabojcze:
Z innej beczki: jestes snajpem, rozwaliles pierwszy B z tanka (arica rush), drugi B rowniez z tanka (oba destrukcja), zabili cie, lecisz na spocik, snajpujesz, twoi wzieli trzeci B. Wchodzi pr0 asfalt zaczyna wojne ze swoimi snajperami, walac do nich i podajac ich pozycje (mialem wtedy k/d 20:1), ja dalej sciagam fragi, a pr0 gania za swoim, w knocu ciebie znajduje wlepia ci kulke w lep (zmienil w miedzyczasie sie na meda) zmienia squad, i gania za toba, zaliczasz kolejne 2 tk, tickety spadaj od pierwszej akcji pr0 z 74! do 11! Jak konczy sie runda? Oczywiscie wtopa... A co jazgocze pr0 przez czat?: we loosing cuz u fackin snipers, muv!... Co Wy na to?
http://www.abload.de/img/bfbc2game2010-06-0910-hfhr.jpg http://www.abload.de/img/bfbc2game2010-06-0910-zhzh.jpg
na koniec ten pajac http://bfbcs.com/stats_pc/Nekronom78 .

To przykladowy idiota sniper-cop jakich jest zatrzesienie, nic nie zrobi, ba!, ma swieta misje: narzucic komus swoj 'styl' gry...

PostNapisane: 9 cze 2010, 20:29 

Widzisz Yoss :) ok nie wolno nikomu nic narzucać ale ale! :P rzucę przykładem oto rush na mapie Isla Innocents po stronie atakujących.Serw 32 sloty HC.Połączyłem się więc biorę UZI do łapy tyłek na skuter i cisnę no i udało się,plaża osiągnięta ale buum w bani z tyłu od snajpera trolącego na klifie,ok zdarza się.Odradzam się ,patrzę a tam 8 moich wooki siedzi i cyka bo fragi łatwo na HC snajperką natrzaskać.Sytuacja się powtarza w kilku konfiguracjach bo zamiast eliminować snajperów wroga i pozwolić nam coś zaplantować to ciskają do tych klas z którymi damy sobie radę.Czyż w takiej sytuacji nawet spokojnym ludziom nie mogą puścić nerwy gdyż owi pr0 wooki swoją grą zmuszają nas do poświęcenia się dla wygranej i ich dodatniego ratio i zdobycia kolejnego przyczółka na którym sytuacja się powtórzy i tak do końca,jeżeli on nastąpi.

Wiem ,wiem pitolę i narzekam ale wooki jak widzicie że obok was jest jeszcze kilku ze snajpą w garści to zaatakujcie mcoma,dajcie wsparcie,cokolwiek tylko nie dobijajcie mnie już tym"zamknij się noobie ja już zabiłem dziesięciu a ty masz 7 na 7 " i inne z tego cyklu :omg:

PostNapisane: 9 cze 2010, 20:44 
Zbanowany

Bo to niestety so debile o czym pisalem kilka razy w tym temacie tez... I mysla, ze tylko nabicie fragow pomaga, a snajperka to najlatwiesza droga do tego (niby). Tzn jesli kto nabija 40 i nic nie robi to tez nie jest zle ;) Ja swoja gra staram sie (jesli gram snajpem) wspomoc obrone/atak mcomow, czy to z daleka czy to z bliska. Wlasnie gralem na arice, 3 tanki w tym dwa w bazie wala po gorkach, nie ma wsparcia, wiec asfalty nie sa ruchliwe (czytaj tez kampia). Wsiadlem do hmv, podjechalem pod B (trudniejszy do rozwalenia z daleka ;) ) dobieglem, uzrozbroilem i zrobilem nalot, malo tego udalo sie z pitoletu uszczelic jednego a drugi z mortara i jesio rozwalka mcoma :omg: :lol: , A poszlo latwiej i mielismy 100 ticketow! Potem nie wiem jak, ale tankisty w ciagu kilku sekund mialy juz tylko jeden tank :lol: Nastepnie poszlo B z mojego mortarka, a na moscie klops, same pr0 snajpy u nas... Podziekowalem za gre i wyszedlem z serwa ;)

Moze ograniczonie ilosci przez ea/dice klas cos by dalo, moze nie. Bo czulbym sie osobiscie pokrzywdzony nie moc grac jako snajp poprzez takie ograniczenia, co mi sprawia radoche w tej grze. Choc coraz czesciej siegam po inne klasy (rambo jest cool :lol: ).

