Szczurson napisał(a):
[..] tylko jakich palantów w tym EA czy DICE to obchodzi.
Mam nadzieję, że na początku zajmą się ludźmi Twojego pokroju - kozakami przez kabel.
1. To co napisałeś podchodzi niejako pod art.216 § 1 oraz 2 KK.
2. Udzielałeś się w jakikolwiek sposób w sprawie projektu BC2? Zgłaszałeś swoje sugestie, proponowałeś poprawki? Co kolwiek w tej sprawie zrobiłeś? Ty, jak i nie którzy wyżej jesteście najlepsi jedynie w wytykaniu błędów, nie robiąc przy tym samemu nic. Cóż widocznie taka nasza, polska mentalność.
Szczurson napisał(a):
Przecież lepiej jest zrobić ładne gówno (beznadziejna gra, z super grafiką - patrz BC2) i podać. I tak się sprzeda...
No ba, w końcu nawet Ty, światowej sławy krytyku zakupiłeś, to jakże "ładne gówno".
Nie miałem zamiaru bronić przed czym/kimkolwiek autorów, czy też producentów serii Battlefield. Jednak dziwi mnie jedno, skoro uważacie, że to tak słaba i godna pożałowania gra, to czemu do cholery jasnej wydaliście na nią pieniądze? Osobiście również zakupiłem BC2 wydając na nią ok. 140zł. Pograłem w nią ok. 50h i zostawiłem, jednakże od samego początku wiedziałem na co się porywam. Youtube i inne serwisy jeszcze kilka miesięcy przed premierą były przepełnione gameplay'ami oraz recenzjami, co za tym idzie nikt nie może powiedzieć, ze kupił to w ciemno.