Basior napisał(a):
Mnie chodzi o sam mikrofon zeby byl dobry no i nie trzeba bylo sie wydzierac do niego bo czesto gram w nocy , sluchawek jako takich niepotrzeba bo mam Logitechy X-540
Polecam
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... egory=4395Ale tak na prawdę to współczuję twoim towarzyszą na ts etc. gdy będziesz używał głośników 5.1 i mikrofonu.
Myszka:A4Tech X-750F trzyma się bardzo dobrze już od kilku lat, jak za 50 czy 60 zł to świetny zakup był. Szkoda że nie jest taka bardziej gumowata w dotyku. Ale z tego co widziałem A4T teraz takie produkuje. Mycha jeździ na podstawce Razer Omega speed, swoją drogą świetna podkładka.
Klawiatura: Revoltec Lightboard XL 2, też mam ją od kilku lat, prezent na święta. Działa naprawdę dobrze. Szkoda tylko, że podświetlana jest całość a nie tylko same kontury literek.
Mocno ścierają się literki, już kilka razy poprawiałem te najbardziej używane.
Niestety modele klawiatur które chciał bym posiadać przekraczają 200 zł a więc jak na razie szkoda mi kasy.
Słuchawki:Creative Fatal1ty pierwszej generacji, no niestety poleciałem na hype
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Słuchawki bardzo dobrze grają a odpinany mikrofon to spełnienie marzeń, lecz jak już kilka osób słyszało coś średnio to działa, albo ja po prostu nie potrafię skonfigurować poprawnie mic. Słuchawki mają trochę za małe nauszniki jak na moją głowę, noszę okulary a więc po kilku godzinach użytkowania trzeba sobie zrobić przerwę.
Podsumowując naprawdę polecam myszkę od A4Techa, świetne wykonanie za małe pieniądze.
A słuchawki i klawiatura to już według uznania, swoich nie nazwał bym strzałem w dziesiątkę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)