Teraz jest 15 lis 2024, 04:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2010, 13:12 
Moderator forum

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-93883 ... 98290.html

BanID 198290 was removed from the MBi

Ban zdjęty, okazało się że to był błąd PB.

Zainteresowanego bardzo gorąco przepraszam

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:19 

Wiedziałem że coś mi kolo nie pasił.
Oszust zaje**ny :twisted:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Sokkar44 jak po nicku dojść czy kolo ma bana?
Edit: już wiem http://www.pbbans.com/mbi-search.html

Zaktualizowali PB i się sypią bany dla cfaniaczków hehehehehe :D :lol: :lol: :lol:

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 13:26 przez JOY, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:22 

Bez jaj, żeby jechać na cheatach i potem się prosić na forum o pomoc czemu się dostaje kicki z serwerów. Co za typ.
Nawet nick z forum ma taki sam jak jeden z aliasów. Panie
Cytuj:
slabo gram
, naucz się grać a nie sięgaj od razu po cheaty.
Czuje się zniesmaczony więc niech ktoś czym prędzej napisze jak się gra na nowych mapkach żebym mógł wrócić do życia.

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:25 

Nie wrócisz bo jeszcze ich nie ma :mrgreen:

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:27 
Moderator forum

Jeśli streamujesz serwer na Pbbans lub GGC to masz konto rozszerzone :) Każdy streaming admin może podejrzeć po nicku lub po guidzie czy gracz ma bana oraz wszystkie aliasy jego żołnierzy.

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:28 

Hmm gram od godziny na serwerze xg i bany leca w setki - to raczej jakis bug pb(?)

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:32 

Nowe mapy są ale na razie wolnych nie znalazłem.

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:33 

żaden bug poczytaj mój poprzedni post <facepalm>
Cytuj:
Nowe mapy są ale na razie wolnych nie znalazłem.

NIE MA JESZCZE ! Tzn są w grze ale nie na serwerach chyba że pirackich lub nieodpowiedzialnych providerów... Oficjalnie DICE jeszcze nie udostępnił map.
http://g4g.pl/forum/ogolnie-o-serwerze- ... icseen#new czytaj post WICIA

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 14:00 przez JOY, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:33 

origin napisał(a):
Hmm gram od godziny na serwerze xg i bany leca w setki - to raczej jakis bug pb(?)

To nie bug tylko zaktualizowany PB który wykrywa cheaty których wcześniej nie wykrywał. To nawet musi być zabawne jak przebrzydły czituch sobie zassał nowego patcha i podjarany odpala grę żeby pograć na nowych mapach z reddotem na G3 i BACH!!!. :lol:

PostNapisane: 1 gru 2010, 13:35 
Moderator forum

W związku z wydaniem patcha R10 , wprowadzono łatki też na PB by więcej wykrywały "dopalaczy" Przy okazji każdej aktualizacji PB rozwiązuje się worek z banami.

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:06 

Ale az tyle? Tluke w fpsy od 9 lat i widzialem pare takich masowych akcji - potem okazywalo sie ze PB sie zje... zrypal. Widze ze banuje wchodzacych gosci mimo ze serwer jest pelen.

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:08 

To, że widzisz kogoś banowanego nie oznacza, że był na twoim serwie. Streaming PB wysyła info o banie na każdy serwer podłączony pod stream. FPSy spadły niestety :?

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:15 
Moderator forum

Zawsze mnie zastanawiało po co ludzie korzystają z cheatów...W BF nie ma to może takiego przełożenia na grę jak w MW2 z racji innej fizyki gry. W MW2 nie ma fizyki pocisku, pocisk leci cały czas po lini prostej i nie opada , nie ma "balistyki". W BFBC 2 jest taka fizyka zaimplementowana.
Cheaty wypaczają grę, nie przynoszą zabawy cheaterowi ani innym graczom , rodzą tylko frustrację. No chyba, że cheater czuje się spełniony bo jest na 1 miejscu. Najlepsze są momenty kiedy cheater ciągle utrzymuje, że nie czituje mimo że wszyscy mu o tym piszą na czacie, aż w końcu pęka i się nawet z tym już nie kryje...

