Teraz jest 25 lis 2024, 22:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 sie 2010, 14:01 

Nie, to nie ja :) Nie mam zamiaru się tam rejestrować nawet.

PostNapisane: 14 sie 2010, 01:10 
Zbanowany

Equilibrium napisał(a):
Każdy rozgarnięty wie o co chodzi ^^ Jedyne serwery gdzie gra się świetnie bez adminów, a jak przyjdzie jakiś bystrzak z kompleksem wyższości, to już się zaczyna :wink:

Zabawne jest stosowanie logiki, że jeśli atakujący (inf@arica) kampią, to mapa będzie leciała dopóki nie przestaną :D Albo jakiś bystrzak wcinający się w rozmowę kiedy jej nie rozumie :) Padł też tutaj mój nowy rekord powodu bana: "ogarnij się" :?: Że co?

Mnie przytrafilo sie to samo, w tej chwili (14.08 1:10 serwer inf only, mapa valparaiso), pewnie za duzo blach sciganlem komus z g4g... ogarnijcie sie chlopaczki...
Obrazek
gralo sie fajnie, ale jestescie mieczaki.

oczywiscie bede dochodzi kto i dlaczego mnie wywalil.
tylko gdzie?

PostNapisane: 14 sie 2010, 01:32 

Przeczytaj cały wątek zamiast się pytać.
Na forum serwerów G4G.pl. Czasem przydałoby się przeczytać na bannerze serwera. Tam jest mało tekstu. Nie trzeba się wysilać.

Equilibrium napisał(a):
Nie, to nie ja :) Nie mam zamiaru się tam rejestrować nawet.

W takim razie płacz off. Są zasady. Jest ustalona procedura odwołań. Nie chcesz z niej skorzystać ? Twoja sprawa. Nie masz obowiązku grać u nas. Chcesz sobie level nabijać na swój własny sposób.. serwerów jest N. Masz prawo wyboru.

PostNapisane: 14 sie 2010, 11:23 
Zbanowany

wiciu... lepiej szukaj wyjasnien dla tego dzieciaka ktory mnie wywalil z serwa... dwa: powod tego kicka czy bana... alez wy jestescie dorosli a jacy przy tym inteligentni ochhhhh i jak tryskacie humorem! no doslownie wszystko pierwsza liga ... polska w pilke kopana... :lol:
zepsul mi synek fajna zespolowa (bylo nas tam 6-7 BroWarow = swiadkowie sa...) gre, za duzo po dupie dostawal jako atakujacy?

PostNapisane: 14 sie 2010, 12:17 

Dostosujecie się do procedur -> Będzie odpowiedź. Ja szanuję swój czas. I oczekuję że gracze także go uszanują stosując się do jakiejś tam metody postępowania.

PostNapisane: 14 sie 2010, 13:42 

wiciu napisał(a):
W takim razie płacz off. Są zasady. Jest ustalona procedura odwołań. Nie chcesz z niej skorzystać ? Twoja sprawa. Nie masz obowiązku grać u nas. Chcesz sobie level nabijać na swój własny sposób.. serwerów jest N. Masz prawo wyboru.

Jaki płacz? :) Nie pamiętam też żebym wspominał coś o zdejmowaniu bana, a części o nabijaniu lvlu na swój własny sposób to już w ogóle nie rozumiem - może gdybym miał jeszcze co nabijać... :wink: No ale... mamy się wszyscy ogarnąć! prawda?

PostNapisane: 14 sie 2010, 13:51 

Aj aj..ser !
Postaram się poprawić następnym razem.

PostNapisane: 14 sie 2010, 18:45 

[Yossarian] napisał(a):
wiciu... lepiej szukaj wyjasnien dla tego dzieciaka ktory mnie wywalil z serwa... dwa: powod tego kicka czy bana... alez wy jestescie dorosli a jacy przy tym inteligentni ochhhhh i jak tryskacie humorem! no doslownie wszystko pierwsza liga ... polska w pilke kopana... :lol:
zepsul mi synek fajna zespolowa (bylo nas tam 6-7 BroWarow = swiadkowie sa...) gre, za duzo po dupie dostawal jako atakujacy?

To teraz moze sie pochwal ze wyjasniła sie sprawa Twojego bana na g4g. Admini juz Ci udowodnili że dostałeś go słusznie za złamanie regulaminu serwera. Pozatym miałes bana na runde więc OMG mogłeś jeszcze info na WP napisać bo na dwóch forach to mało. Taka afera że połóżmy sie szyscy bo Yoss dostał bana .
A z innej beczki to skoro tak ci źle to po co przychodzisz? Bo mozna robic baserape? Otóż sam sie przekonałeś że nie można. Graj z BroWarami ( czy EmeRytami nie pamiętam ) bo u nich można.

