Teraz jest 23 lis 2024, 20:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2010, 18:59 

=XF=GermanXtreme napisał(a):
Możliwe ja mam 100mg/na sec więc chyba jest różnica prawda był rano mały problem ale potem jest wszystko wporządku jak Cie uraziłem to sorry nie płacz... :roll:

O lol od sieciówki do routera to Ty masz 100mb/s.
I zmień trochę ton wypowiedzi ,na tym forum nie lubimy dzieci neo.

PostNapisane: 5 paź 2010, 19:39 

Jego podpis jest adekwatny do treści postów :lol:

PostNapisane: 5 paź 2010, 21:24 

Jak czytałem jego posta na głos to akcentowałem specjalnie "weś" ;]
Może chciał napisać "wieś", ale mu się i nie wcisło? ;]

Z twojego profilu "Interesuje się Militarią"
Macie jakąś koleżankę Militarią? ;>

PostNapisane: 5 paź 2010, 23:32 

Grubber{PL} napisał(a):
PS: Co to jest "mg/na sec"?

Wygląda na to, że ma 100 miligram na sekudne, hmm... ciekawe tylko czego :P

PostNapisane: 6 paź 2010, 10:23 
Moderator forum

Wracając do tematu samej gry. Podzielam zdanie wielu przedmówców odnośnie samej rozgrywki - żadnych zmian, nadal akcja na typowe "huraaaaaa". Gracze bezmyślnie podchodzą pod ogień wroga a w przypadku przejęcia strategicznego punktu obrona lub atak to typowe FPS-owe nawalanie do wszystkiego co się rusza. Zapewne wielu osobom taki rodzaj zabawy się podoba mi osobiście nie. Duży plus za optymalizację i "spłycienie" Frostbite 1.5 ... spokojnie można raczyć się efektami graficznymi na starszych kartach graficznych. Podtrzymuję opinię wyrażoną wcześniej - bardzo ładne odwzorowanie audio (odgłosy broni momentami przesadzone w niskie tony). Nadal wkurza konsolowy styl ukazywania zdobywanych punktów (osobiście wolałbym deseń z Bad Company 2).

PostNapisane: 6 paź 2010, 12:47 

Wygląda na to że MoH to będzie totalna porażka, przynajmniej z tego co widać w becie.
Kontrola terytorium - to nędzna namiastka podboju z BC. Ginie się od byle serii, wszyscy latają tam i z powrotem jakby im ktoś tyłek podpalił. Zero jakiejkolwiek taktyki. Flagę przejmuje się w 3 sekundy więc raczej są marne szanse że się ją obroni. Non stop leci mortal lub ostrzał rakietowy. Nieporozumieniem jest że żeby zdobyć UAV trzeba zabić więcej przeciwników niż do moździerza. Rozgrywka trwa 5-7 minut nawet człowiek się nie zdąży porządnie rozkręcić.
Misja bojowa - Kosmiczne nieporozumienie. Nikt nie wykonuje wytycznych misji (przejmowanie kolejnych celów) tylko wszyscy kampią. Nawet jak się zbierze grupa graczy którzy zaczynają grać taktycznie to i tak grając w ataku przejęcie celu trwa tak długo (chyba po to żeby jakoś osłodzić błyskawiczne przejmowanie flag w kontroli terytorium) że rzadko kiedy się kończy sukcesem. Jeden czy dwóch obrońców potrafi skosić cały oddział atakujących. Do tej pory nie zagrałem rundy na tej mapie która by się skończyła zwycięstwem amerykanów (atak) a co za tym idzie nie mam zielonego pojęcia jak wygląda dalsza część mapy za Chinokiem i składem amunicji. Widział ktoś co tam jest? Fatalnie zbalansowana rozgrywka. Jak na innych mapach będzie tak samo to ja dziękuję za taką grę w której jak jestem po jednej stronie to zawsze wygrywam a jak po drugiej to czeka mnie nieuchronna klęska i bicie głową w mur.
Beznadziejna jest też animacja trzymanej broni. Kiwa się w tak miarowy sposób że raz jak patrzyłem na nią za długo to o mało mnie nie zahipnotyzowała tym huśtaniem. Rag doll to następna porażka. Postać po śmierci składa się jak scyzoryk i mam wrażenie że jest nadmuchiwana. Jeden strzał ze snajperki w palec u stopy kładzie nas trupem. W ogóle czasem się czuję jak Tytus, Romek i A'Tomek na filmie "Strzały znikąd" bo co chwila ginę nie wiedząc nawet skąd ktoś mnie ostrzeliwuje.
Raczej nie kupię tej gry bo multi wydaje się byś zryte a dla samego singla już dawno nie kupuję żadnych gier.

