Teraz jest 15 lis 2024, 04:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2010, 03:58 

Szkoda, że nie poprawili najbardziej uciążliwych błędów, czyli niedziałającego defibrylatora i oddalania się celownika.

Z MG36 jest wszystko porządku, ale na serwerach HC z wyłączonym "białym" celownikiem broni i tak MG36 go ma (chodzi mi o ten gdy się biega bez lunety), chociaż to już wcześniej było.
Wydajność gdy jest taka sama jaka była wcześniej. (nie zauważyłem żadnych spadków poniżej 45 fps, czyli standardowych dla mojego sprzętu i ustawień no i ogólnie tej gry, a przez większość czasu i tak mam stałe 60)

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 04:05 przez KeFaS, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 gru 2010, 04:04 

Mi tam defibrylator działał cały czas i działa nadal.. co do celowników to ja zauważyłem coś takiego ( juz od patcha R9) że w czołgu przy zbliżeniu na optyce zanika mi zupełnie celownik i wszystkie inne rzeczy które powinny być na ekranie, typu kreski itd.. Co do wydajnosci, pograłem teraz niecałe 3 godzinki i jest jak było, chociaż czasami jakby lepiej, szybciej ;d

PostNapisane: 1 gru 2010, 08:28 

A ja ściągam patcha już chyba 7 raz.Przez UODATERA mi się wiesza w jednym miejscu. Ściągałem przez pewien program, też się zawieszało pod koniec. Teraz jadę przez przeglądarkę, może coś z tego będzie.

PostNapisane: 1 gru 2010, 10:17 

ok patch sciagniety celowniki są z lewej odnosnik do vietnama ale czemu nie moge znalesc tych nowych map czyzby nie były jeszcze dostepne jak tak to o ktorej beda ktos wie

PostNapisane: 1 gru 2010, 10:29 

rafalsky82 napisał(a):
ok patch sciagniety celowniki są z lewej odnosnik do vietnama ale czemu nie moge znalesc tych nowych map czyzby nie były jeszcze dostepne jak tak to o ktorej beda ktos wie

Czytać potrafisz? Czy tylko patrzysz na ostatnią stronę?
OFF TOP END

Z tym defibliratorem to u mnie działa w 8/10 przypadkach.
Dodatkowo odkryłem bug z uav na mapie biała przełęcz :D ale to już było od R9 (uav mimo że strzela to nie strzela w jednym konkretnym miejscu)

PostNapisane: 1 gru 2010, 11:02 

Jeśli ktoś ma problem z pobraniem patcha tak, jak ja, to polecam mu program Internet Download Manager. Ma możliwość wznawiania przerwanego pobierania na wskutek rozłączeń itd.

Ja już się nie mogę doczekać tych map. Nie wie ktoś może, od której godziny mają być wprowadzone?

PostNapisane: 1 gru 2010, 11:12 

JOY napisał(a):
Podobno zmieniona delikatnie white pass mapka mcom teraz nie jest w stodole (na koncu) tylko za nią więc nie idzie tak łatwo ją przejść

No zmienili tą mapę w trybie gorączki. Mcoma przenieśli z tego budynku obok stodoły i teraz jest na zewnątrz. Wczoraj grałem i miałem niezły opad szczęki kiedy stodoła poszła w pył i został ostatni mcom do zniszczenia. Lecą moździerze, GL, CG w kierunku kamieniczki aż w końcu się wali. Myślę sobie, że zwycięstwo mamy w kieszeni, a ta cholerna stacja przekaźnikowa dalej stoi. Zanim się wszyscy zorientowali o co chodzi i przestali na czacie pisać, że bug jakiś albo coś w tym stylu to przeciwnicy nas wyticketowali. Ciekawe czy na innych mapach też takie delikatne zmiany poczyniono.

