Teraz jest 22 lis 2024, 07:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 sie 2010, 23:15 

Niezła jazda, właśnie pisałem z jakimś kolesiem na czacie żeby mi dodał BF Heroes (w które nawet nie grałem) no i dodał mi razem z BF 1943 na X-Boksa (którego nigdy nie miałem) i BF 2142, no i nagle z 0 zrobiło mi się 3. Na stronach ze statystykami jeszcze tego nie widać ale w grze jest. Co prawda 10 minut czekałem na połączenie ale sprawa załatwiona była w 2 minuty.

Teraz pozostaje tylko dobić pozostałe odznaki za gwiazdki...

PostNapisane: 11 sie 2010, 23:24 
Zbanowany

niezle oszukujesz.

PostNapisane: 11 sie 2010, 23:38 

Wiesz nie masz się czym chwalić. Ja mam status veterana 5 mając tylko bfbc2 i BF:H. Tylko, że ja nie oszukiwałem. Koleś nie mógł wyczaić co jest odpowiedzialne za hirołsów to dodawał po kolei. Za każdym razem mówiłem co dodało. Gdy doszło do bfh napisał, że nie ma sensu tamtych usuwać, bo one nic nie dają, jedynie szpan. Pytałem się go czy to nie jest jakoś niedozwolone, powiedział, ze to nie narusza żadnego regulaminu i można uznać za błąd ze strony EA na korzyść gracza. Milusio :D

PostNapisane: 11 sie 2010, 23:45 

No to mam +3 do szpanu :wink:

PostNapisane: 12 sie 2010, 00:23 
Zbanowany

wystarczy jedna gra, zeby miec weterana i m1, co wami kieruje zeby nawet w tak blachej sprawie nie byc uczciwym?

PostNapisane: 12 sie 2010, 08:49 

Ja na bfbcs.com mam Veteran 3 - w grze do ostatniej łatki też było 3 ale teraz jest 1. Czemu nie wiem.
Co najśmieszniejsze ten 1 odpowiada stanowi faktycznemu Za dodatki veteran miał być nie przydzielany.
Mieli jakiegoś buga i chyba nadal go mają bo w grze mam veteran 1 ale w rankingu znajomych chyba nadal wyświetla się 3.
(1 pkt za BF2 i 2 następne za zarejestrowane dodatki, BF2142 od dawna już nie mam - wyrzuciłem lub odsprzedałem)

Rejestrowałem gry na jakiejś stronce EA w USA bo akurat wtedy na EA Polska to nie działało.

A co do oszukiwania...
Taka coraz bardziej powszechna w naszym społeczeństwie przypadłość - oszukać gdzie się da i jak się da :evil:

PostNapisane: 12 sie 2010, 10:27 

A jak zarejestrowałem demo BF2142 to też nieładnie? :)

PostNapisane: 12 sie 2010, 10:54 

Yoss, ale chodzi o to, ze ja nie oszukiwałem. Koleś po prostu stwierdził, że nie ma sensu teraz tego odwracać, a że to nie łamie żadnego regulaminu to tym bardziej.

A te weterany dają coś więcej. Od razu miałem wiertarkę, skrzynkę z amunicją, magikulki, apteczkę i defibrylator.

PostNapisane: 12 sie 2010, 11:45 

HapTi napisał(a):
Yoss, ale chodzi o to, ze ja nie oszukiwałem. Koleś po prostu stwierdził, że nie ma sensu teraz tego odwracać, a że to nie łamie żadnego regulaminu to tym bardziej.

A te weterany dają coś więcej. Od razu miałem wiertarkę, skrzynkę z amunicją, magikulki, apteczkę i defibrylator.

