Teraz jest 28 lis 2024, 15:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lip 2010, 20:30 

dzis gralem na fajnym serverze, jak ktos wybieral snajpera to od razu ginal :p

PostNapisane: 2 lip 2010, 22:02 

xmariusz napisał(a):
dzis gralem na fajnym serverze, jak ktos wybieral snajpera to od razu ginal :p

I dobrze! Zasady to Zasady

PostNapisane: 2 lip 2010, 22:08 
Zbanowany

Zgadzam się zasady to zasady -> regulamin z EA... nie powinno być takich serwerów.

PostNapisane: 2 lip 2010, 23:58 

Tak czy siak ja gram tylko na takich serwerach bez snajperow :P bo na HC to troche nie fajne jak dostaniesz w kostke i tak padasz ( od snajpera ofc :P )

PostNapisane: 3 lip 2010, 00:33 

xmariusz napisał(a):
Tak czy siak ja gram tylko na takich serwerach bez snajperow

A sa takie? :lol:

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:07 

xmariusz napisał(a):
Tak czy siak ja gram tylko na takich serwerach bez snajperow :P bo na HC to troche nie fajne jak dostaniesz w kostke i tak padasz ( od snajpera ofc :P )

Ok dziś znalazłem czas żeby pograć dłużej(gram hardcore). Wbijam na serwer full hardcore biorę kochanego abakana strzelam w typów i nic.. Myśle sobie a pewnie abakana pogorszyli, wziąłem GOLa i.. strzelam w typa i sie okazuje, że nie zabija za 1 razem.. i to na hc ; o. Co to oni porobili... nasłuchali się noobków z softu na temat Snajpera i tryb hardcore niema już sensu..

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:15 

noobki to sa na hc :roll:
tylko nazwa hard core jest taka pro więc wszystkie noobki chcą sie poczuć dowartościowane i grają hc

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:24 

My nie mamy czerwonych trójkącików nad głową co jest prawie jak wallhack. biegniesz sobie.. widzisz czerwony trojkącik, walisz na ślepo i masz killa totalne ułatwienie rozrywki, niewidzimy, HP,HUDU,MAPY. Szybciej giniemy.. i ty mówisz, że na hardcore jest łatwo^^.

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:34 

nie ja mówie, ze nazywając innych bawiących się inaczej od ciebie - noobkami, sam sobie wystawiasz laurkę nooba
bo każdy z na jest zawsze w czymś nowicjuszem za to osoby które innym to wytykają są noobami nad nooby

W soft - nie zabijesz jedną kulką w stopę - tu trzeba się starać i zawsze mieć świadomość że inni mogą cie widzieć - nie pokampisz tu jak w hc - praktycznie niewidoczny, nie zabijesz od razu. Dla mnie hc jest po prostu łatwiejsze a nie gram w niego z uwagi na wygodnie kampiących sobie hehe noobków-snajperów.

IMO snajper w soft musi umieć dużo więcej niż snajper w tzw hc.

PostNapisane: 3 lip 2010, 13:37 

No widzisz a ja stawiam na bardziej realistyczną rozgrywkę. 3 kulki i padasz na glebe, bez żadnych trójkącików itp.. Sniper ma zabijać jednym strzalem. Bo dostać z m95 i biegać dalej to jest przesada.

PostNapisane: 3 lip 2010, 15:29 

realistyczna ?
chyba raczej wygodniejsza dla snajperów

bo realizmu w bfbc2 nie ma - to zwykla gra-zabawka

a szczypte realizmu miałbyć jakby na 16 graczy był max jeden snajper na hc (a to i tak realnie za dużo)
tylko, ze jak wchodzę do hc to połowa snajpi-kampi a reszta robi im za cele - ot i cały realizm hc

PostNapisane: 3 lip 2010, 15:47 

Maaniek92 napisał(a):
No widzisz a ja stawiam na bardziej realistyczną rozgrywkę. 3 kulki i padasz na glebe, bez żadnych trójkącików itp.. Sniper ma zabijać jednym strzalem. Bo dostać z m95 i biegać dalej to jest przesada.

