Teraz jest 25 lis 2024, 16:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lip 2010, 13:46 

Zgedi napisał(a):
heloo przecie macie gustawa na plerach.Mało wam?

Zgedi napisał(a):
S shootgunem się zgodzę.Aż głupio człowiekowi,że snajpi z tego z 200 metrów.Ktoś to źle przemyślał.

:shock: cg rulz a shot juz be? ;)

PostNapisane: 8 lip 2010, 14:13 

No wiesz tak odnosząc to do realiów to nie dziwi mnie jak ktoś dostanie rakietą ppanc po nogi u mrze...za to shootgun z 200 metrów już realny nie jest sam przyznasz.
Jako człek dorastający w czasach świetności OFP,obecnie army czasem bywam zdegustowany tą grą.No ale cóż,w końcu ma być szybko i efektownie :)

PostNapisane: 9 lip 2010, 01:26 

Chyba kpisz, strzelba zaladowana zwyklym pociskiem srutowym celnie trafia do 80-100m i to nie w drzwi od stodoly, a w rzutke o srednicy 20cm. Przy specjalnym pocisku sciagniecie kogos ze strzelby z odleglosci 200m nie jest niczym dziwnym :)

Dla zainteresowanych :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelectw ... utk.C3.B3w

wyglada to mniej wiecej tak - http://www.youtube.com/watch?v=q2mW6wE_R78

Maszyna ustawiona jest w odleglosci 15-20m, dobry strzelec ustrzeli ja po przeleceniu 15-20m (czyli lacznie celne trafienie jest ok. 40m), przy czym zdarzaly sie trafienia na odleglosci 70-80-100m. Czasami tez wyrzucane sa 2 rzutki w tym samym momencie.

Kobieta na filmiku jest utalentowana zawodniczka, wiec odleglosc na ktorej zestrzelony jest rzutek w wykonaniu amatora troche sie rozni ;)

PostNapisane: 9 lip 2010, 09:04 

Ashlon wbiłeś klina wielu "ekspertom" :D pozdrawiam

PostNapisane: 9 lip 2010, 09:20 

pyrkaweczki mechanika są naprawdę dobre - nie wiem czemu ludzie na nie narzekają
pewnie dlatego,że nauczyli się grać CG (żadna filozofia) i niczym innym nie potrafią

Fakt, że teraz jest trudniej - nie ma już tak że w walce z asfaltem lub Rambo moja wcześniejsza reakacja dawała pewność wygranej ale nadal są to świetne bronie. IMO mechanik jako broń przeciwpiechotną zamienną ze wszystkimi AT - powinien mieć miotacz ognia - oj by się działo :lol:

PostNapisane: 9 lip 2010, 09:31 

UMP,SCAR,9A91 zadają większe obrażenia od większości karabinów szturmowych a na pewno są znacznie bardziej szybkostrzelne .W tym przypadku większe nie znaczy lepsze :wink:

PostNapisane: 9 lip 2010, 09:36 
Zbanowany

Adriano47 napisał(a):
Ashlon wbiłeś klina wielu "ekspertom" :D pozdrawiam
ashlon napisał(a):
Chyba kpisz, strzelba zaladowana zwyklym pociskiem srutowym celnie trafia do 80-100m i to nie w drzwi od stodoly, a w rzutke o srednicy 20cm. Przy specjalnym pocisku sciagniecie kogos ze strzelby z odleglosci 200m nie jest niczym dziwnym :)

Dla zainteresowanych :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelectw ... utk.C3.B3w

wyglada to mniej wiecej tak - http://www.youtube.com/watch?v=q2mW6wE_R78

Maszyna ustawiona jest w odleglosci 15-20m, dobry strzelec ustrzeli ja po przeleceniu 15-20m (czyli lacznie celne trafienie jest ok. 40m), przy czym zdarzaly sie trafienia na odleglosci 70-80-100m. Czasami tez wyrzucane sa 2 rzutki w tym samym momencie.

