Kolejny temat z problemami
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Gra ma bugi w rożnych kierunkach:
*Czasem się zdarza że wywali nas z gry ale statystyk nie naliczy ( chwilowo bo serwery nie zawsze od razu przesyłają dane do statystyk)
*Czasem jest tak że kończycie grę a wasz ranking sie nie zmienia ( chwilowo bo tez musi opłynąć jakiś czas by statystyki i ranking się zaktualizował )
*Czasem jest tak że patrzycie na statystyki broni i pokazuje jakieś dziwne ( z dupy) staty w broniach
a) mniej naliczonych zabić niż jest wymagane do brązu/srebra/złota/platyny ( tak jest ) ale to nie są wielkie różnice.
b) w statystykach mamy np. 96 killi z danej broni a info wyświetla nam powiedzmy 3 złote gwiazdy, natomiast przy pozycji ile potrzeba do następnej gwiazdy jest info podane 302 kille ( takie bugi też się zdarzają ale po jakimś czasie znikają i ponownie pokazuje prawidłowe dane)
Obserwowałem Różne bugi związane ze statystykami w grze ale większość z nich zostaje w jakiś magiczny sposób poprawiona. Czasem oczywiście są bugi takie:
CMGVorador napisał(a):
Też się nad tym zastanawiałem, być może hit z nożna nie jest liczone tylko w przeciwnika, możne przy niszczeniu okien, siatek, płotków również. Nie wiem, wydaje mi się ze to kolejny Dice fail.
Ja mam podobna sytuacje z tym, ze z Type 88 Sniper,
1 021 kills
1 009 HS
187 shots
48 hits
Ciekawe, co nie?:P
, które się nie "naprawiają" ale czy to ma aż takie znaczenie????? grajcie dla przyjemności a życie będzie weselsza
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
))))
Nie ma co na silę udowadniać ile to jeszcze błędów wynajdziemy a potem nagle się okazuje ze te błędy już zostały poprawione/zniknęły.
ps. pewnie widziałem i inne błędy ale w tej chwili już ich nie pamiętam, nie robię dokumentacji screenowej z wszystkiego co widzę na ekranie i w większości wypadków życie jest wtedy "pod mniejsza górę"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)