PostNapisane: 1 gru 2010, 11:15 

dzien dobry
to moj pierwszy wpis na forum, dotychczas wystarczylo mi czytanie, nawiasem mowiac swietne forum dotyczace gry oczywiscie poza 'sprzeczkami' o szczegoliki, wyrazy uznania dla uzytkownikow.
pisze bo wydarzyla sie sytuacja, ktora wprowadza moj umysl w stan totalnego odretwienia, sciagnalem najnowsza latke, ponad 2gb na mobile internet z limitem , zapieklo, proboje wejsc na jeden z 8 serwerow na ktorych gram a po chwili kick
"pb hack nr 136 ..."jeszcze byly 3 cyferki ale mi umknely, mysle sobie jakas pomylka przy zamykaniu niepotrzebnych procesow, restart ponowna proba, a tu bum i sam komunikat
"zostales wyrzucony"
proba na inny serwer i
"wyrzucono cie z gry .powod punkbuster permanent ban issued on this serwer for player Bad Player Pl... Prior kick\Ban"
czy ktos moze mi to wytlumaczyc ? aby uprzedzic wszystkie mozliwe podejrzenia, ktore tylko mnie wpienia i zasmieca forum gra z plyty z media markt, aktualizacje automatyczne, zadnych 'dodatkow'
prosze o pomoc kogos kto rozumie co sie dzieje.
ps wczoraj bezposrednie po sciagnieciu tej latki gralem na tych serwerach, gram wylacznie na serwerach Timless 01-09 i Noobs like to party.
pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 11:29 przez brickerborg, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 gru 2010, 11:28 
Zbanowany

[Yossarian] napisał(a):
http://www.grupabrowar.pl/archives/55
2 Jesli nie masz nowego updatu: Odpal Uploadera potem przed rozpoczeiem gry, odswiez punk bustera
See ya on filed mates!

www.evenbalance.com

PostNapisane: 1 gru 2010, 11:52 

Komenda bad player albo bad name może dotyczyć twojego nicku,np admin zastrzega że nie chce polaków na swoim serwie i wstawia ".pl" jako zastrzeżone i masz bana albo kicka.Prov mojego serwa zrobił tak i kickowało wszystkich z .pl w nicku z naszego serwa (sic!) trzeba było pogrzebać w konfigu żeby to odłączyć.Nie ma to jak amerykanie :lol:

PostNapisane: 1 gru 2010, 12:22 

Adriano47 napisał(a):
Komenda bad player albo bad name może dotyczyć twojego nicku,np admin zastrzega że nie chce polaków na swoim serwie i wstawia ".pl" jako zastrzeżone i masz bana albo kicka.Prov mojego serwa zrobił tak i kickowało wszystkich z .pl w nicku z naszego serwa (sic!) trzeba było pogrzebać w konfigu żeby to odłączyć.Nie ma to jak amerykanie :lol:

Dlatego właśnie nie mam w Nicku żadnego PL. Jak już ktoś chce koniecznie sobie latać z PeeLką to niech sobie wstawi ją w nazwę klanu, wtedy w każdej chwili będzie mógł ją zmienić na inną. Swoją drogą szkoda, że Polacy sobie wyrobili taką fatalną reputację na serwerach.

PostNapisane: 1 gru 2010, 12:44 

moj zolnierz to Bad Player Pl w komunikacie byl wpisany moj nick to nie zadna komenda co do pl nie wydaje mi sie zeby z dnia na dzien wyautowali polakow zwlaszcza ze gram na tych serwerach od wrzesnia i nie spotkalem sie z jakas nagonka na polakow ,z innych serwerow tez mnie wyrzuca a pb juz zaktualizowany. jak mam problem z gra zazwyczaj dzwonie na nr podany w instrukcji ,tutaj mam tylko maila,moze ktos zna nr do Ea polska??

PostNapisane: 1 gru 2010, 12:47 

Podaj swój guid id bo na 99,9% widziałem ciebie dziś tutaj http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bfbc2-lfb36.html ...............
Zwróciłem uwagę bo to był 1/2 Polaków na tej fajnej liście, niestety pokazuję ona tylko ostatnich 50 więc mogę się mylić w koncu wystarczy że ktoś miał Bad.Player PL i już inny gracz, a z tego co wiem po nicku już go nie odnajdę ? Może jednak?

i tyle w temacie.

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 13:06 przez JOY, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:02 

JOY napisał(a):
Podaj swój guid id bo na 99,9% widziałem ciebie dziś tutaj http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bfbc2-lfb36.html ...............
i tyle w temacie.

No to "grubo".Humulus post Joy'a wyjaśnił skąd ta reputacja :lol: ale masz rację nasza nacja plus Rosjanie mają zapewnione" szczególne" traktowanie na serwerach a szkoda bo przez mały % cierpią wszyscy.

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:07 

hmm.. jak sprawdzic guid? a tak przy okazji co to?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2