Teraz jest 24 lis 2024, 17:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lip 2010, 09:00 

Ustawiłem wszystko tak jak mówiliście ;) Jako, że miałem wolne popołudnie od wszelakich zajęć to trochę pograłem :D z 6 godzin, ofc na serwerze tego serwisu ;)

Na początku nie ogarniałem realistyki tej gry, nie ogarniałem map itd. itd ;D jako, że mam nowego kompa nie jestem w ogóle przyzwyczajony do takiej grafiki ^^ Grałem sniperem, oczywiście jak tylko było to możliwe używałem znacznika (Q) - nie wiem dlaczego ludzie tego nie używają jeżeli dobrze zauważyłem to jeżeli kogoś zaznaczymy i ten ktoś zginie dostajemy asyste a co za tym idzie dodatkowe PTK ;D mam dopiero 3lvl i właśnie zabieram się za szukanie poradnika do snipera ;)

Pozdrawiam ;D

@edit
Właśnie wszedłem na stronkę bf bc2 EA - i chciałem sprawdzić swoje statystyki... W ogóle statystyk nie ma ;o wszystko tak jakbym nigdy nie grał, wtf?
@ediedit
nvm przed sekundą się zaktualizowało ;)

PostNapisane: 7 lip 2010, 10:04 
Zbanowany

Drogi Kolego,
snajper to taki co go nienawidza nawet we wlasnym skladzie. Forum obfituje w przyklady skrajnych extermistow, postulujacych kastrowanie snajpow (zakazy wstepow na serwy). Przykro mi to pisac - mam nadziej, ze sie myle - ale zapewne lamisz gdzies pod krzakiem, i dodajesz klasie recon punktow w konkursie na najbardziej niepotrzebna klase w grze. Nie mam nic przeciw Tobie, fajno, ze nowy gracz doszedl do bc2, ale:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=33088 kazdy powinien to przeczytac;
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=32697 bardzo duzo info dla snajpera, lektura ciezka, natomiast b. pouczajaca;
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=34373 na poczatek.

hint: zmien klase.

Dodatkowo:
[Yossarian] napisał(a):
Obrazek
Jest info o tym, ze 2 snajpow i 2 cg na team ;)
Obrazek
Tylko, ze wchodzac ryzykujesz, ze juz ich jest 2 i kaboom :lol: :shock: Bo o tym, serwer nie informuje ;)

A to oznacza, ze jesli chcialbym zagrac na tym serwie, a znajduje sie na nim 2 neofitow, takich jak Ty, ja nie zagram, Oni tak :lol: i jaka bedzie miala opinie klasa recon?
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=33581&start=240 Zebys wiedzial co w trawie piszczy

Rozumiem, ze kazdy chce rozpoczac tak jak mu pasuje (ja z enga i meda poprzez asfalta wyewoulowalem na snajpa ;) ),
ale poczytaj, pomysl a potem zrob jak uwazasz. :twisted:

PostNapisane: 7 lip 2010, 10:18 

smougie napisał(a):
Ustawiłem wszystko tak jak mówiliście ;) Jako, że miałem wolne popołudnie od wszelakich zajęć to trochę pograłem :D z 6 godzin, ofc na serwerze tego serwisu ;)

Na początku nie ogarniałem realistyki tej gry, nie ogarniałem map itd. itd ;D jako, że mam nowego kompa nie jestem w ogóle przyzwyczajony do takiej grafiki ^^ Grałem sniperem, oczywiście jak tylko było to możliwe używałem znacznika (Q) - nie wiem dlaczego ludzie tego nie używają jeżeli dobrze zauważyłem to jeżeli kogoś zaznaczymy i ten ktoś zginie dostajemy asyste a co za tym idzie dodatkowe PTK ;D mam dopiero 3lvl i właśnie zabieram się za szukanie poradnika do snipera ;)

Pozdrawiam ;D

@edit
Właśnie wszedłem na stronkę bf bc2 EA - i chciałem sprawdzić swoje statystyki... W ogóle statystyk nie ma ;o wszystko tak jakbym nigdy nie grał, wtf?
@ediedit
nvm przed sekundą się zaktualizowało ;)

Wbrew pozorom snajp na początek nie jest najlepszym pomysłem :)

Co do stronki EA i statystyk to lepiej skorzystaj z http://bfbcs.com/pc o niebo lepsza stronka.

PostNapisane: 7 lip 2010, 10:26 

Drogi kolego sniperze!

Faq przeczytałem wczoraj w pracy, zanim zacząłem grać ;]
Nie "rozsiadam" się również na wzgórzu i nie siedzę tam przez całą bitwę, tylko wraz z drużyną w której się znajduje staram się posuwać naprzód i przejmować bądź osłaniać cele mapy ;) oczywiście zdarzało mi się usiąść pod krzaczkiem kiedy połowa mojego teamu padła i straciliśmy ptk kontrolne, kiedy wybiegali na nowo zajmować pozycję ja znakowałem im pozycje wrogów które mogły im zagrażać, zdobywając przy tym spore ilości ptk za asysty ^^ jak narazie słabo mi idzie atak moździerzem, nie mogę dobrze wyczuć opóźnienia czasowego - wrogowie zdążą pouciekać ;] Staram się grać jak tylko potrafię, nie przeszkadzać przy tym wręcz pomagać członkom drużyny ;x

@edit
Dzięki za stonkę, już badam ;))
Hmm... nie ogarniam, zrobiłem konto - dodałem leaderboard ale co dalej to nie wiem :)

PostNapisane: 7 lip 2010, 10:36 
Zbanowany

smougie napisał(a):
Drogi kolego sniperze!

