Teraz jest 25 lis 2024, 18:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 paź 2010, 15:50 

PawelKult napisał(a):
A ogólnie to zauważyłem jedną istotną zmianę, mam tak zaje*iste lagi że nie da się grać, na wszelkich ping testach jest niski, nawet w samej grze pokazuje mi tak jak zawsze a tu się nagle wszyscy na mapie teleportują, 3 serie z czołu do człowieka a on dalej żyje i przebiera nóżkami... Ale to może być wina mojej super sieci w domu i wspaniałego serwera. Czy ktokolwiek z was ma jakieś lagi po patchu ?

Sprawdzałem u brata na kompie BF2 i CoD MW1 i tam lagów nie ma, śmieszne...

odpowiedź na twój problem:

Demize99 Alan Kertz
Players may experience extra lag on PC while server providers update their servers. This will improve within a few days.

ja też mam takie lagi :)

PostNapisane: 30 paź 2010, 15:59 

O to mnie uspokoiłeś, wielkie dzięki :)

PostNapisane: 30 paź 2010, 17:26 

Mała poprawka.
Nie jest źle.
Ciężej się trochu gra slugami (przynajmniej mi), bo na daleką odległość nie mogę zobaczyć łba typa na środku celownika, więc to kijowo, ale przybliżenie nawet git.
Gra chodzi płynniej, heli się teraz lata wręcz cudnie.
Czołgiem się dobrze strzela, różnica minimalna.

Jest jeden duży plus
Teraz biega pełno noobów ze slugami i się ich ładnie ciosa :)

PostNapisane: 30 paź 2010, 20:35 

Krótko i zwięźle...mi się gra IDEALNIE :D
Wszystko na PLUS....Panowie...kwestia przyzwyczajenia...oczekiwaliście niesamowitych zmian i teraz się czepiacie że nie jest po waszej myśli :) Wyluzujcie...to tylko gierka...

PostNapisane: 30 paź 2010, 21:17 

Mmm. Mam małe pytanie. Co mam zrobić aby zaktualizować grę gdy ściągnąłem R9 z bf.pl??

PostNapisane: 30 paź 2010, 21:35 
Zbanowany

[Yossarian] napisał(a):
no niby tak ale i nie, poniewaz ten patch zawiera zbior usprawnien (oj nie wiem czy to dobre slowo w przypadku tej gry... :rotfl: ), ktore mialy byc zawarte w patchu r8. potem r9, nastepnie juz chyba r10 (kto tam dojdzie za dice :lol: ?) a i ciagle brak specacta...
w kazdym razie sry, faktycznie nazywaja go r9, mea culpa :oops:

edit:
ja musialem doladowac patcha prze BFBC2Upladera, dzieki ea/dice za usprawnienia :lol:
Obrazek Obrazek
czyli, sprawdzcie czy macie odpowiednia wersje gry :D

czytac forum???

PostNapisane: 30 paź 2010, 21:40 

W tej grze shotguny od początku były nieporozumieniem, bo to nie są bronie na dalekie dystanse, nawet z jakimiś usprawniaczami. IMO to jest największy fail całego BC2.
Co do patcha - coś czuję, że będzie tak samo jak z BF 2142, po wyjściu Vietnamu wydadzą może jeszcze jeden lub dwa patche i porzucą projekt i zostawią graczom pełno bugów i niedociągnięć.

PostNapisane: 31 paź 2010, 00:36 

Też macie błąd z reanimacją? Dziś grałem szturmowcem i padł przede mną medyk, wyeliminowałem wroga, widzę że jest czysto to podnoszę zestaw medyka i był jeszcze znaczek że można żołnierza podnieść. To biorę defibryla i reanimuje i co? I dupa. Kolejny żołnierz padł to biegnę go podnieść i kolejny raz dupa. WTF? Czy ktoś ten patch w ogóle testował. Jak można poprawiać jakieś rzeczy, psując inne, które działały dobrze? :stupid:

PostNapisane: 31 paź 2010, 01:48 

też mi sie to ostatnio przytrafiło.

PostNapisane: 31 paź 2010, 03:43 

Tak, kilka godzin temu grałem i też właśnie się dziwiłem, czemu defibrylator się popsuł. :P
Porażka z tym patchem.

Edit:
Jeszcze znalazłem taki błąd, że 2 razy w ciągu kilku godzin gry "bezprawnie" doliczyło mi +5000 pkt na koniec rundy, a nie zdobyłem żadnej złotej gwiazdy. Wszedłem pod koniec (ostatnie kilkanaście ticketów) zdobyłem łącznie może 200 pkt + nagroda za wygraną rundę i w sumie miałem ich na koniec ~5400 i jak spojrzałem na zielony pasek to faktycznie tyle mi doliczyło. :P Żadnej gwiazdy nie zdobyłem i po kilku godzinach miałem podobną sytuację, czyli +5k za nic. Niby każdy by się cieszył (też się uśmiechnąłem na początku), ale jeżeli takie błędy dostajemy po nowym patchu to nie świadczy najlepiej o developerach tej gry. Chociaż z drugiej strony w poprzednich wersjach BF były podobne jazdy, więc można było się tego spodziewać, że każdy następny patch tylko więcej popsuje niż naprawi.

PostNapisane: 31 paź 2010, 10:57 

Lailonn napisał(a):
Niewidzialne pociski czołgów, no OK może denerwować ale nie powiecie mi, że nie macie już obczajone jak celować. No i grunt to widzieć miejsce trafienia - to wystarcza do wprowadzenia korekty.

A próbowałeś kiedykolwiek zestrzelić heli czołgiem? Mi się parę razu udało, ale po tym patchu jest to w zasadzie już niewykonalne. Bo jeśli chodzi o zestrzelenie celów na ziemi to faktycznie brak widocznych pocisków nie przeszkadza aż tak bardzo.

Poza tym z tymi pompkami to faktycznie namieszali. Latam ze slugami już od dawna, a teraz będzie co chwilę "shotgun noob" itd.

PostNapisane: 31 paź 2010, 11:09 

Bo$s napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Poza tym z tymi pompkami to faktycznie namieszali. Latam ze slugami już od dawna, a teraz będzie co chwilę "shotgun noob" itd.

Tak, ale tylko nooby, co nie nauczyli się wcześniej grać slugami będą tak pisać.
Każdy gra czym lubi, a to, że zawsze lubił grać pompkami, to nie jest to jego wina, że przekoxali shotguny...

PostNapisane: 31 paź 2010, 11:10 
Zbanowany

Wraz z kolegami zauwazylismy, ze czasami nie dostajemy ani jednej szpilki po rozegranej rundzie...
Defib sknocony...
:|

PostNapisane: 31 paź 2010, 11:16 

Boje się ile jeszcze rzeczy co dobrze działały spitolili...

PostNapisane: 31 paź 2010, 12:24 

Defiblyrator popsuli. Co do pocisków. Widzieliście kiedyś jak strzela czołg i leci pocisk? :lol: Urealnili rozgrywke i jest dobrze jeśli o to chodzi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2