anusus napisał(a):
Ty głupoty PISZESZ !!! TO NIE SĄ PUNKTY ZA ASYSTĘ !!! To są punkty za przewożenie gości, nie żadne asysty. Z choinki żeś się urwał czy co?
Wszystko to (asysty za fragi w pojazdach + tzw punkty kierowcy) nalicza się do jednego worka nazywanego "Driver Special Ability", które służą do odblokowania medali innych takich pierdółek, znafcy za 3,50,

Nie odpowiadam za polskie tłumaczenie gry, które sprawia, że żyjecie w niewiedzy, bo nie chcecie profesjonalnie podejść do sprawy i użyć wiedzy bibliograficznej z google

anusus napisał(a):
Szczurson to mi powiedz: dlaczego jak latam w Cobrze jako pilot, nie zostałem trafiony ani razu ( działkowy tak samo ) a mimo to ciągle dostawałem te punkty. Zresztą - skąd wy to wiecie?
Tzn które punkty? Nakręć filmik na którym ciągle dostajesz punkty za pomoc kierowcy lecąc Cobrą to odwdzięczę się filmem jak zjadam własne buty
anusus napisał(a):
dominiko - nie masz pojęcia co by było, za każde uleczenie, naprawę pojazdu w którym jesteśmy ( blackhawk ) albo przekazanie amunicji członkowi drużyny dostawalibyśmy punkt. Na mashtuur byś mógł dojechać na 64 spokojnie do 300 punktów.
Za te rzeczy po punkcie dostaje tylko kierowca/pilot, nigdy pasażer. 300 napraw/uleczeń/dostarczeń ammo w jednej rundzie? Powodzenia. I nie mów do mnie, że nie mam pojęcia bo to trochę nie wypada, zwłaszcza jak masz konto żołnierza zarejestrowane w 2009 roku

PS
Załóż sobie fejk konto, polataj trochę helką jako pilot na Iron Gathor (jeśli wiesz co to takiego) to się przekonasz
PS2
Albo poczytaj sobie
to albo
to (z google cache bo chwilowo stronka nie działa), dokształcisz się