Luky Luke napisał(a):
Yossarian na pewno bede używał x4 i dodatkowej ammo
[Yossarian] napisał(a):
Mam nadziej, ze gdy przeczytacie jeszcze raz to co napisalem dojrzycie, ze:
jesli nauczysz sie grac z vss, przestaniesz uzywac red dota czy x4 i wezmiesz w miejsce tego perka inny, taki jak: + ammo lub + granaty.
Chyba nie zrozumiałeś sensu jego wypowiedzi bo wynika z niej, że ma zamiar używać jednocześnie dodatkowego celownika a także zwiększonej ilości amunicji, co jest niemożliwe bo te perki są w jednej kolumnie a wybrać można tylko jeden. Jeśli miał jednak na myśli to co Ty napisałeś wcześniej, to następnym razem powinien bardziej precyzować swoje zdania żeby były zrozumiałe... Nie miałem nic do zarzucenia Twojej wypowiedzi, dlatego i nie cytowałem Ciebie, tylko jego i nie kapuje za bardzo jakie przesłanie do nas niesie Twój post?
P.S. Moim zdaniem lepiej od razu wziąć więcej amunicji i do tego magnum bo jest jej malutko i jeśli gra się na normalu to szybciutko ubywa, nie idąc w parze z zabiciami... Uważam też, że nie ma sensu bawić się w celowniki jeśli później i tak będzie wracać się do podstawowego bo lepiej ćwiczyć na konkretnym niż zmieniać co chwilę ale to tylko moja opinia.
CMGVorador napisał(a):
Od momentu wbicia prawie wszystkich platyn na snajperkach wziąłem się za nieszczęsnego VSS'a.
Jak ogarniesz SVU to nie powinieneś mieć problemów z t88s. I na koniec VSS. Dlaczego tak? bo istnieją 2 opcje,
albo sie w niej zakochasz albo ja znienawidzisz:P
Takie zasadnicze pytanie... Grasz z VSS w trybie hardcore czy w normalnym?