Przede wszystkim witam jestem tutaj pierwszy raz,w sumie to nie bardzo wiem czy weszlem na odpowiednie forum ,jesli nie z góry przepraszam
tak czy inaczej chciałem poruszyc bardzo ważną kwestię,mianowicie dlaczego nie ma systemu który pozwala banować ludzi którzy dosłownie stoją w kilku naprzeciw siebie zdobywając punkty ? ja nie jestem młodzieniaszkiem mam 34 lata
ale startowalem od zera i przed zdobyciem jakiegos celownika niejednokrotnie chcialem rzucic grą teraz siegam 22-go stopnia i jestem usatysfakcjonowany wynikiem,ale nie rozumiem ludzi którzy nabijają punkty w ten sposób! przeciez to sie nadaje do całkowitego zbanowania.Wczoraj wchodze na plansze a tam 5-ciu no mysle bedzie trzec na trzech ,wiec naparzam a tu ktos mi pisze...spadaj ktos tam z gry
bo zdobylem trzy bazy,pozniej mnie wyrzucono z gry,dodam ze byl to polski serwer,moze ktos ma rady dla niedorozwoi ktorzy innym odbieraja punktacje w czasie normalnej gry.Spryt sprytem,ja rowniez chcąc zarobic punkty na zwiadowce na planszy na ktorej raczej nie da rady
wsiadam w czolg i przed samym podniesieniem flagi wysiadam ,ale to nie to samo! napiszcie co o tym myslicie,bo wspolne umawianie sie kumpli na gre,i rzeczywiste zdobywanie baz to jedno ,a stanie na przeciw siebie i wzajemne podnoszenie sie to drugie ,z szacunkiem mugen 7309