Teraz jest 15 lis 2024, 16:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 wrz 2010, 10:31 

Artih napisał(a):
Zaraz się przekonamy jak twoje genialne taktyki sie sprawdzą generale :mrgreen:
Życzę ci powodzenia w równym stopniu co ty mi.

Obrazek

Ostatnio edytowano 8 wrz 2010, 18:22 przez Tin, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 wrz 2010, 18:40 

Dawać Wilde! Jedziemy EJWami! :lol: Zawsze lubilem czytac topici o TP ;]

PostNapisane: 7 wrz 2010, 23:01 

cholera, ktoś w to jeszcze gra ? :-)

PostNapisane: 8 wrz 2010, 09:14 

look napisał(a):
cholera, ktoś w to jeszcze gra ? :-)

Ale szok, myślałem, że gra w to tyle osób że jeden team Poland się uzbiera, a tu są 3 ;o

Najfajniejsze jest to, że o sparingach od razu rozpisywane jest na forum publicznym ;D Sądziłem, że sparingi są do ćwiczenia różnych zagrań, a tutaj widzę że sparing = udawadnianie swojego ego

PostNapisane: 8 wrz 2010, 10:23 

Maniek moje ego domaga sie tylko jednego ,że to mają być tylko faktycznie treningi ,a nie podbudowywanie autorytetu WODZA !
Nie bedzie treningu (albo będą jednostronne) jeżeli jeden z megalomanów nie wyciąga wniosków i szuka u przeciwników tylko samych "haków"!
tam gdzie liczy sie tylko sam autorytet CL-a ,zamiast pracy zespołowej to nie bedzie efektów !
Taktyka zawsze była śliską sprawą i nie jeden sie na tym przejechał :twisted:

Moim zdaniem teamy polskie powinny sie skupić na tych wspólnych treningach ,bo przeciwnicy w lidze nie są łatwi !Może to i lepiej ,że są 3 zespoły =mniejszymi grupami lepiej jest zarządzać !

p.s. Tin na starość stałeś sie grafomanem?? :lol: Nie moge cos odczytac ostatniego obrazka:(

PostNapisane: 8 wrz 2010, 14:00 
Moderator forum

czart71 napisał(a):
Maniek moje ego domaga sie tylko jednego ,że to mają być tylko faktycznie treningi ,a nie podbudowywanie autorytetu WODZA !
Nie bedzie treningu (albo będą jednostronne) jeżeli jeden z megalomanów nie wyciąga wniosków i szuka u przeciwników tylko samych "haków"!
tam gdzie liczy sie tylko sam autorytet CL-a ,zamiast pracy zespołowej to nie bedzie efektów !

Pięknie opisałeś swoje podejście.

Udowadnia to też twoje odwieczne uprzedzenia :)
Nie dowodzę teamem POL.4F, nie jestem nawet jego kapitanem.
Z tego co jednak słyszałem na TSie to dla nas była naprawdę luźna gra i tylko sparing ... tobie ewidentnie sprawiała przyjemność gra 10vs8 bo ciagle tylko poganiales żeby już zaczynać :)
Mam to jednak naprawdę głęboko w du... podobnie jak twoje zdanie na temat kogokolwiek.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 14:26 

No to Artih nastepnym razem postarajcie sie o mniej wyluzowaną formę i przyłóżcie się do gry !
gralismy 10/8 bo mnie zależało na tym aby jak najwiecej memberów zagrało u nas dla treningu !
Ale jak był to tak duży dyskomfort dla Polski C ,to nastepnym razem ustalimy skład jak na meczu po równo!

PostNapisane: 8 wrz 2010, 18:28 

czart71 napisał(a):
...
p.s. Tin na starość stałeś sie grafomanem?? :lol: Nie moge cos odczytac ostatniego obrazka:(

Grafomania (z greckiego: "gráphein" – rysować, pisać i "mania" – szaleństwo), patologiczny przymus pisania utworów literackich. Określenie o wydźwięku pejoratywnym.
W większości wypadków pojęcie to dotyczy natręctwa pisarskiego występującego u osób, o których sądzi się, że nie mają odpowiedniego talentu. Jednak grafomania nie musi wiązać się z brakiem predyspozycji pisarskich, może wynikać z rozmijania się z percepcją sztuki i literatury właściwej dla danej epoki. Grafomania jest bardziej zauważalna u autorów, którzy łączą przymus pisania z dążeniem do upowszechniania swoich utworów, mimo negatywnej oceny ich poziomu artystycznego.

