Już był założony taki temat, ale coś tam się umawiali i nie wiem czy im wypaliło czy nie, w każdym razie już nie będę się w tamten wątek mieszał, pozwoliłem sobie tylko zerżnąć częściowo nazwę
Jak w temacie- aktualnie poszukuję 3 ososby chętne do wspólnej gry w drużynie, nie młodszych niż 17 lat (wiek to taka kwestia umowna, osoby nieadekwatne do swojego wieku, chamskie i żenujące też mnie nie interesują), z headsetem (rozmowa przez skype), najlepiej dobrze radzących sobie w grze, tryb gry jest mi obojętny, tylko przeważnie nie gram HC. Godziny gry raczej takie kiedy będzie komu odpowiadało, preferuję późne popołudnie/wieczór, ale co do tego można się dogadać.
Ktoś powie - "skoro kolegów sobie szukasz to dołącz do klanu!". No właśnie nie jestem zainteresowany klanem, cała ta zabawa w treningi, sparingi, zamieszanie, tłok na TS i ogólny chaos mnie nie kręci, a moi znajomi z którymi spędziłem świetne chwile w BC2 już się powypalali, dlatego chętnie dogadam się z zainteresowanymi i zobaczymy jak to będzie.
xfire: stickydude lub odp w temacie
pozdro