Co ty mu tłumaczysz, obrońca moralności wie lepiej. On musiał kupić tyle gier, żeby mieć weterana a ty masz za friko i mu gul skacze ze złości

PostNapisane: 12 sie 2010, 12:19 

dedoha napisał(a):
Co ty mu tłumaczysz, obrońca moralności wie lepiej. On musiał kupić tyle gier, żeby mieć weterana a ty masz za friko i mu gul skacze ze złości

a może po prostu porządny człowiek - nie przyszło ci to do głowy ?
tylko ciut za bardzo rozgadany :wink:

PostNapisane: 12 sie 2010, 12:21 
Zbanowany

dedoha: moralnosc to podstawa spolecznosci, kazdej, tej internetowej w szczegolnosci, ale widac ty nalezysz do tych jej pozbawionych. Gul mi nie skacze, poniewaz nie musialem gier kupowac, chcialem je kupic, malo tego sporo kupilem na prezenty, ciebie na to nie stac, ale nie muszisz podsycac wygaslego wulkanu. Weterana mozna dostac legalnie za rejestracje bfh i daje on tyle samo co status 5 ktory ja posiadam, zdobylem go kupujac legalne kopie serii bfa. Natomiast dodawnie sobie zeby miec wiecej na stronach rankingowych w miejscu: stopien weterana:
a to dziecinada
b to oszustwo
itp itd, ale moj drogi dedoho do moralnosci trzeba dorosnac, ty jestes zapewne 14latkiem ktory nie powinien grac w serie bfa, ze wzgldu na zakazy na opakowaniach, glosu tez nie zabieraj jedynie po to zeby zaakcentowac, ze zlodziejstwo jest cool.

ps jak sie przeczyta twgo posta:
dedoha napisał(a):

to tylko sie mozna usmiac, poniewaz walkujemy tutaj, ze nie trzeba kupowac nic z serii bfa, wystarczy pobrac darmowego bfh: http://www.battlefieldheroes.com/en/
to oznacza, ze nie kosztuje on nic. I naprawde nie masz pojecia o moralnosci, zapewnie nie grasz rowniez fair play, czyli np br to dla ciebie codziennosc.

PostNapisane: 12 sie 2010, 14:25 

Ludzie skąd w was tyle jadu i agresji? Nie ma takigo wątku który by się nie zamienił w tanią pyskówę, ktoś zadaje pytanie i albo jest zrugany albo ktoś inny odpowiada i wszczynana jest wojna, nagle mamy pełno obrońców moralności za 5 groszy, od razu uprzedzam ripostę - nie mam 15 lat a ponad 2 razy tyle i kręgosłup moralny zdążył mi się usztywnić, jeżeli ktoś prosi o dodanie Heroesów a dostaje przy okazji coś więcej bo koleś z EA nie bardzo wie co robi to niekoniecznie znaczy że jest oszustem, jeżeli inny chce mieć 5 gier dodanych zamiast jednej mimo że nie sprawia to żadnej różnicy w sensie uzbrojenia to jego sprawa i wara wam od tego, jak się nie podoba to zapraszam pod krzyż do innych nawiedzonych.

PostNapisane: 13 sie 2010, 03:23 

sir_Paq napisał(a):
Ludzie skąd w was tyle jadu i agresji? Nie ma takigo wątku który by się nie zamienił w tanią pyskówę, ktoś zadaje pytanie i albo jest zrugany albo ktoś inny odpowiada i wszczynana jest wojna, nagle mamy pełno obrońców moralności za 5 groszy, od razu uprzedzam ripostę - nie mam 15 lat a ponad 2 razy tyle i kręgosłup moralny zdążył mi się usztywnić, jeżeli ktoś prosi o dodanie Heroesów a dostaje przy okazji coś więcej bo koleś z EA nie bardzo wie co robi to niekoniecznie znaczy że jest oszustem, jeżeli inny chce mieć 5 gier dodanych zamiast jednej mimo że nie sprawia to żadnej różnicy w sensie uzbrojenia to jego sprawa i wara wam od tego, jak się nie podoba to zapraszam pod krzyż do innych nawiedzonych.

"Niech żyje wolność , wolność i swoboda , niech żyje zabawa ... " :lol:

PostNapisane: 13 sie 2010, 17:15 

Witam,

orientuje się ktoś jaką range w BF Heros trzeba wbić aby status weterana w BF:BC2 wynosił 1? W BF Heros mam wbity 9 lvl a status weterana ciągle wynosi 0.

PostNapisane: 13 sie 2010, 17:17 

Status veterana się coś popsiuł.
Sam nie mogę wklepać veterana.
@: Level jest chyba nieistotny, liczy się pooprostu account, że masz.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2