Obrazek

PostNapisane: 8 wrz 2010, 18:45 

Tin proszę odpuść. Nie dam rady obejrzeć Twojego następnego posta :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 8 wrz 2010, 20:58 
Moderator forum

Siedzę sobie i czytam cały ten spam, poza oczywistymi walorami zdrowotnymi - obudzenie i rozruszanie oddziału geriatrii (Tin , KonewA, Maniek A., look, die_hard) nie za bardzo wiem po co to.
Artih , sam rozpoczołeś atakiem na czarta

Artih napisał(a):
czart71 napisał(a):
... ale też i C :lol:

... z którą po wielu sparingach i przygotowaniach męczyłeś się niemiłosiernie grając ponad połowę spotkania z przewagą jednego a potem (drugą mapę) dwóch graczy :)
Pogratulować ... bo dla nas to był pierwszy sparing w dodatku w nie optymalnym jeszcze składzie ;)

jego :lol: skierowany do Hunter_pl dotyczył sytuacji , zabawnej , że mimo krakania zamiast jednego teamu mamy trzy. A że literka C no logiczne jeżeli jest A, B no to C też.

Sam wywlokłeś sprawę sparingu - treningu - po co , żeby tylko się kłócić ??

Uwaga Strzelca, no cóż, jak popatrze na skład to gracze PTS stanowia 7(8)/9 , reszta ( 2 osoby) to obecnie wolni strzelcy, ale nomysz chyba grał w PTS. Wiadomo że zawsze zgranie klanu jest lepsze niż zbieraniny. Czy tak trudno przyznać że przeciwnik był troszkę lepszy. Podejście wg schematu - Jak się wygrywa to my jesteśmy super wymiatacze , jak się przegrywa to przeciwnik oszukiwał, miał z wiatrem, a my graliśmy razem pierwszy raz , a internet był z biedronki. No litości.
Czy po meczu z Szwecją mam pisać że my nie gralismy w odpowiednim składzie, czy serwer nas nie lubił ?? Jak przegramy (raczej pewne) to wiemy że przeciwnik jest poza zasięgiem i juz . Zawsze są lepsi i gorsi (często zależy to od mapy czy dyspozycji kluczowych graczy ) - trzeba to przyjąć do wiadomości.

Artih napisał(a):
[

czyli funkcja CoLeader to tylko jakiś błąd na stronie ??

Artih napisał(a):

Z tego co jednak słyszałem na TSie to dla nas była naprawdę luźna gra i tylko sparing ...
Mam to jednak naprawdę głęboko w du... podobnie jak twoje zdanie na temat kogokolwiek.

Zawsze myślałem że przeciwnika nie powinno się olewać, bo po co grać. Jeżeli trening mam przynieść jakiekolwiek korzyści to obie strony powinny traktować do poważnie.
Do tego jest trening/sparing - jak się dostanie łomot wiadomo gdzie szukać błędów i można je poprawiać, a bez tego szkoda czasu obu stron.
Można przeciwnika nie docenić, zlekceważyć ale mieć go "w du..." , jak napisałeś, to mówiąc delikatnie obraźliwe.

---------------------------------------

Nudno na forum więc nie czyszczę tematu, ale proszę o umiarkowanie

PS Tin twoja kolej

PostNapisane: 8 wrz 2010, 22:16 
Moderator forum

kobra napisał(a):
Uwaga Strzelca, no cóż, jak popatrze na skład to gracze PTS stanowia 7(8)/9 , reszta ( 2 osoby) to obecnie wolni strzelcy, ale nomysz chyba grał w PTS.

