Teraz jest 25 lis 2024, 01:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 gru 2003, 11:09 

Mam problem ze sciagnietym z tej strony patchem ("z kazdej wersji gry do 1,5") Po sciagnieciu go calego (143mb) i nacisnieciu by instalowalo pokazuje sie do wybrania jezyk, ja wybralem angielski i ok a potem wysakuje ze nie moze znalezc battlefielfa na dysku. Co mam zrobic ??

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 11:32 

na 100% miales format tzn masz swierza winde bez przeinstalowania BFa.Musisz na nowo BFa zainstalowac, ja tez tak mialem!

PostNapisane: 23 gru 2003, 11:42 

Ringwel napisał(a):
Mam problem ze sciagnietym z tej strony patchem ("z kazdej wersji gry do 1,5") Po sciagnieciu go calego (143mb) i nacisnieciu by instalowalo pokazuje sie do wybrania jezyk, ja wybralem angielski i ok a potem wysakuje ze nie moze znalezc battlefielfa na dysku. Co mam zrobic ??

Kupić oryginał ....

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 12:11 

ja pier....nicze ja nierozumie czemu ja nigdy nie mam prgoblemow a co przyjda nowi to dlaczego? jak? gdzie?. Boze ludzie nauczcie sie jednej rzeczy jezeli nie masz orginała to nie pytaj :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 13:51 

hehe ostro :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 15:32 

A ja nie rozumiem co poniektorych, jak ktos jest nowy, ma problem to od razu ma pirata, dobrze ze wszyscy jestemy prawi i mamy calkowicie legalne oprogrmowanie, bez wyjatku.

PS. Jak nie masz nic sensownego do napisania i niechcesz pomoc to nie pisz, bo takie postepowanie tylko odstrasza ludzi.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 15:48 

po prostu jasnym jest że niektóre komunikaty nie występują w oryg.BF np."insert cd" albo "failed to connect" "invalid cd-key"(kiedyś sprawdzałem na piracie i właśnie najczęściej takie komunikaty wyskakiwały..na piracie wszystkie patche instalują się tak samo jak na oryg.BF-z ciekawości musiałem sprawdzić:)....jak miałem firewalla włączonego to po prostu giera się wieszała bo nie mogła połączyć się z servem..akurat w przypadku Ringwela odpowiedż poprawną dał Pinky...

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 17:16 

Po necie krąży też wersja BF na jednym cd, ostro pocięta i własnie taka wersja nie daje wpisów do rejestru. Stąd też moja uwaga.
marcinek - regulamin jest jasny, piraty odpadają. A koleś na 100% ma pirata, a jeśli ma oryginał i nie może poradzić sobie z takim czymś to jest bezdennie głupi i powinien kupic sobie konsole..

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 18:34 

Zgadzam sie z przedmowcami co do pirackiego bf tylko po co wyzywac zaraz od glupkow. Owszem sprubuja oni pirata i kupia orginala jezeli im sie spodoba i zobacza ze na piracie sa same problemy i nieda sie grac w necie. Chyba zalezy nam zeby polska scena rosla.

Ringwel siagnij sobie multiplayer demko do BF i Secret Weapon , powinny byc jeszcze jakies servery, poprubuj pograc na necie. Singiel w BF wieje nuda. Jezeli stwierdzisz ze to jest to kup sobie orginala BF obecnie w wersji deluxe tzn BF+RTR za 129zl.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 18:53 

ShaggY napisał(a):
jest bezdennie głupi i powinien kupic sobie konsole..

hehe, mam podobne zdanie do konsolowcow :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 19:08 

Tylko wytłumaczcie mu jak to działa :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 19:20 

MK napisał(a):
po prostu jasnym jest że niektóre komunikaty nie występują w oryg.BF np."insert cd" albo "failed to connect" "invalid cd-key"

z calym naleznym szacunkiem ale... bzdury Szanowny Kolego... BZDURY...

MK napisał(a):
[...]na piracie wszystkie patche instalują się tak samo jak na oryg.BF[...]

...to zalezy od sposobu "spiracenia" :) ale mozliwa jest rowniez sytuacja, o ktorej piszesz - jak jest np "scrackowany" SafeDisk poprzez nadpisanie ".exe'ka", to niestety instalacja patch'a przywroci "oryginalnego .exe'ka" i wtedy w giere bez oryginalnego (dobrze skopiowanego) CD'ka lub NOCD nie pograsz. (wiem bo sam tak kiedys mialem :D :D :D )

(Oryginalnie) Pzdr,
Pre100

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 19:37 

hmmm.sposoby spiracenia znam takie że "zdejmuje się" safedisk z oryg płytek i już(nie słyszałem o innych,może mnie oświecisz)...to według ciebie jak się połączysz/zagrasz z pierackiej versji BF to co??nie wyskoczy "invalid cd-key" lub "insert cd" znałem kilku kolesi co nagrywali i miałem kilka versji BF(z różnych żródeł) na początku...i jakoś we wszystkich były identyko problemy(patrz wyżej)normalnym jest że po instalacji patcha nie zagrasz bo musisz mieć crack odpowiedni do versji patcha(ale róznic(w porównaniu do oryg.),jeśli chodzi o instalacje modów i patchy nie ma)więc nie wiem o co ci chodzi miszczu Pre100?? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 20:46 

MK napisał(a):
po prostu jasnym jest że niektóre komunikaty nie występują w oryg.BF np."insert cd" albo "failed to connect" "invalid cd-key"(kiedyś sprawdzałem na piracie i właśnie najczęściej takie komunikaty wyskakiwały..na piracie wszystkie patche instalują się tak samo jak na oryg.BF-z ciekawości musiałem sprawdzić:)....jak miałem firewalla włączonego to po prostu giera się wieszała bo nie mogła połączyć się z servem..akurat w przypadku Ringwela odpowiedż poprawną dał Pinky...

Padłes na początku,"failed connect to serwer",czasem jak jestes w trybie oczekiwania na poł z serw(ase),bywa tak ze ktos sie wbije przed Ciebie(podczas łaczenia z serwem) i wtedy masz powyzszy komunikat...daruj sobie :P :wink:

Qba napisał(a):
hehe, mam podobne zdanie do konsolowcow :twisted:

Ekhmm.... :evil: :evil: :wink:

Ostatnio edytowano 23 gru 2003, 20:51 przez qubix, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 20:50 
Moderator forum

dobra skonczmy to bicie piany

@ringwel: podaj ostatnie zdanie z 29 strony instrukcji

jesli masz oryginal to powinny ci pomoc:
1. patch 1.5
2. wylaczenie firewalla

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2