I faktycznie, moze nie jest glupi pomysl wspolnego grania na luzie, bo jak my wszystkie takie mocne w gebach to powinnismy wymiatac jak artysci - koncertowo :lol:

edit:
a co do k/d milo jest miec w miare wysokie (ca 2), ale gra blisko wroga, skutecznie je obniza, a jesli jest sie lama w innych klasa niz snajp (tak jak ja), trzeba sie tego spodziewac ;)

Ostatnio edytowano 9 cze 2010, 20:55 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 cze 2010, 20:52 

Stowarzyszenie Umarłych Dawców Fraguff im.Simo Häyhä :lol:
Może po prostu napiszę sobie karteczkę i przykleję do monitora-Adriano wchodzisz na public więc wyluzuj...

PostNapisane: 10 cze 2010, 19:23 

Cytuj:
przykro mito mówić

Cytuj:
tylko poto

Cytuj:
wylondować

Cytuj:
Naszczęście

Cytuj:
odrazu

Przykro mi to mówić, ale słownik języka polskiego nie jest na szczęście tylko po to żeby leżał na półce. Od razu oderwij się od xBoxa i wyląduj gładko na fotelu ze słownikiem jak będziesz pisać kolejnego posta.

PostNapisane: 10 cze 2010, 21:15 

Od kiedy Firefox łapie błędy sporo na forach, językowych purystów :spam:

PostNapisane: 19 cze 2010, 22:29 
Zbanowany

nastepny snipercop :stupid: http://www.abload.de/image.php?img=bfbc2game2010-06-1922-ispf.jpg wiecie jak uzyskac 1600 pkt nie zabijajac wrogow? uzywajcie defibrylatora (nawiasem mowiac, na bfbcs maja byka), na swoich...

ps do konca gry gosciu dojechal do 2000...

edit:
@X:
bf42 + mody: Yossarian
bfv + mody: Yossarian
bf2 + mody: IIIYossarianlll
bf hero: [Yossarian]

Moze za malo gralem w bf2 i bc2(bo w tych grach mozna defiba uzywac), ale to co ta palancina robi to zwykle skur@#$%^&*wo. I po czyms takim czuje sie, ze gram w bfa pierwszy raz. :?

Ostatnio edytowano 20 cze 2010, 09:12 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 19 cze 2010, 23:51 

@Yossarian .. jasiu :wink:
że tak tylko z ciekawości spytam ... to twój pierwszy battlefield?

PostNapisane: 20 cze 2010, 00:28 

xagon napisał(a):
@Yossarian .. jasiu :wink:
że tak tylko z ciekawości spytam ... to twój pierwszy battlefield?

Z tego co wiem to jeszcze w Vietnam grał :D .

PostNapisane: 23 cze 2010, 10:53 

Makiavelli napisał(a):
Trzeba wypróbować na jakimś upierdliwym kolesiu, który siedzi całą mapę w 1 miejscu xD
Dobra idea ;d

A moze taki koles lubi sie nienarobic a "zarobic"?
;)

Np. na Arica Harbor fajnie jest zarobic pierwsze 350pkt z jednego shota :twisted:
Ach ci okropni snajperzy...

PostNapisane: 23 cze 2010, 14:39 

hehe świetny pomysł z tymi strzałkami :D

PostNapisane: 23 cze 2010, 15:03 
Zbanowany

Tomaszwinner napisał(a):
hehe świetny pomysł z tymi strzałkami :D

Tak, super! Sa serwy gdzie za ten 'swietny' pomysl sa bany! yea!
Pamietaj, zawsze mozesz zmienic serwa, i ciekawym czy przeczytales tylko wstep czy caly temat?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2