Nabijanie poziomów na botach to by była jakaś pomyłka, zakładam że to nie będzie możliwe.
obuch{PL} napisał(a):
Co do zrobienia map. Jasne można zrobić w dwie godzinki mapkę bez pomysłu, bez balansu stron, która będzie tak nudna że gracze będą chcieli kończyć zanim w ogóle runda się zacznie. Zrobienie naprawdę dobrej mapy to często dzień, dwa roboty. Czasem i więcej.
Oczywiście że tak, im dłużej tym lepsza mapa, może sobie gość siedzieć i odpalać edytor raz dziennie, spojrzeć na swoje dzieło i pomyśleć, a tu sobie dodam bydyneczek a tam postawimy ckm żeby nie było za łatwo, a to się przesunie trochę w lewo
Myślę że miesiąc na zrobienie mapy wystarczy, od premiery już minęło pół roku i żadnej nowej mapy nie ma. W grze jest ich malutko w porównaniu do BF2. Przydała by się mapa miejska i zastanawiam się czy jest to możliwe w BC2 ze względu na optymalizacje bo jak postawi się 100 budynków z których każdy można zrównać z ziemią to każdy sprzęt może trochę to odczuć.
ptaku71 napisał(a):
A co 2 miesiące nowe tryby rozgrywki mp, a co pół roku 10 nowych pukawek, a co rok update silnika graficznego, żeby gra się nie starzała. A w ogóle to BC3 i 4 i 5 jak najszybciej. Tak samo realne jak mapa co miesiąc.
Weź najprostszy edytor map do HL2 i zrób dobrą, dużą, niezabugowaną, grywalną mapę do Counter Strike w 2h
Nie bierz tych 2 godzin aż tak poważnie. I nie przesadzaj ja mówię tylko o nowej mapie a nie o trybie gry, broni i silniku graficznym, ze 2 nowe mapy po pół roku to chyba nie są z byt duże wymagania ? I nie mówię że co miesiąc musi być nowa mapa tylko że jeśli by tak było to na pewno by się sprzedawały. Może co miesiąc to za często ale raz na 3 miesiące 2 mapy powinny być moim zdaniem.
I dlatego też mówię że nie myślą bo co byś wolał kupić nową mapę czy grę z botami ? Nie obracaj tego przeciwko mnie