Igor [PL] napisał(a):
Kurna.. ja może troche offtopic, ale... Narzekamy na obcokrajowców, że wchodzą na nasze serwy i lamią do woli.. Przed chwilą grałem na <IRS> mapa Battleaxe, patrze, a tu w bazie niebieskich nie jaki bercik (jakoś tak) lampi w bazie z tigerem ( w tej uncapturable afkors):evil: nie moge, myślałem że szlag mnie trafffffiiii....

To by było na tyle
I apropos kickowania.... To jest jakaś tragedia:/ kurde siedza 24 osoby na serwie i może 3 zagłosują, a reszta .... Przy kickowaniu, powinno wyskakiwać bf do windy i pokazywać się okienko "Czy chcesz kicknąć...."

:D
Wczoraj gralem na serverze NIVIDy, 64 sloty i wszystkie full, mapka EL ALAMINE, AXIS i jakies dwa SWKURW......SYNY

najpierw TKowali z hangaru do naszych smolotow i pilotow a potem wzieli sobie czolg

i nagle widze voting for kick...... no dobra ale jak tu glosowac? Nic mi sie nie pokazalo na ekranie tylko zobaczylem wyniki glosowania - 3 glosowalo za kickiem. Te wyniki widzialem ze 3 razy i wynik nie przekroczyl 5 glosow/64 osoby. Dlaczego? Bo to kickowie jest do dupy zrobione. Ja dalej nie wiem jak glosowac, jak wciskam klawisz do kicka to pojawia mi sie okno w gorze ekranu z milionem informacji pisanym
takim druczkiem i ja nie widzialem tam ZADNYCH NUMEROW GRACZY !! Moze jest inny sposb na voting?