PostNapisane: 7 paź 2010, 00:29 

Nie no moim zdaniem kaszana na maksa. Pierwsze jak już pisaliście straszna kopia BC2 . Grafika jest taka jakaś dziwna że ciężko wypatrzeć kamperów. Z wzrokiem mam jak najbardziej ok. W BC tego nie było że mi się przeciwnik "zlewał" z otoczeniem. Po za tym plansze są strasznie beznadziejne. 3 Przejścia i koniec ;/ O Kamperach ze snajperkami już mowa była. Co dziwie dzisiaj chyba z 6 razy zostałem wyrzucony z serwera. Na początku pomyślałem że dlatego że jestem strasznie słaby w tą grę ale potem już nie miałem pojęcia ocb. Straszny strzał w stopę ze strony MOH. Definitywnie jak już coś kupie (wybór między COD a MOH) to będzie to nowy COD choć i to zweryfikuje z czasem. Zresztą patrząc przez pryzmat prędkości wychodzenia patchy do BC2 to aż strach pomyśleć jak będzie wyglądała gra w dniu premiery... Pewnie znowu ludzie będą czekali aż im się łatki pościągają. Żałosne...

PostNapisane: 7 paź 2010, 00:51 
Redaktor Battlefield.pl

Dajsowcy nie mają żadnego interesu w tym, aby MoH odniósł sukces rynkowy (czyt: dużo graczy on-line). Pewnie EA ich zmusiła do robienia tego multi, podkuszona umiarkowanym sukcesem BC2 i jestem przekonany, że Szwedzi specjalnie poddupili rozgrywkę on-line :omg: W końcu to są goście od Battlefielda i głupio by to wyszło, gdyby teraz robili udaną gierkę z zupełnie innej serii. A teraz po niewątpliwej porażce, jaką będzie MoH może EA się nauczy żeby nie być takim pazernym i zaganiać ludzi do syzyfowej pracy, jak niewolników. Ciekawy link, w którym EA się przyznaje, że traktowało studio BlackBox jak konie pociągowe (a to samo robi teraz z Dice) http://gry.wp.pl/wiadomosci/ea-przyznaj ... mX9A%3D%3D .

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 7 paź 2010, 15:19 

Ta gra już się sprzedała więc można powiedzieć, że EA po raz kolejny odniosła komercyjny sukces.

PostNapisane: 9 paź 2010, 07:37 

MOH jest bardziej arcadowy niz COD :) Ja zamówiłem Medala bo się dobrze bawiłem w becie. Jak narzekacie na brak odrzutu etc to pograjcie sobie w PR albo Arma 2

PostNapisane: 9 paź 2010, 09:32 

Właśnie gramy, i dlatego tak odczuwamy ten brak ;|

PostNapisane: 11 paź 2010, 15:05 

Ciekawe do premiery MOH'a Jeszcze 3 dni a Ultima i gram juz maja gry na stanie :D

PostNapisane: 12 paź 2010, 15:40 

Ak-47 napisał(a):
Ciekawe do premiery MOH'a Jeszcze 3 dni a Ultima i gram juz maja gry na stanie :D

A czego się spodziewałeś, że kurier im 15-tego o północy przywiezie? Płytki z grą już są dawno wytłoczone zapakowane i rozesłane do sklepów. Teraz tylko trzeba czekać do premiery i można je sprzedawać.

PostNapisane: 12 paź 2010, 18:51 

Z doswiadczenia wiem, ze mozna dostac nawet nowa kopie przed premiera. Tak samo bylo np z fifa 11 na konsole.

PostNapisane: 13 paź 2010, 10:02 

Ja już pograłem w singla, w multi jeszcze nie udało mi się zagrać , brak połączenia z serwerami.
Rozgrywka na poziomie normalnym trwała 4 godzinki.
Misje są bardzo krótkie i nudne, no może w dwóch było troszkę więcej akcji.
Kampania jak dla mnie jest żałosna, jak z multi będzie podobnie to pieniądze wyrzucone w błoto.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2