A co do adminów na g4g to zawsze mozna sie odwołac od ich decyzji. Jest forum i naprawde to działa bo zdarza sie że admin popełni błąd, w ferworze walki coś źle zinterpretuje, ale później publicznie na forum przeprosi pokrzywdzonego jeżeli nie miał racji. Powodzenia w szukaniu innych takich serwerów.

PostNapisane: 14 sie 2010, 23:07 
Zbanowany

kolo stfu and play, co ja robie na g4g.pl [7] SUPER SERWER!
co do slusznosci... sa adminami...

PostNapisane: 18 sie 2010, 13:48 

[Yossarian] napisał(a):
kolo stfu and play, co ja robie na g4g.pl [7] SUPER SERWER!
co do slusznosci... sa adminami...

Nie mam pojęcia czemu wdajesz się z nimi w dyskusję. Nie od dziś wiadomo, że na G4G rządzą najgorsze typy z zerowym skillem, zerową wiedzą o grze a przy okazji przerośniętym ego a w sprawnej pracy pomaga im "genialny" regulamin.
Tak właśnie tego potrzebowała jeszcze ta beznadziejna gra ;), jaka gra tacy admini.

ale jak to :(

PostNapisane: 19 sie 2010, 09:49 

wczoraj na G4G Infantry grał sobie spokojnie o ten gościu:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2fcaf ... 85202.html

czyżby serwery G4G nie miały streamingu z PB ?
dodam jeszcze kilku którzy budzili nasze zdumienie swoimi nadludzkimi umiejętnościami
pół biedy, moje lamerskie i noobowskie opinie ale człowiek który zajmuje 58 miejsce w rankingu też co chwila mówił niemożliwe, tak się nie da...

@Lipton - dobry admin nie musi mieć skilla w grze - ma być po prostu dobrym adminem i tyle
inaczej co ma piernik do wiatraka ? :lol:

PostNapisane: 19 sie 2010, 10:33 
Zbanowany

A no to Pawciu, ze mozesz dostac bana, za to, ze admin bedac np atakujacym, ocenia ciebie jako obronce i 'dochodzi do wniosku', ze nie wypelniasz celow misji i banik...
Z drugiej strony atakujesz, admin broni, wywalasz mcomy i lecisz dalej, podlkadasz kolejne, admin zostal u ciebie na bazie i... znowu mozesz nie wypelnic celow misji... i tak w kolo macieju... Tak wiec admin musi byc graczem z orientacja w grze i duzym obyciem w niej wlasnie. Jedynie jego 'skilll' nie jest wazny.

PostNapisane: 19 sie 2010, 10:41 

no właśnie znajomość gry, ale nie tzw "skill"

a bana zgodnie z ich regulaminem można dostać za wszystko - wystarczy odpowiedni interpretować własne przepisy w teorii IMO są naprawdę dobre w praktyce już nie - no chyba, że adminowałaby nam sędzia Anna Maria Wesołowska na dodatek zawsze w doskonałym nastroju ;)

ale ich serwer, ich zasady, ich zarządzanie - mają do tego prawo
jak się komuś nie podoba może przecież nie grać

za to pytanie o grę złapanych cheaterów pozostają otwarte.

PostNapisane: 19 sie 2010, 11:46 

PavloZ napisał(a):
wczoraj na G4G Infantry grał sobie spokojnie o ten gościu:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2fcaf ... 85202.html

Jak juz gdzies pisałem: czasem pbban nijak sie ma do gry online. Masz bana a sie łaczysz i grasz. Tez już widziałem gości niby z banem na pb, ale ciagle online i staty im szły w góre.
Poza tym nie trzeba byc jakos wybitnie uzdolnionym żeby kupic haki z bypass-em na PB. Prawda jest taka ze w tym temacie nie ma rzeczy niemozliwych. Jestes gotowy zapłacić ileś tam ojro to grasz i masz PB w głebokiej dupie.

PostNapisane: 19 sie 2010, 14:30 

PavloZ napisał(a):
no właśnie znajomość gry, ale nie tzw "skill"

a bana zgodnie z ich regulaminem można dostać za wszystko - wystarczy odpowiedni interpretować własne przepisy w teorii IMO są naprawdę dobre w praktyce już nie - no chyba, że adminowałaby nam sędzia Anna Maria Wesołowska na dodatek zawsze w doskonałym nastroju ;)

ale ich serwer, ich zasady, ich zarządzanie - mają do tego prawo
jak się komuś nie podoba może przecież nie grać

za to pytanie o grę złapanych cheaterów pozostają otwarte.

Ja nie mówię, że ma być mega wymiataczem tylko prezentować pewne minimum umiejętności.......a tak to płacz bo mnie zaraz biją po wyjeździe z bazy to rozdam parę banów ....

ale jak to :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2