Teraz jest 24 lis 2024, 21:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 458 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 gru 2010, 02:16 

Heh, jak rusków jeszcze rozumiałem to tych ani trochę.. ;D

generalnie nawet fajnie się gra na większych mapkach, bo są super pomyślane, ale w team dm to faktycznie zbyt arkejdowo, bronie mocne na krótkich dystansach i trochę czujesz się jakbyś grał w moha czy innego coda, za to shotgun jakiś strasznie cienki takie odniosłem wrażenie ;/ już lepiej z miotaczem ganiać...

PostNapisane: 19 gru 2010, 02:26 

Też napiszę coś od siebie, ogólnie to nie padłem na kolana także oczekiwałem czegoś więcej. Fajnie się gra, nowe bronie mapki klimat ale nie zaskoczyli mnie za bardzo. Podstawka mimo co była i jest o niebo lepsza...

PostNapisane: 19 gru 2010, 04:16 

To i ja się wypowiem
Do starego nama to się nie umywa, ale to tylko dodatek.
Grafika i optymalizacja rewelacyjna moim zdaniem chodzi lepiej niż podstawka.
To tyle z plusów 8)
Muza padaczka w stosunku do pierwszego vietnama, gdzie są heli i inne pojazdy?? Jedna mapa gdzie można polatać?
Kiedyś to do uh1 wchodziło się z przyjemnością i trzeba było się nauczyć panować nad sprzętem żeby jakiś wynik zrobić, tutaj to czysty arcade zresztą jak cały bfbc2. Mapy niezłe choć na kolana nie powalają, język polski mogli by sobie podarować w tym przypadku :lol:
Grać wszyscy będą i dobrze bo genialna mapa do odblokowania, mam nadzieje ze pójdą ta droga i jakiś irving albo hue w przyszłości się pojawi.
Ogólnie kupić warto bo jest chociaż namiastka starego vietnama niestety klimatu takiego już nie ma jak dawniej. Kto nie grał niech obejrzy filmik jak można były się bawić ze zgraną ekipą:
Pozdrowienia dla całego PRGKV :wink:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... -one/58508

PostNapisane: 19 gru 2010, 10:39 

ktoś tu chyba zapomina, że to jest dodatek, nie nowy produkt, czyli bardziej obrazowo: to jest bc2 z nowymi skórkami, nie będzie samolotów, łodzi podwodnej, wielkich map, a będą wszystkie wady bad company 2, bo to jest bad company 2.

i tak jest super :mrgreen:

PostNapisane: 19 gru 2010, 11:44 

Nie jest źle :) powiem nawet ze jest dobrze, niestety klimaty wcześniejszego vietnama są mi obce. Na początku trochę DLC wydawało się dziwne ale już po paru rundach jest ok. Za dodatek zapłaciłem 35 zeta czyli jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam

Obrazek

PostNapisane: 19 gru 2010, 11:56 
Zbanowany

capri napisał(a):
ktoś tu chyba zapomina, że to jest dodatek, nie nowy produkt, czyli bardziej obrazowo: to jest bc2 z nowymi skórkami, nie będzie samolotów, łodzi podwodnej, wielkich map, a będą wszystkie wady bad company 2, bo to jest bad company 2.

i tak jest super :mrgreen:

I tu sie zgadzam, dodam, ze mozna napisac: bf:v nie umywa sie do modu bf42 i bf2 jak i samego bf:v, mianowicei EoD
http://www.eodmod.com/website2007/start2.htm

To BC2, to inna gra, nie mylic prosze.

PostNapisane: 19 gru 2010, 14:29 

Urzekły mnie te filmki. Chyba wrócę do ghost recona albo innej 10 letniej gry.

bc2 to dla mnie był tylko rush i tylko HC. Ale to co zrobili w vietnamie z broniami + gigantyczne hitboxy z ostatniego patcha + rambo heli + ciasne mapy przekonuje mnie do gry softcore & conquest. Wtedy nawet jest klimat ze starego vietnama.

