Teraz jest 29 lis 2024, 12:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2010, 17:47 

Severius5 napisał(a):
Krex napisał(a):
Nie są bo nie masz mapy ;) Ale pika więc wiesz, że gdzieś obok jest wróg.

Nie ma? Ohh to w takim razie ja mam jakąś inną wersje gry i po kliknięciu 'm' pojawia mi się mapa na której są zaznaczone osoby biegające w pobliży "cud kulki"
Poza tym to pikanie jest lepsze niż samo zaznaczanie jak grasz snajperem i masz oko w celowniku ponieważ słyszysz, że ktoś idzie...

Aaa jeśli chodzi Ci o tą mapkę to kompletnie inna sprawa. Ale czasami może nie być czasu na odpalenie tej dużej :P

PostNapisane: 6 wrz 2010, 19:40 

pzldz napisał(a):
jak widzę coś takieg to krew dosłownie mnie zalewa i żałuję że nie mam aktualnie mikrofonu ;D

Możesz mi napisać po co Ci mikrofon? :omg:

PostNapisane: 7 wrz 2010, 15:09 

zeby rozmawiac w czasie gry?

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 7 wrz 2010, 15:26 

kukaTS napisał(a):
zeby rozmawiac w czasie gry?

Jak Voip w grze nie działa, jedynie można rozmawiać na programach zewnętrznych typu TS, Mumble itp.
A z tamtego postu wynika że gra z losowymi ludźmi.

PostNapisane: 7 wrz 2010, 15:47 

@UP

Amen kolego Amen :)

PostNapisane: 7 wrz 2010, 18:10 

Jak to voip nie działa? Bo np. mi nie raz zdarzyło mi się słyszeć jakieś pierdoły od innych graczy, a mikrofon żeby rozmawiac z nimi jak wspomniał kukaTS. Adriano47, racja recon ma duży potencjał ale nie kiedy siedzi w drugim koncu mapy patrząc się w jedno miejsce, nikogo nie spotując, ani nie zsyłając nalotu..

PostNapisane: 7 wrz 2010, 19:01 

pzldz napisał(a):
Adriano47, racja recon ma duży potencjał ale nie kiedy siedzi w drugim koncu mapy patrząc się w jedno miejsce, nikogo nie spotując, ani nie zsyłając nalotu..

W takim przypadku to nie recon ale darmozjad,ciśnie to swoje ratio kosztem innych graczy.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 00:06 

pzldz napisał(a):
Jak to voip nie działa? Bo np. mi nie raz zdarzyło mi się słyszeć jakieś pierdoły od innych graczy, a mikrofon żeby rozmawiac z nimi jak wspomniał kukaTS. Adriano47, racja recon ma duży potencjał ale nie kiedy siedzi w drugim koncu mapy patrząc się w jedno miejsce, nikogo nie spotując, ani nie zsyłając nalotu..

usłyszysz właśnie pierdoły 1 wyraz na 10. Koniec tematu na ten temat :roll:

PostNapisane: 17 wrz 2010, 12:20 

Każdy gra, czym lubi.
Każdy gra, jak lubi.

Gra to zabawa?

Jak widzę niektórych pro-wypowiedzi, to mnie mdli - jak to im snajperzy przeszkadzają...

Wynajmij serwer jeden z drugim i załóżcie pro-klan. Potem opublikujcie manifest, w którym napiętnujecie kampienie w krzakach i inne tego typu pierdoły.

Żal możecie mieć do twórców gry - bo wam balans klasowy nie odpowiada.

Tego samego się nasłuchałem w CS:

"Umiesz grać czymś innym niż AWP, noobie?"

Ano, większość tych, co mają z kampą staty 30:1, właśnie umie grać, tylko że reszta tego nie rozumie chyba.

I czy ktoś zabrania tej 'reszcie' używać tych klas / tego sprzętu?

