Kurczak297, może przeczytaj cały temat
Grafika trochę słaba, jakbyś podkręcił mocno procesor i wymienił tą kartę ja minimum HD4850 / GF GTS 250, a najlepiej GTX 260 to by spokojnie chodziło, nawet na wysokich detalach (ale bez AA i HBAO, w rozdziałce 1680x1050), a na tym co masz to nie wiem czy na średnich będzie dobrze chodzić, bo karta jest słabsza niż GF9600GT. Na najniższych IMO nie na sensu grać, więc generalnie do tego kompa bez zmiany karty bym nie kupował gry do multiplayer.
Zostaje jeszcze kwestia zasilacza, jeżeli masz kase na nową kartę to napisz też jaki masz zasilacz (firma i model).
BTW. Jeżeli chodzi o mojego posta wyżej to zapomniałem dopisać:
Niektórym wydaje się, że 4 rdzenie to są jakby 4 procesory, ale to nieprawda, bo to wciąż jeden procesor z jedną magistralą. Jakby odpalić grę na porównywalnych (architekturą) dwóch procesorach dwu-rdzeniowych to by zmiażdżyło te Duale i Quady, no ale takie rozwiązania są trochę pod inne zastosowania niż gry, chociaż z drugiej strony niektóre procesory teoretycznie serwerowe/montażowe też się mogą znakomicie nadawać do gier. W sumie tak samo jest z niektórymi Intel Xoenami, które po prostu są odpowiednikami Quadów z inną nazwa i wyższą ceną.
(np. X3320 = Q9300)