PostNapisane: 19 gru 2010, 15:43 

Qbol napisał(a):
To i ja się wypowiem
Do starego nama to się nie umywa, ale to tylko dodatek.
Grafika i optymalizacja rewelacyjna moim zdaniem chodzi lepiej niż podstawka.
To tyle z plusów 8)
Muza padaczka w stosunku do pierwszego vietnama, gdzie są heli i inne pojazdy?? Jedna mapa gdzie można polatać?
Kiedyś to do uh1 wchodziło się z przyjemnością i trzeba było się nauczyć panować nad sprzętem żeby jakiś wynik zrobić, tutaj to czysty arcade zresztą jak cały bfbc2. Mapy niezłe choć na kolana nie powalają, język polski mogli by sobie podarować w tym przypadku :lol:
Grać wszyscy będą i dobrze bo genialna mapa do odblokowania, mam nadzieje ze pójdą ta droga i jakiś irving albo hue w przyszłości się pojawi.
Ogólnie kupić warto bo jest chociaż namiastka starego vietnama niestety klimatu takiego już nie ma jak dawniej. Kto nie grał niech obejrzy filmik jak można były się bawić ze zgraną ekipą:
Pozdrowienia dla całego PRGKV :wink:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... -one/58508

No niestety wszystkie nowe strzelanki to teraz w sumie arkadówki, i to jest przerażające jeszcze jako tako ratuje je tryb HC. Jak pisałem wcześniej gra nie porywa może jak wprowadzą więcej mapek ze starego vietnama będzie troszkę lepiej. Model latania heli totalna padaka jednak stary dobry BF 1942 i BFV miały najlepsze modele lotu heli. no i powinni wprowadzić dla równowagi jakąś bron P-Lot bo zaczyna się to co było w BF2 zwalić heli jest problem choć nie jest ono tak zabójcze jak w BFV.

PostNapisane: 19 gru 2010, 16:38 
Redaktor Battlefield.pl

Gdyby Vietnam wymagał tyle od gracza co BC2, tutaj po prostu full auto i lekkie sterfowanie, mapy strasznie ciasne. Masakryczne wręcz kampienie obu stron.
Kasy raczej nie żałuję od czasu do czasu sobie odpalę, lecz i tak wolę odpalić podstawkę i kosić XM8 gdzie trzeba trochę się postarać.

Vietnama trzeba po prostu traktować jako DLC a nie dodatek. Niestety ja wyszedłem z drugiego założenia i się trochę zawiodłem.

PostNapisane: 19 gru 2010, 18:15 

elcidx napisał(a):
Gdyby Vietnam wymagał tyle od gracza co BC2, tutaj po prostu full auto i lekkie sterfowanie, mapy strasznie ciasne. Masakryczne wręcz kampienie obu stron.
Kasy raczej nie żałuję od czasu do czasu sobie odpalę [...].

Vietnama trzeba po prostu traktować jako DLC a nie dodatek. Niestety ja wyszedłem z drugiego założenia i się trochę zawiodłem.

Mam takie samo wrażenie.

Na pewno dużym plusem (o czym już powyżej wspominano) jest zdecydowanie lepsza optymalizacja.

Dodatek ten poza tym (chyba przede wszystkim ;) ) ma klimat i to w głównej mierze decyduje o bardzo pozytywnym odbiorze przez społeczność.

PostNapisane: 19 gru 2010, 20:40 

Widzę , że opinie jakie takie. Mogę kogoś prosić o ogólne i szczegółowe opisanie lub zrecenzowanie Vietnamu. Też się na niego szykuje jak będzie wersja pudełkowa. ;]

PostNapisane: 19 gru 2010, 21:35 

GapcioxD napisał(a):
Ludu !
Prośba do tych którzy maja juz Vietnam'a
Nagrajcie jakies gameplay'e z :
-radiem
-wyglądem żołnierzy
-oraz odrobin walki

taki krótki ponad 4 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=nQHkJkMWfSM

PostNapisane: 19 gru 2010, 21:44 

Mam takie pytanko czy stopień który nabiliśmy w zwykłym BFBC2 będzie aktualny w VIETNAM? np. mam wszystkie klasy na full odblokowane w zwykłym bad company 2 a jak zainstaluje vietnam to odnowa musze odblokowywac?

PostNapisane: 19 gru 2010, 21:46 

jest podział na klasy jak to w podstawce?
Czy atakujący i obrońcy mają te same bronie?

PostNapisane: 19 gru 2010, 21:48 

Kamil_PL_xXx napisał(a):
Mam takie pytanko czy stopień który nabiliśmy w zwykłym BFBC2 będzie aktualny w VIETNAM?

tak
Tomaszwinner napisał(a):
jest podział na klasy jak to w podstawce?
Czy atakujący i obrońcy mają te same bronie?

tak i tak

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 458 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2