Nixxx napisał(a):
kukaTS napisał(a):
ja polece ci tylko i wylacznie dwie warte uwagi gry ( ktore mi przypadly do gustu )
Cabal Online - dlugo w to nie gralem , ale godne polecenia
Lineage 2 - wedlug mnie potega , nie powala grafika ( w wowie jest gorsza ) , ale PvP w tej grze , to cos , czego nie potrafie opisac . Moglbym o tej grze pisac w nieskonczonosc , ale polecam ci jakis dobry prywatny server , poniewaz global jest platny , ale na prywatnych tez graja dziesiatki tysiecy ludzi , zagraj na ratach x10-x15 na poczatek , znajdz dobry klan , zrob sobie postac ktora jest dobra do expa i na pvp ( magowie sa do wszystkiego , a z fighterow polecam ci Tyranta ) i mozesz razem z klanem uczeszczac na raidy , walki o zamek ( na niektorych serwerach na jednej bitwie o zamek moze byc nawet 500 osob , ale musi byc to dobry klan ) moglbym napisac sto razy wiecej , ale najpierw sobie zagraj i nie zniechecaj sie , bo gra zaczyna sie od 70 lvla
nie zależy mi na PVP ale tylko na creepowaniu ( zabijaniu mobów ) i zyskiwaniu expa. No cóż, chyba WoW to jedyne wyjście. Ale btw. do singleplayer to najlepszy jest Mount&Blade
Jeśli się nastawiasz na WoWa to po pierwsze uzbieraj trochę kasy
Po drugie zaczekaj aż wyjdzie w listopadzie nowy dodatek - Cataclysm. Zmieni on cały stary świat i lvlowanie będzie sprawiało frajdę a nie zniechęcało do dalszej gry (questy w starym Azeroth są po prostu nudne i trzeba co chwile latać z jednego miejsca do drugiego).
Z relacji kumpli którzy przed WoWem grali w L2 to tam lvluje się latami
W WoWie dobicie maksymalnego lvl (aktualnie 80, w nowym dodatku 85) to kwestia miesiąca/dwóch.
Jeśli nie zależy ci na pudełkach od gry a chcesz trochę kasy zaoszczędzić to zaopatrz się w keye na tej stronie
http://www.keye.pl/ (Cataclysm będzie kosztował w granicach 130zł). Pierwszy miesiąc gry od rejestracji masz za darmo, jednak dzięki kodom trial można sobie okres bezpłatny nieco wydłużyć.