Rafalooo16 napisał(a):
Witam, na samym początku chciałbym przywitać użytkowników tego forum z uwagi na to iż jestem tu nowy. Przejdę teraz do opisania mojego problemu z tą grą mianowicie gra sama w sobie chodzi dobrze lecz czasem gdy wczytuje następną mapkę w multiplayerze poprostu po jakimś czasie się zawiesza tak że tylko słysze dzwięki i kursor myszy który mogę przesówać po ekranie. Problem ten występuje też w menu głównym poprostu się zawiesza i nic tylko twardy reset pomaga. Dzieje się tak naprzykład odrazu jak włącze gre nawet nie zdąrze wyszukać serwera i już zwis.
Gra zainstalowana jest na świeżym systemie dopiero co po formacie, patrzałem nie ma żadnych wirusów i robaków. W firewallu gra jest odblokowana. Mam wgrane najnowsze sterowniki do nvidii 258.96, Directx zainstalowany z płytki z grą a także Microsoft Visual C++
Bardzo proszę o pomoc gdyż nie daje sobie rady z tym problemem nie wiem co może być nie tak, jeszcze jedno napewno to nie przegrzewanie się gdyż zawiesić potrafi się kilka sekund po włączeniu samej gry:(
Mój komputer to:
System operacyjny:Windows xp 32bit Home Edition
Service Pack:2
Ilość ram:2gb
Plyta główna:ASUS M4N72-E
Procesor :Amd Athlon x2 6000+
Karta graficzna:Geforce GTS250 512MB Gainward
Wersja sterowników do karty dźwiękowej:6.00.0001.1560
Moc zasilacza:Chieftec 550W
Why SP2? WHYYYYYyyy
Na poważnie być może tu tkwi przyczyna, zaktualizuj system.....
Ew. żeby wykluczyć winę kompa wgraj Win7 na próbę (wersja enterprise)
@up widzę że mnie kolega ubiegł o kilka sekund