Teraz jest 1 gru 2020, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2010, 11:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2010, 20:31
Posty: 17
Mam więc taki oto problem, jak w temacie. Z tego co wiem to jakiś błąd, no ale czy da się coś z tym zrobić? Chodzi o to, że go w ogóle nie mam O_o

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2010, 12:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lut 2010, 11:57
Posty: 58
Lokalizacja: Łódź
Nabiłeś już tyle punktów, aby odblokować ostrzał w BC 2?
Ja się z tym nie spotkałem nigdy. :)

_________________
Na Xbox Live, znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2010, 00:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
a jaki klawisz wciskasz :D bo tutaj jest piętro wyżej ;)

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2010, 11:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 gru 2009, 23:51
Posty: 349
Lokalizacja: Śląsk,Mysłowice
No pierw musisz mieć go odblokowanego w BC 2 ale nie wiem czasem czy vietnamie też się nie da jak wejdziesz na statystyki broni i najedziesz na moździerz to zobaczysz ile ci pkt. Brakuje 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2010, 17:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
kurde, już nie pamiętam kiedy coś odblokowywałem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2010, 19:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 gru 2009, 23:51
Posty: 349
Lokalizacja: Śląsk,Mysłowice
No właśnie myślałem ,że w Vietnamie będzie można odblokowywać.Bo to takie fajne zdobywac pkt. na nowe bronie :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 04:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
mhm, wszystkie bronie powinno się odblokowywać.
bo widzę że tu są takie synonimowe bronie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 09:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lut 2010, 11:57
Posty: 58
Lokalizacja: Łódź
Zamiast mortar'u wolałbym napalm...
Sorry za OT, ale fajnie byłoby podpalić kogoś z daleka. :twisted:
Nie wiem co może być powodem twojego problemu, bo nie miałem styczności z wersją na PC nigdy. ;)

_________________
Na Xbox Live, znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 16:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
taaa. napalm...
myślałem nawet że będzie...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 19:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2010, 16:36
Posty: 1158
taa jakby napalm spadł to wraz ilością FPS do 1 no chyba że ktoś ma 4 rdzenia to pewnie do 10 ;)

_________________
Mój ulub. serwer:
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2010, 20:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2010, 16:32
Posty: 742
Lokalizacja: Szczecin
ale taki malutki...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL