TO ja tum napiszę. Bss tak jak w pierwszym poście, byłem w gorszej drużynie(prawie jak zawsze) No ale miałem dobry dzień i pocisnąłem trochę, miałem 40/5 jak inni ledwo do 20 dych dochodzili(byłem w Ue)> Dostałem kicka powód "rules" tak naprade zabiłem jednego z adminów jak chciałem odbić central camp. Wlazłem z powrotem tym razem byłem w KPA UE została jedna flaga, to przerzuciłem się do nich, dostałem kicka za teamswitching. Inna runda Ludzie z BSS zrobili sobie mocny team bo było ich, aż 6 byli w ue, w kpa same lamki, to wziąłem piluma i dostał admin który miał pinnkne kydy 9-0, no i za to dostałem perma za "nade spam" jeszcze z jakimiś przekleństwami po niemiecku.
Następny serwer. Dead Friend. Tak jak za dawnych czasów Io biegał pod fejkiem z prefiksem "Aimbot" i ja dałem sobie podobny, "A(i)M" dostałem bana (niezwykły reg na tym serwie jest) Odwołałem się przeprosiłem za prefiks, bana zdjęto. I dzisiaj znowu byłem w gorszym teamie i dostałem kicka za "lonewolf". NO to wlazłem i założyłem sobie team znowu trochę pojechałem botki, 22/3 w następnej rundzie dostałem bana, powodu nie zobaczyłem, chciałem się odwołać, ale zbanowali moje IP na ich stronce z powodu "haker". I TU MOJA PROŚBA. WIEM ,ŻE JEDEN Z ADMINÓW JEST POLAK I JEŚLI CZYTA TO FORUM TO PROSZĘ BARDZO, ŻEBY POGADAŁ Z SWOIMI KOLEGAMI I SPRÓBOWAŁ IM WYTŁUMACZYĆ BA NAWET NIECH DEMKO Screenshoty powysyłają do GGC NIECH SPRAWDZAJĄ DEMO ANALYZEREM 2142 BO JEST GARSTKA SERWERÓW, A DO TEGO BF'a MAM SENTYMENT, Ciekawy jest jeszcze fakt ,że na fall of beriln , po zanożowaniu jednego z adminów , zwyzywał mnie od skradających się noobów, którzy nie umieją strzelać z broni, a 3 rundy po tym ban za cheaty...
Trzeci serwer TEAM FR GAIN(czy jakoś tak), JUŻ DOSTAŁEM KICKA Powód "NOOB" Za zabicie admina z Pilumka, no i potem leciały następne kicki z błahych powodów, pozostało mi czekać na perma.
|