Garet napisał(a):
Garet się nie pojawi, bo całe to przedsięwzięcie śmierdzi gejem.
Pisze do mnie jakiś typ, że mam się stawić we czwartek o 20ej gdzieś tam i że będzie ktośtam i chce robić jakiś wywiad. Jak mu piszę, że się nie zjawię, bo nie mam czasu i ogólnie nie wiem po co to wszystko i kim są ci wszyscy ludzie (oprócz Okoty), to zaczyna na mnie bluzgać, że jestem "za duży weteran i mam wyp***dalać".
Czy ktoś normalny (Szymon08 - pozdrawiam!) jeszcze tu zagląda? Bo coś mi się wydaje, że ludziom się lekko w dupach poprzewracało od nadmiaru wrażeń?
Nie po to zakładaliśmy ten serwis, żeby community reprezentowali jacyś wariaci na spidzie.
Okotnik Ty się piszesz na ten cyrk zią?
Kuba (Garet)
16:14:42
a Ty zaprosiłeś jakichś dziwnych ludzi + okotę

gaber
16:14:50
kobra to dziwny typ?
16:15:00
raczej tez dlugo siedzi

Kuba (Garet)
16:15:02
on zaczynał jak ja kończyłem

gaber
16:15:07
ale gral

Kuba (Garet)
16:15:08
dowiedz się czegoś jak masz coś robić

gaber
16:15:14
a co to weterans show?

Kuba (Garet)
16:15:19
ja *********
16:15:22
dobra
16:15:25
synek
z takim tekstem to nic dziwnego ze kazalem ci wypi*** bo normalnie do ciebie zagadalem po drugie typie nikt ci nic nie kaze,napisalem ze mam info od ziomka ze
[20:56] eXavs` szymon08: powiedział że może być, tylko żeby dać mu znać co i jak
i dalem ci znac ze jest wywiad o 20 w czwartek i nie bylo gosciu mowy ze masz byc...wszedzie bylo napisane ZE BYC MOZE POJAWI SIE!!! widze ze czytanie ze zrozumieniem sie klania widze ze ci sie we lbie popier** ze grales w 42 od premiery i czujesz sie bozkiem calej sceny 1942 i kazda jakas inicjatywa musi spotkac sie z twoja zgoda..guru sceny 1942 na dopalaczach