I może jeszcze powinien być niewidzialny i być najlepszą klasą? I tak jest za dużo snajperów, a 80% z nich to niesamowite nooby które zabijają 5 razy na mecz. No ale fakt, skoro po jednym strzale ktoś nadal biegał to przecież przesada... x_X

Dlatego nie gram na HC - za dużo cwaniakowatych supasnajp, które płaczą jak dostają staba ;/

Marzy mi się serwer z ograniczonymi kitami snajperów, albo chociaż w ogóle bez snajperów.

Ale jak to Rolling Stones spiewało : "You Can't Always Get What You Want", ale kto by to znał, phew... ;p

PostNapisane: 3 lip 2010, 16:05 

Lamayer napisał(a):
Marzy mi się serwer z ograniczonymi kitami snajperów, albo chociaż w ogóle bez snajperów

Kazdy ma jakies antypatie z tego co widze...
Jeden pluje na laumsow walacych z CG do piechoty gdy w tym czasie recon wysadza czolg C4
zamiast kampic i z daleka zdejmowac wroga,
Inny płacze na reconów bo ich za duzo na mapie i nie ma komy przejmować stacji...
Mi sie marzy zeby powstaly serwery dla poszczegolnych spec: jak chcesz kampic i miec rowne szanse ze snajperem
to serwer only sniper.
A jak chcesz sie zmierzyc z innym wielbicielem CG to serwer CG only.
Chcesz zadymy na defibry-fajnie by bylo gdyby i taki powstal(a'la only knife) i mozna ćwiczyć :)
Dla snajperow w BF2 sa serwery only sniper czekam az pojawia sie takie i w BC2-jednego upierda bedziecie mieli z głowy ;)))

PostNapisane: 3 lip 2010, 18:42 

napewno to byl HC? moze to byl modyfikowany tylko/ czyli mial cos tam wylaczonego np killcam czy spot

PostNapisane: 3 lip 2010, 21:20 

Lamentując na jedną klasę zawsze pojawi się jej wyznawca i obrońca. Jeżeli zaczniesz narzekać na zbyt dużą ilość reconów, ktoś Ci odpowie argumentem pt. CG. Albo 40mm. Albo -co najlepsze- M60. Szczerze powiedziawszy pomysł z serwerami z ograniczoną ilością reconów podoba mi się, ale czasem też złapię za GOL'a, gdy nikt z [pro] reconów nie potrafi zdjąć ludzi z oczywistych miejsc (co innego, że jestem z tych rushujących snajperów, może dlatego, że nigdy nie podobała mi się perspektywa kampienia na respie). Ale co gdy do tej klasy dobije się 4 ludzi niepotrafiących porządnie nią grać i dobrzy reconi pozostaną bez kita? Każdy pomysł ma niestety swoją drugą, gorszą stronę.

Inna sprawa którą chciałbym poruszyć to strzały na dystans. Wiem, że są to łakome kąski dla reconów, bo można dużo punktów dostać za jednego killa. Ale czy tak naprawdę tylko oto wam chodzi? Pamiętajcie o pojęciu teamplay'u... Poza tym wystarczy zabić 2, może 3 wrogów na mniejszym dystansie żeby dostać podobną ilość punktów.
Wolałbym, gdyby gracz używający klasy recon był elastyczny i mobilny, nie tylko na duży dystans. W dodatku na duży dystans trudniej trafić w cel, niż na mniejszy, no i prawdopodobieństwo spotkania przeciwnika jest mniejsze ;)
Zastanówcie się nad moimi słowami, długodystansowi reconi.

Lamayer napisał(a):
Ale jak to Rolling Stones spiewało : "You Can't Always Get What You Want", ale kto by to znał, phew... ;p

No cóż, młodzi teraz wolą nowszą muzyką :P Mimo wszystko uwielbiam klasykę rocka i Stone'si są mi znani ;)

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2