Faq przeczytałem wczoraj w pracy, zanim zacząłem grać ;]
Nie "rozsiadam" się również na wzgórzu i nie siedzę tam przez całą bitwę, tylko wraz z drużyną w której się znajduje staram się posuwać naprzód i przejmować bądź osłaniać cele mapy ;) oczywiście zdarzało mi się usiąść pod krzaczkiem kiedy połowa mojego teamu padła i straciliśmy ptk kontrolne, kiedy wybiegali na nowo zajmować pozycję ja znakowałem im pozycje wrogów które mogły im zagrażać, zdobywając przy tym spore ilości ptk za asysty ^^ jak narazie słabo mi idzie atak moździerzem, nie mogę dobrze wyczuć opóźnienia czasowego - wrogowie zdążą pouciekać ;] Staram się grać jak tylko potrafię, nie przeszkadzać przy tym wręcz pomagać członkom drużyny ;x

@edit
Dzięki za stonkę, już badam ;))
Hmm... nie ogarniam, zrobiłem konto - dodałem leaderboard ale co dalej to nie wiem :)

Niech ci ziemia lekka bedzie...
Zapraszam do wspolnego zagrania (pm i sie umowimy) moze EVO alebo asmodat siem dolaczal lub inny piernik ;)

PostNapisane: 7 lip 2010, 10:39 

Pewno, że możemy ;) Jak będziesz w grze jak będę grać to np [; Dzisiaj nie wiem czy znajdę czas... trochę roboty mam

PostNapisane: 7 lip 2010, 11:32 

Na tej stronce nic nie zakładasz bo nie musisz :)
po lewej masz "Search for PC Player" tam podajesz swój nick i ENTER nastepnie powinno wejść na twojego wojaka mniej wiecej po prawej u góry masz coś takiego jak "Update (Add to Queue)" czekasz aż kolejka dojdzie do 0 i odświeżasz stronke wtedy staty powinny sie zaktualizować.

Jakby co to pisz.

EDIT a jak chcesz mieć taki podpis jak ja czy inni to wejdź w zakładkę "Stats Graphics" i tam wybierz co interesi byle nie łamało regulaminu tego forum bo modek jest bezwzględny :twisted:

PostNapisane: 7 lip 2010, 14:57 

Witajcie wiecie gdzie można kupić tanio oryginalną wersje gry Battlefield Bad Company 2? Czy na jednym koncie w BF BC2 można tworzyć kilka "postaci" ?

PostNapisane: 7 lip 2010, 15:01 

Zależy czy chcesz wersje pudełkową czy sam cd-key z allegro za pudełko zapłacisz ok. 100 zł za klucz ok. 60 zł. Tak na jednym koncie możesz mieć kilka postaci.

PostNapisane: 7 lip 2010, 18:25 
Zbanowany

Chcesz być snajperem -> graj shotgunem.

PostNapisane: 8 lip 2010, 00:17 

MCrash napisał(a):
Czy na jednym koncie w BF BC2 można tworzyć kilka "postaci" ?

Ręce opadają toć chyba nawet w tym temacie o tym pisze.....

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:37 

Śmiało mogę powiedzieć, że gra warta polecenia i wydania pieniędzy ;D z początku nie ogarniałem nawet tej mega dobrej grafy (jedna z pierwszych gier na nowym kompie, wcześniej szczytem był cs i wow) także troche mi zajęło wdrążenie się w te klimaty ale teraz newbie part mam za sobą teraz już wiem co i jak - Panowie dziękuję za pomoc

@up
Chciałem zapytać o jakiś konkretny serwer... Czy znacie jakiś serwer z graczami na przeciętnym poziomie (skill) pamiętającymi jednak o TP? Coś co śmiało możecie mi polecić? :)

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:44 

Chcesz powiedzieć czy zna się serwer z lamkami ? :lol:

Czasem poszukaj gdzie ja jestem to mnie ubijesz :lol:

a na poważnie to chyba coś takiego widziałem z serii serwery dla newbi czy jak to sie pisze ale musisz poszukać w wyszukiwarce.... chyba że ktoś da gotowca, mają to do siebie że grają tam ludzie poniżej jakiegoś poziomu co oczywiście nie musi oznaczać słabych graczy....

PostNapisane: 13 lip 2010, 13:51 

smougie napisał(a):
Chciałem zapytać o jakiś konkretny serwer... Czy znacie jakiś serwer z graczami na przeciętnym poziomie (skill) pamiętającymi jednak o TP? Coś co śmiało możecie mi polecić? :)

Chcesz być dobry, to musisz grać z dobrymi. Nie opłaca się grać ze słabiakami czy lamkami bo wtedy niczego konkretnego się nie nauczysz.

PostNapisane: 13 lip 2010, 14:50 

[Yossarian] napisał(a):
Zapraszam do wspolnego zagrania (pm i sie umowimy) moze EVO alebo asmodat siem dolaczal lub inny piernik ;)

oooo już wooki wookiego wyczul i chce szkolic :)

yoss wzialbys sie za jakas porzadna robote a nie tylko z faja ganial, np camperowi asmo troche blach posciagal :P

pozdrawiam
Gelert

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2