Jak patrzysz na skład POL 1 to nie odnosisz podobnego wrazenia, tak ? :)

kobra napisał(a):
Wiadomo że zawsze zgranie klanu jest lepsze niż zbieraniny. Czy tak trudno przyznać że przeciwnik był troszkę lepszy. Podejście wg schematu - Jak się wygrywa to my jesteśmy super wymiatacze , jak się przegrywa to przeciwnik oszukiwał, miał z wiatrem, a my graliśmy razem pierwszy raz , a internet był z biedronki. No litości.

Po co mam pisać rzeczy oczywiste - to czy byli tego dnia lepsi jest na screenach przedstawiających wynik meczu. WYgrali i tyle.
Ja napisałem tylko, że graliśmy połowę meczu w 8.

Artih napisał(a):
[

kobra napisał(a):
czyli funkcja CoLeader to tylko jakiś błąd na stronie ??

Zawsze myślałem, że to Leader jest kapitanem a reszta (w tym najbardziej CoLeaderzy) to pomocnicy :)
Jak widać nie dla wszystkich to oczywiste (?).

kobra napisał(a):
Nudno na forum więc nie czyszczę tematu, ale proszę o umiarkowanie

I już nie wyczyścisz bo bierzesz udział w dyskusji - tak jak i ja ;)

Pomijając gierki słowne odnoszę wrażenie, że nadal kogoś mocno boli to, że większość graczy PTSu odeszła z POL 1 czy że stworzyła nowy team.
Dziwne to zważywszy na fakt, że np. ze mną wiele osób nie może wytrzymać na forum - więc nie mówie nawet o teamie.

Życzę powodzenia teamowi POL 1 (szczególnie ze szkopami w dalszej części rozgrywek) i teamowi POL 2 (ze szwedami, za którymi nie przepadam). To, że nie darzę sympatią kilku osób z tych drużyn nie oznacza u mnie braku "patriotyzmu beefowego" :)
WYbraliśmy z pewnych względów inną drogę w tej zabawie zwanej NC i mam nadzieję, że jednak większa część pozostałych graczy to uszanuje.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 22:48 
Moderator forum

Artih napisał(a):
kobra napisał(a):
Uwaga Strzelca, no cóż, jak popatrze na skład to gracze PTS stanowia 7(8)/9 , reszta ( 2 osoby) to obecnie wolni strzelcy, ale nomysz chyba grał w PTS.

Jak patrzysz na skład POL 1 to nie odnosisz podobnego wrazenia, tak ? :)

Nigdy nie lubiłem statystyki ale :
Skład A 13/22 SPQR czyli 59 %
Skład C 9/11 czyli 82 z%,

Podobnie ale różnica jest :)
Nasz team chyba jest najbardziej podzielony 4/4/4/5, więc o zgranie trudniej ( ogólnie to lamki jesteśmy ).
Nie wiem jak u was ale zawsze vCL (Coleader) miał prawie tyle samo do powiedzenia co CL (po za ostatnim słowem :wink: ) .
Panowie (Panie też) teraz trzeba sobie pomagać i myśleć o odpowiedniej grze a nie dogryzac sobie

Oby jak najpóźniej doszło do bratobójczych pojedynków

PS. Mój 1000 post :) no chyba że ktos znowu pokasuje mi posty :evil: :evil:

PostNapisane: 9 wrz 2010, 00:00 

Sparingi są nie po to żeby wygrywać, ale żeby przetestować pewne ustawienia, np wyjście z locka. Z Markiem (colar) nigdy się nie udawało bo sam trzymał 2,3 flagi :) i dziwił się ze przez 5 min nie ma żadnego wparcia :) (bo reszta siedziała w bazie i pomagała startującym pilotom).

Tobruk- bronimy się
Natarcie - tygrys, 3 p4, apc + piechota
Obrona - Marek w m10 bo reszta się rozjechała :)
"k... nawet mi nie pomagajcie sam ich z....."
po 30 sek "k... zdechłem"

fakt ze wjechalismy na niedobitki ale bycie wtedy na ts bezcenne - to tak dla rozładowania atmosfery :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 9 wrz 2010, 08:00 

kobra napisał(a):
...PS. Mój 1000 post :) no chyba że ktos znowu pokasuje mi posty :evil: :evil:

Obrazek

PostNapisane: 9 wrz 2010, 08:33 

Tin jak zwykle OWNED :D hahahaha

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2