Co do nowej wersji BFBC2 to jeszcze nie grałem ale wrócę do grania skoro wzmocnili mój ulubiony G3. Wcześniej ta broń miała zbyt małą moc. To nie sprawiedliwe by jednostrzałowy karabin był słabszy niż automat (chodzi mi o moc obalającą) teraz to chyba zmienili in plus.

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:30 

origin napisał(a):
Ale az tyle? Tluke w fpsy od 9 lat i widzialem pare takich masowych akcji - potem okazywalo sie ze PB sie zje... zrypal. Widze ze banuje wchodzacych gosci mimo ze serwer jest pelen.

Możesz sobie tylko wyobrazić ile osób w Wuja waliło ..... Po patchu włączają gre i na dziendobry ban :mrgreen:
Trochę się czystki zrobią :)

PostNapisane: 1 gru 2010, 14:35 

hmmm... sokar44 zapieklo... do zywego...
a wiec celem wyjasnienia :
jestem z rocznika 1978, jestem zawodowym kierowca w przewozach osobowych na trasie miedzynarodowej ,pracuje od piatku rano do poniedzialku wieczorem, w czasie wolnym leze bykiem i pukam w gierki, dotychczas gralem w wyscigi (z racji zawodu), symulatory kosmiczne (kocham kosmos) i to od czasu Priveteer'a wiekszosci graczy BF niebylo jeszcze na tym swiecie, i serie Battlestation (pasjonat morskiego watku WWII). Battlefield Bad Company 2 KUPILEM bo znalazlem informacje ze shootery rozwijaja widzenie peryferyjne ,co dla kierowcy jest niezwykle istotne. pierwszy zolnierz brickerborg1 zszedl ze sceny wojennej bo lamy ,nooby, i "u suck" odbieraly mi przyjemnosc gry z ktora mialem okazje zapoznac sie w singlu, wpisalem Bad Player Pl zeby dla wszystkich bylo jasne jaki poziom reprezentuje, co ciekawe wszystkei obelgi znikly jak zaczarowane , raz zdarzylo mi sie zobaczyc :u r realy bad!?! co skwitowalem "yes i am " po czym nastaplily szczere usmiechy i pocieszanki typu ze z czasem bedzie lepiej , to bylo bardzo mile. pozostale aliasy byly stworzone na potrzeby moich kolegow ktorych proboje zarazic Bf ,chce sie nauczyc grac w teamie , mam mozliwosc i miejsce zeby wstawic 4 jednostki w jednym pomieszczeniu bo jesli chodzi o teamplay a zwlaszcza nauke to wiecie lepiej ode mnie jak wyglada sytuacja na serwerach, wszystkie zbedne aliasy byly na biezaco usuwane. wszystkie gry w jakie gram i grywalem to ORYGINALY, co do hackow NIE STOSUJE nawet nie wiedzialbym gdzie szukac i jak to sie "je" gdybym haczyl nie bylbym taki glupi zeby szukac pomocy u was, od wrzesnia zapoznalem sie jaka panuje sytuacja na waszym forum, tepienie piractwa i hackerstwa popieram w calej rozciaglosci, a jesli to nie przekonuje wszystkich to spojrzcie na moje statystki , zdaje sie ze hacki powinny dzialac w druga strone?
co do "pl" przy aliasie, nie robie baserape spawnkill, przestrzegam zasad na serwerach , nie campie bo to nudne, nawet reconem zawsze biore vss i gram jak kazda inna klasa, staram sie zdobywacv flagi ,uzbrajac mcomy bo o to chyba chodzi? mysle ze wlasnie taka gra z pl-ka "na plecach" moze zmienic opinia jaka panuje o polskich graczach,ktora boli bardziej niz twoj post sokar44.
co do pbbans juz poslalem maila na pomoc_techniczna@ea.co i w ich ineteresie jest wyjasnic sytuacje bo niespodziewanie dla mnie polubilem biegac z bronia i niszczyc wrogow a jesli zostanie mi to odebrane to rozpieprze te instytucje.

z powazaniem brickerborg

@w dol wczoraj bezposrednio po latce gralem bezproblemu, dzis pierwsze wejscie i zobaczylem pbhack ....
a dopiero potem jak przeczytalem twoj post odswiezylem punkbuster

Ostatnio edytowano 1 gru 2010, 14:40 przez brickerborg, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2