Sabakino napisał(a):
Witam!
Możecie mi coś wyjaśnić i sprostować bo ja czegoś tutaj nie panimaju. Kładę się na ziemię, wycelowuję precyzyjnie w stojącego w miejscu wroga(amerykańska snajpa) i oddaje strzał. Tak kilka razy, powolutku by zachować precyzję a tu wciąż nic. Inna sytuacja to np. mam chińską snajpę i stojąc nawet w pozycji wyprostowanej waląc na pałę każdy mam o wiele większy współczynnik trafień niż na amerykańskiej(chociaż też takie same cyrki się zdarzają). Jest to bulwersujące tym bardziej, że ktoś kto jest w danej odległości zacznie nagle walić na pałę z jakiegoś automatu i mnie zabija(pomimo, że odległośc jest spooora.
Czy to wina mojego pc, że nie wyrabia(lagi) czy ta gra ma tak dziwny system "celowania" i hitboxy? Grałem już w różne gry jak CS, CSS, UT czy nawet Red Orchestra i w KAŻDEJ z nich gdy wycelujesz precyzyjnie we wroga ze snajpy, który w dodatku stoi w jednym miejscu, zawsze go trafisz/zabijesz. Ja się pytam OCB!? Żebym to ja jszcze w głowe celował, ale to nawet w klatę nie trafia!
spróbuj zagrać na serwerach z pingiem 31 mieszkam w Olsztynie i wychaczam tylko dwa takie serwery po prostu raj dla RECONA celujesz do gościa w korpus a dostajesz punkty za trafienie w głowę. Obłęd tam to dopiero cuda się dzieją. Pozdrawiam jednookich.