TO JEST ZABAWA - NIE ZMUSZAJCIE INNYCH DO WYZNAWANIA WASZEJ ZABAWY DEFINICJI :lol:

PostNapisane: 17 wrz 2010, 14:02 
Zbanowany

@ Joy, mnie tam voip w miara dziala dobrze, gorzej jak ktos ma go stale wlaczonego, wtedy to masakra.
@up: niby tak, ale grales kiedys goraczke w ataku z 70% 'snajpow' po twojej stronie? Jeszcze zeby wiedzieli po co jest q i mortar, ale tu nic dEupa skilla. Dzisiaj wbilem na serwa 16 slot, mapka panama, w mojej druzynie 7 'snajpow', ale bez chyba mortara i kulek i q w klawikorzdzie tez im sie siadlo. Zdobylem 3 falgi, majac k/d 1:5 bylem najlepszy na serwie, podziekowalem za gre i zmienilem serwa, niech 'snajperzy' 'snajpia' dalej... Sek w tym, ze to gra zespolowa i jak masz bande singli pr0snjapiacych nie da rady pograc z przyjemnoscia a o wygraniu nie ma mowy... Choc i tak jest duzo lepiej niz ca 2 miechy temu, gdzie 'snajperzy' byli istna plaga serwow.

PostNapisane: 17 wrz 2010, 14:42 

Jak dla mnie klasa recon "snajper" jest jako dodatek. Otóż niektóre mapki są dość małe, kręte, zawiłe, i pagórkowate. Faktem jest to, że ta klasa nadaje się tylko na olbrzymie mapy gdzie sens lunety x12 ma znaczenie a tak marnuje się opcja snajpera. Recon owszem dla mnie wookie biegający z VSS lub shotgunem dowolnego typu naparzający kulki i C4 bardziej przydaję się w 1 lini frontu. Próbowałem grać snajperem - bez szans na runde zrobię 8-12 fragów i 5-6 szpilek za asysty i jak team jest cienki przegrywamy w ataku na trybie rush. Jako asfalt dla drużyny mogę więcej zdziałać niż kamper na spawnie. Ile to razy byłem w sytuacji, że widzę 3 smugi po strzałach moich kamperów a żadnego marka nad głową typów do których strzelali. Mogę się tylko domyślać, że jest za rogiem lub na półce skalnej trochę wyżej. Kiedyś jak widziałem 3 snajperów w moim teamie zmieniałem serwer. Sam snajperki używam tylko po to, aby ściągnać typa naaaaaprawde daleko. W 95% przypadków starcza mi AN-94 + x4 celownik. Dobra znajomość broni oraz przewidywanie strzału kamperów i macie WIN :D Także snajper w ataku = FAIL

PostNapisane: 17 wrz 2010, 14:49 

@UP: Ale jak snajper bierze M24, Gol albo SV-98 i zaczyna rushować to już jest przydatne. Staram się tak grać. I nie wiele widziałem rushujących snajperów, a dobrego co rushował to widziałem 1 może 2 razy. I taki koleś robił istną rzeź :D

PostNapisane: 17 wrz 2010, 15:15 

sierściuch + szczotgan + kulki + slugi = maszyna do zabijania w ataku/obronie. Vader potwierdza:

Obrazek

Ostatnio edytowano 27 wrz 2010, 00:44 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Zbyt duży rozmiar obrazka.

PostNapisane: 17 wrz 2010, 15:16 

w 2012 koniec swiata! Yossi przeszeld na ciemna strone mocy! :)

PostNapisane: 17 wrz 2010, 16:26 
Zbanowany

@capri, piszac 'snajper' w tem sposob mam na mysli lamerow ze snjperkami w lapach. I fakt, przeszedlem, trudno mnie spotkac ze snajpa w lapach :lol: Mimo to wciaz jestem snajpem, tyle, ze na emeryturze (choc staty dodaja do mnie wciaz celowniczek=najwiecej killow ze snjaperek robi swoje ;) ) Moja obecna faza to sabotazysta z tommygunem, g3 lub usas ewent. saiga ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2