Kobieta na filmiku jest utalentowana zawodniczka, wiec odleglosc na ktorej zestrzelony jest rzutek w wykonaniu amatora troche sie rozni ;)

Panowie, my tutaj dywagujemy o walce (w grze ale o walce :) )a nie o rzutkach i sportowych strzelbach
http://www.experiencefestival.com/a/Shotgun_-_Common_uses/id/599501

Mech ma naprawde super pistoleciki maszynowe, szybkie takie 'sprytne' plujki. Czesto wydaje z siebie okrzyki zwiazane z przyplywem energi, po smierci z rak mecha, gdzie prymat mojej vss wydawal sie byc mi niepodwarzalny :lol:

Ostatnio edytowano 9 lip 2010, 09:58 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 lip 2010, 09:54 

Mi od dawna te smieszne smg nie leza, G3 duzo lepiej sie sprawuje.

PostNapisane: 9 lip 2010, 11:33 

Uwielbiam te plujki - zdecydowanie bardziej wolę ich używać niż CG.
Czasem mam jednak wrażenie, ze część inżynierów nie potrafi używać innej broni niż CG...

PostNapisane: 9 lip 2010, 11:47 

UMP-45, RPG-7, amunicja Magnum, x4 i gra się cudnie ^^ Po M95 i M416, UMP to moja ulubiona broń zajebiaszczo się z niej strzela :)

PostNapisane: 9 lip 2010, 12:39 

o to właśnie chodzi że większość "mechaników" nie używa karabinku jako głównej broni tylko zakichanego Gustava...... który jest bardzo przesadzoną bronią względem innych.......

a jeżeli chodzi o same karabinki to dużo wygodniej grało mi się XM8 Compact niż samym XM8... celniejsze szybsze pojedyncze pestki i wrogowie padali bardzo szybko nawet na dalekie odległości...

PostNapisane: 9 lip 2010, 12:59 

xfragb0ss napisał(a):
o to właśnie chodzi że większość "mechaników" nie używa karabinku jako głównej broni tylko zakichanego Gustava...... który jest bardzo przesadzoną bronią względem innych.......

a jeżeli chodzi o same karabinki to dużo wygodniej grało mi się XM8 Compact niż samym XM8... celniejsze szybsze pojedyncze pestki i wrogowie padali bardzo szybko nawet na dalekie odległości...

Compact też jest (był?) moją ulubioną bronią - ale po ostatnim patchu mam wrażenie, że dramatycznie zmniejszyła się celność z tego urządzonka, tzn rozrzut jest bardzo duży. Strzelałem niedawno do gościa z przycelowania i przyklęku stojącego pod skarpą. Pociski waliły mu po bokach choć celownik był na nim. Ostatnio grałem Krinkovem (nawet po patchu jest znakomitą bronią IMO) a teraz "rozwijam" UMP.

A co do CG - jest świetną packą na upierdliwych snajperów :wink:

Ostatnio jednak stosuje go jako broń psychologiczną - samo wyjęcie często powoduje u przeciwnika chęć szybkiego znalezienia schronienia. Czasem jak walczę z kimś ukrytym w kontenerze, za murem lub inną osłoną to walę z CG obok i szybciutko wyskakuje zza drugiego winkla z pistolecikiem maszynowym i po sprawie. Choć jak jestem zaspotowany to często ta taktyka nie działa

PostNapisane: 13 lip 2010, 10:57 

Czy jest taka możliwość żeby rozbrajać miny tą spawarką mechanika tak jak w BF2 kluczem? Zapewne pytanie raczej bez sensu bo to w końcu spawarka ale może jednak? :D Wiem, że najlepiej w nie strzelać ale czasami cwaniaczki na Atakamie podkładają je pod same gąsienice z dwóch stron w tym miejscu gdzie pojawia się czołg grając po stronie USA i widząc, że stoi wolny szybko się go zabiera i nagle boom... :? Nauczyłem się zwracać większą uwagę na takie kwiatki ale szkoda marnować czas żeby je niszczyć zza winkla i przy okazji czołg. :roll:

PostNapisane: 13 lip 2010, 11:00 

Odradzam spróbowania. Wydaje mi się,że to skończy się detonacją miny.

PostNapisane: 13 lip 2010, 11:02 

Ja raz próbowałem i poooleciałem ... ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2