Ramka napisał(a):
A co tu wyjaśniać ??????
Jeśli ktoś ma ponad 22k killi a statystyki z gry są pokręcone w/g których ma po ponad 20 zabić jednym strzałem naraz

Chcesz się bawić na forum w dochodzenia statystyk ?
W/g twoich statystyk tez masz na Golu 999 zabić z czego 889 trafień w głowę ale oddanych strzałów z tej broni ponad 5k. Nie wnikam w Twoja celność ale pewne rzeczy są praktycznie a-wykonalne. Voradora akurat B-dobrze znam i wiem że to jest bug z gry więc jakieś texty typu niech się tłumaczy są nie na miejscu.
Ja mu tylko pogratulowałem wyniku z tą snajperką co do hs/k i jeśli statystki nie podają tego błędnie to jest to naprawdę fantastycznie osiągnięcie a Ty zaraz chcesz mi coś wmówić, że bawię się w jakieś dochodzenia mimo, że tego nie robię a sam zacząłeś...

Przyczepiłeś się do tych strzałów jak lep do ogona skoro jak byk widać, że jest jakiś błąd na tej stronie...

Nie chodziło mi o wyjaśnienie tych oddanych strzałów tylko potwierdzenie tego, że faktycznie udało mu się odstrzelić tyle hałerów względem zabić jak jest pokazane na stronie bo takie rzeczy się chyba pamięta jeśli praktycznie 100% zabić jest strzałem w głowę.

Nie interesuje mnie to czy oddał przy tym 5 czy 10 tysięcy strzałów żeby tego dokonać.
U Ciebie też jest źle pokazana ilość celnych strzałów do zabić w SVU i Type88 i jaką robi to różnice? Jeśli heady są dobrze pokazane to tylko pogratulować wam wyniku z tymi snajpami.
Type 88 - 16h 06m 49s(time)-->
1 017(kills)-->855(hs)-->1 862(shots)-->
450(hits)-->24.17 %(acc)
SVU - 16h 06m 49s(time)-->
1 085(kills)-->989(hs)-->453(shots)-->
80(hits)-->24.17 %(acc)
Akurat moje statystyki, które pokazują ilość hs w Golu są prawdziwe bo grając nim do platyny wiedziałem ile zabijałem strzałem w głowę a ile normalnie, zresztą na bieżąco je aktualizowałem więc pamiętam dokładnie. Tym się różni soft od hard, że tutaj nie zabijasz jednym strzałem w palec i masz zaliczonego kila, tylko trzeba starać się walić po głowie co też czyniłem, więc Twoje przypuszczenia, że to też błąd w statsach są złe. Jak zacznę grać znowu snajperem to udowodnię Ci to poprzez nabicie na reszcie snajperek powtarzalnych podobnego wyniku.
Edit: CMGVorador nie wiem dlaczego myślisz, że Ciebie atakowałem ale trudno...

Link do screena nie otwiera mi się nawet po 15 minutach, więc nie wiem co tam jest pokazane.
Yossarian wyjdź czasem z domu i się przewietrz, naprawdę dobrze Ci to zrobi. Albo przynajmniej wyjrzyj przez okno bo tam też jest życie i to dużo ciekawsze od siedzenia non stop przed kompem!