Witam.Szukam ludzi do klanu ( tak około 7-9 osób ) Klan nazywa sie Electric Monkeys Jest to nowy klan istnieje on na xbox live PL. Moze napisze o moich wymaganiach wzgledem graczy:)
WYMAGANIA..-
Sluchawki (headset)-
Gry z kodem vip ( po to abysmy mogli grac na wszystkich dostepnych mapach )-
Dostepnosci (powiedzmy 12-14h tygodniowo przeklada sie to na jakies 90-120min dziennej gry)-
mozliwosci zakupu zblizajacego sie dodatku VIETNAM:) nie mowie ze jak wyjdzie to ze macie go odrazu kupywac tylko zeby w ciagu np. miesiaca wszyscy go mieli;)-
zero placzu i narzekania. -
odpowiedni wiek 16+-
Oraz kultury osobistej.Nie patrze na skill jako taki bo sam nie jestem dobry jednak chcial bym aby osoby rowniez z wiekszym doswiadczeniem zglaszali prosby:) Jesli takich osob bedzie sporo to wiadomo ze klan bedzie sie szybciej rozwijal a co za tym idzie zacznie sie prawdziwa gra
( Wszlelkie dostepne ligi itp itd. ) Napisze jeszcze troche o tym Co my Oferujemy takiemu graczowi:)
OFERUJEMY-
Dobra zabawe przede wszystkim;)-
Zapoznania z nowymi ciekawymi ludzmi-
Trwalosc klanu ( jesli na samym poczatku sie uda to pozniej bedzie juz z gorki )-
Ligi/cupy -
Treningi-
Strone www ( aktualnie w fazie budowy ale jutro juz powinna stac )-
i duzo duzo wiecej:)Jesli szukacie kogos do gry bo jestescie nowi lub poprostu nie macie aktualnie klanu TO Ten klan wlasnie wam pomorze:) Zachecam wszystkich bo jesli nam sie uda to gwarantuje ze bedzie Zajebi***cie
KONTAKTNa koniec chcial bym dodac kilka slow o sobie. Mam na imie Emanuel ( tak wiem fajne imie:D) pochodze z miejscowosci Zamosc (lubelskie nie daleko lublina) chodze do technikum na profilu Technik Informatyk mam 16 lat ( w styczniu 17 ) interesuja mnie kobiety gry programy komputery strony www xbox i duzo duzo wiecej rzeczy:d W przyszlosci marzyl bym o pracy dla microsoftu ( jeszcze nie wiem w jakim dziale ale najbardziej interesowalo by mnie webmasterka ) ewentualnie google( bo maja darmowe zarcie : DDD ). W Bfa gram ponad miesiac (jednak przez pewien okres nie mialem xbox live wiec nie moglem grac po sieci:/) Aktualnie mam nowy gt (Emkon).
Jeszcze raz Goraco zapraszam
Emanio1/Emkon.