Lailonn napisał(a):
Ogólnie fanem DLC zbytnio nie jestem ale kupiłem na steamie vietnama, bo nie było nigdzie w pudełku. Już w pierwszej minucie zawitał na mojej twarzy uśmiech, który nie zniknął do końca sesji. Poziom miodności i klimatu jest tu tak duży, że nawet gdy mnie ubili(choć łatwo nie mieli
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
) to się uśmiechałem.
Muzyka, tekstury, mapy, bronie wszystko jest genialne. Jeśli ktokolwiek zastanawia się czy warto - WARTO! Jak dla mnie bije na głowę świetną przecież podstawkę. Kupować i grać! ;D
ZzackK jako gracz zarejestrowany dopiero w tym roku, to o serii chyba nie powinieneś się wypowiadać
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Każda recka jest wychwalaniem tego DLC i słusznie, bo klimat aż wycieka i kipi z ekranu.
Ciekawe, rejestracja na forum równa się czas zakupy gry z serii BF
Wiesz BC2:V z miejsca kojarzy mi się z CODem, czyli totalne arcade, taki model oczywiście, że jest grywalny, bo prosty, niewymagający, a wielkość map nie zmusza do długiego zapoznania się z terenem, a licznik frgów nakręca się szybko jak cena paliwa, tylko to nie są znaki firmowe BFów.
Ma klimat, jest prosty, odprężający, ale niczego więcej nie oferuje, ot naciśnij spust i "fraguj" na małe przestrzeni z dwiema drogami
* Doatek chodzi lepiej, bo jest mniejszy teren, gorsza jakość tekstur oraz ilość detali, czyli wielka optymalizacja(sic!).
To jest moja opinia, możesz się nią zgodzić lub nie w merytoryczny sposób, ale nie bazując na zasadzie "mam 40 lat, jestem profesorem"
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ps.
Gdyby z roku na rok sugerować się recenzjami to można by dojść do wniosków, że COD to najlepszy, innowacyjny FPS.