Witam,
Chciałem na początku powiedzieć, że... *haha* no nie mogę. Dostałem bana, (chyba?)za to, że ściągnąłem sobie BC2 jakiś czas po premierze - a nie kupiłem. Bo nie wiedziałem jak będzie chodziło, mój sprzęt to jedna wielka niewiadoma, więc wole być pewnym kupna czegoś. Później jakoś się wciągnąłem i przeszedłem cały singiel. Postanowiłem kupić oryginał jak tylko będę miał troche kasy na boku.
No i kupiłem. Napisałem w Problemach, że coś nie tak z dialogami jest. A ktoś z ekipy błyskotliwie zwrócił mi uwagę, że nigdzie nie szukałem. A ja zwróciłem mu uwagę, że jego post to spam i nic nie wnosi do tematu.
I dzisiaj wchodzę na forum, by dowiedzieć się coś o Veteranie. Wchodze patrze - pisze - ban. Ja najpierw w śmiech. Zakładam nowe konto, zaglądam do mojego tematu i widzę co piszę
.
viewtopic.php?f=108&t=33716 - Tutaj temacik, który napisałem.
Nie wiem o co chodziło moderatorowi, czy kim on jest. Nawet mnie to nie obchodzi, jeżeli ktoś sobie coś ubzdura i strzela z d*py warnami, bez sprawdzenia czy ma rację - nie zasługuje na szacunek.
Jeśli ten temat czyta bano-dawca, niech mi napisze o co mu chodzi. Nie wierzysz, że mam grę kupioną? Wyszukaj w byle jakiej wyszukiwarce graczy - NIKROY. Mogę Ci dać pieprzonego screena z menu/gry.
Nie boli mnie to tak bardzo, że mnie zbanował jakiś "ktoś", żebym się teraz tu płaszczył i spokojnie pisał. Do ekipy KAŻDEGO forum powinno się dawać osoby odpowiednie na to miejsce, a nie ludzi w gorącej wodzie kąpanych.